Idei speciale de mărțișor: 15+ cadouri de 1 martie pentru ea și pentru el

Pentru că ne place să fim alături de tine întotdeauna, dar mai ales la ocazii speciale, ne-am gândit să te surprindem cu suprize deosebite pe care le poți dărui cu prilejul zilei de 1 Martie, un moment de veselie, renaștere și pozitivitate.

Dacă nu știi de unde să o apuci, ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri de 1 martie atât pentru femei, cât și pentru bărbați, care să te inspire în alegerea celei mai frumoase suprize de mărțișor. 

Sumar


Idei de cadouri de 1 Martie pentru fete și femei

1. Suport de bijuterii pentru accesoriile preferate

Practic, versatil și estetic, un suport de bijuterii se va dovedi cel mai bun prieten al unei femei cochete, care adoră accesoriile și un cadou de 1 martie ideal. O piesă pe cât de utilă, pe atât de specială, care va completa cu rafinament locul în care ea se pregătește în fiecare dimineață și în care va putea pune la loc de cinste micile ei comori.

2. Ramă foto pentru cele mai frumoase amintiri

Fotografiile sunt cele care păstrează cele mai frumoase momente din viața noastră și ne transpun pentru câteva clipe în acea amintire de fiecare dată când le privim. Pentru femeile importante din viața ta pasionate de fotografie, alege un cadou de 1 martie mai personal. Fă o selecție a celor mai relevante fotografii și încadrează-le într-o ramă foto specială.

3. Lumânare parfumată și felinar pentru o atmosferă specială

Avem cadouri și pentru femeile care iubesc să învăluie casă cu cele mai îmbietoare miresme. Dacă destinatara este pasionată de accesorii și obiecte decorative care transformă locuința într-o oază de relaxare, plină de personalitate, alege un cadou de 1 martie care o va ajuta să se relaxeze și îi va îmbunătăți starea de spirit. Nu vei da greș cu un set de lumânări parfumate care contribuie la amenajarea unui spațiu fermecător și relaxant. Completează cu un felinar, o piesă decorativă deosebită, perfectă pentru împrospătarea ambientului.

4. O pernă decorativă pentru o încăpere cozy

Avem o idee de cadou de 1 martie și pentru fetele și femeile care visează în secret să devină designer de interior și adoră amenajările interioare. Dacă una dintre cele mai de preț preocupări ale ei este să creeze un decor care să inspire confort și căldură, alege un cadou special care își va dovedi cu siguranță utilitatea atât pentru a completa designul încăperii, cât și pentru o seară relaxantă - perne decorative. Alege perne moi și fine la atingere, din materiale naturale, numai bune pentru extra confort și răsfăț.

5. O pijama catifelată pentru nopți de poveste

Printre cele mai frumoase idei de mărțișor prin care să le suprinzi pe femeile dragi și cochete din viața ta, se numără și pijamalele de calitate și confortabile care se simt ca o atingere delicată pe piele. Pune alături și o pereche de papuci de casă pentru o experiență completă.

Iar pentru un plus de originalitate și rafinament, o poți personaliza apelând la serviciul nostru de monogramare din Mobexpert Băneasa. Poți opta pentru inițialele ei, o pictogramă sau chiar un mesaj scurt venit din suflet. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau pe online@mobexpert.ro.

monogramare

6. Un ceainic pentru momente de liniște aromate

Un cadou de 1 martie ideal pentru iubita sau mama pentru care momentul de deconectare totală înseamnă o carte bună acompaniată de aroma îmbietoare a unui ceai, este un ceainic bijuterie. Un cadou practic și de efect, acesta poate lua cu ușurință locul decorațiunilor în amenajarea bucătăriei sau în vitrina din zona de dining.

7. O vază simpatică pentru iubitoarele de flori si plante

Dacă iubita, mama sau soacra ta se bucură de fiecare dată când vede flori și are grijă de plante ca de niște copii, alege un cadou de 1 martie care să o înveselească în fiecare zi. Ideale pentru a întregi decorul, vazele pot deveni chiar piesa de rezistență din cameră, aducând un pic de eleganță și stil. În locul tradiționalului buchet de flori, completează cadoul cu un aranjament de flori artificiale care să-i aducă mereu aminte de surpriza din partea ta.

8. Un set de pahare de vin pentru petrecerile acasă

Dacă femeia pe care vrei să o bucuri este o fire mai extrovertă și iubește să organizezeze seri între fete sau petreci la ea acasă, o idee de cadou de 1 martie de efect este un set de pahare pentru vin. Optează pentru un set de calitate, demne pentru degustările unui somelier, pentru ca serile ei să devină ca o vizită la cramă.

9. Un tablou cu orașul preferat

Tablourile sunt obiecte decorative deosebite care spun o poveste și completează armonios designul oricărei încăperi. Pentru femeia îndrăgostită de artă, care vrea să descopere lumea atât prin imagini, cât și prin călătorii, alege un cadou de mărțișor pentru ea care să-i alimenteze pasiunea - un tablou cu destinația preferată care să o ajute să viseze cu ochii deschiși la noi escapade.

10. Gift card, un cadou de 1 martie personalizat pentru îndeplinirea dorințelor

Dacă vrei să faci un cadou de 1 martie unei femei dragi, dar ale cărei gusturi nu le cunoști atât de bine, de ce să nu îi oferi un gift card Mobexpert. Alege una dintre cele patru sume diferite pe care le ai la dispoziție și las-o pe ea să își găsească darul care știe că i se potrivește sau de care are nevoie. În plus, poți adăuga o felicitare în care să-i spui cât de mult contează prezența ei în viața ta, pentru a-i da o notă mai personală.

Dacă încă nu ai găsit darul pe care îl căutai, aruncă un ochi și peste articolul nostru cu idei de cadouri pentru iubită, cadouri pentru mama sau cadouri pentru cea mai bună prietenă potrivite indiferent de ocazie.

Idei de cadouri de 1 Martie pentru băieți și bărbați

1. O veioză cu un design special pentru biroul de acasă

Cauți o idee de cadou de 1 martie pentru bărbați care să le fie de ajutor pentru biroul de acasă? Te ajutăm noi să-l alegi pe cel mai potrivit. Optează pentru o veioză cu un design deosebit, care să adauge un plus de personalitate în decorul biroului. Completează cu un organizator elegant în care să-și poată aranja accesoriile, astfel încât să le aibă mereu la îndemână.

2. Un termos pentru escapadele din weekend

Dacă ai în plan să găsești cadoul de 1 martie perfect pentru băieții și bărbații care sunt mereu în mișcare și cu un stil de viață care ține cont și de protejarea mediului, să le oferi ceva care le fie pe plac nu e deloc imposibil. Dăruiește-le o cană termos, eventual cu un mesaj inspirațional, ca să aibă oriunde băutura preferată, dar și să arate grija față de mediu.

3. Halat de baie pufos pentru seri pline de răsfăț

Un moment de relaxare și răsfăț după o zi lungă e întotdeauna bine venit. Alege să contribui la momentele de tihnă ale bărbaților importanți din viața ta cu un cadou de 1 martie practic și elegant, cum ar fi un halat de baie pufos, dintr-un material de calitate.

Iar dacă te gândești la un cadou personalizat de 1 martie, te ajutăm și aici cu o variantă perfectă - monogramarea. Pentru un plus de rafinament și originalitate personalizează halatul cu inițialele sale, cu o pictogramă sau un simbol cu o importanță aparte pentru bărbatul căruia vrei să-i faci un cadou. Serviciul de monogramare este disponibil în Mobexpert Băneasa, iar dacă ai întrebări, ne poți scrie pe pagina de Facebook sau pe online@mobexpert.ro.

4. O decorațiune în ton cu pasiunile lui

Decorațiunile sunt mereu o idee inspirată atunci când vrei să oferi ceva în dar persoanelor dragi din viața ta, iar dacă sunt alese să reflecte pasiunile destinatarului, cu atât mai bine. Pentru pasionații de astronomie și mitologie, care te suprind de fiecare dată cu tot felul de informații interesante, alege un glob cu cele mai importante constelații din Calea Lactee, precum și semnele zodiacului sau cele din mitologia greacă. Un accesoriu modern și funcțional care va completa într-un mod elegant decorul livingului sau al dormitorului.

5. Ustensile pentru grătar, aliații de nădejde pentru pasionații de gătit

Descrie până la cel mai mic amănunt cum se face cea mai bună friptură la grătar, care să-ți bucure privirile și sufletul? Atunci ai de-a face cu un adevărat masterchef. Dacă vrei să-l suprinzi de 1 martie pe bărbatul care pregătește cele mai delicioase mâncăruri, completează-i colecția de ustensile și accesorii pentru grătar, și încurajează-l să încerce rețete noi.

6. Un decantor elegant, accesoriul must-have pentru iubitorii de vin

Un cadou de 1 martie practic pentru bărbații pasionați de vinuri fine este un decantor rafinat  care îi va ajuta să-și pună băutura preferată în valoare așa cum se cuvine. Desigur, poți completa cadoul cu o sticlă de vin bun pentru că un cunoscător al gusturilor fine nu va avea niciodată prea multe.

7. Gift card, cadoul cu care nu dai greș

Un Card Cadou este, de asemenea, o alegere inspirată prin care să-i surprinzi plăcut pe bărbații dragi din viața ta de 1 martie. Poți alege din patru sume pe cea mai convenabilă ție, urmând ca destinatarul să-l folosească pentru a cumpăra orice își dorește de la mobilier, până la decorațiuni. Și, pentru a-l face mai personal, poți să-i transmiți și un gând sau mesaj pe care îl vom atașa sub formă de felicitare. Cardul poate fi achiziționat atât de pe mobexpert.ro, cât și din magazinele Mobexpert.

Dacă ai nevoie de mai multă inspirație în găsirea cadoului perfect pentru bărbați de 1 martie, aruncă un ochi și pe ghidul nostru cu idei de cadouri pentru el, perfecte pentru orice ocazie. 


Să găsești cel mai frumos cadou prin care să suprinzi persoanele importante din viața ta de 1 martie, cu siguranță nu este o sarcină ușor de îndeplinit, dar sperăm ca sugestiile noastre să îți fie de folos. 


Explorează întreaga noastră gamă de cadouri de 1 martie și nu numai, pentru a-l alege pe cel perfect pentru această ocazie specială.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)