10+ idei de cadouri de Crăciun pentru iubită: daruri ideale pentru ea de la Moșul

Crăciunul reprezintă unul dintre momentele anului în care bucuria de a dărui devine un adevărat laitmotiv. Toți vrem să găsim cadoul de Crăciun perfect pentru oamenii dragi nouă și să-i vedem zâmbind atunci când descoperă sub brad o surpriză plăcută.

Dar știm că să găsești darul potrivit nu e tocmai ușor. De fapt, cu cât suntem mai apropiați de destinatar, parcă devine cu atât mai dificilă alegerea. Și cine poate fi mai apropiat decât jumătatea ta? Dar stai liniștit acest ghid îți vine în ajutor. Iată câteva idei de cadouri de Crăciun pentru iubita ta care să te inspire, iar ei să îi facă zilele mai frumoase.

Sumar


1. Cutie de bijuterii, cadoul de Crăciun atemporal

Compactă și versatilă, o cutie pentru bijuterii este cea mai bună prietenă a unei femei și un cadou de Crăciun ideal pentru iubita cochetă. Va oferi nu doar un plus estetic încăperii, ci și acele câteva minute în plus în fiecare zi pe care altfel le-ar fi petrecut ca de obicei: încercând să își descurce accesoriile prețioase în timp util și la fel de prețios.

2. Parfum de cameră, secretul unei atmosfere speciale

Dacă iubita ta este pasionată de accesorii și decorațiuni de Crăciun, dar nu numai, care fac locuința o oază de relaxare, plină de personalitate, alege pentru ea un cadou de Crăciun care să-i reflecte interesele și s-o ajute să creeze o atmosferă festivă fără să se complice. Nimic nu comunică mai bine spiritul sărbătorilor de iarnă decât mirosul de măr copt ori vanilie ce amintește de prăjiturile mamei. Optează pentru un difuzor de parfum ori lumânări parfumate care să învăluie camera în nostalgie și căldură.

3. Espressor simpatic pentru dimineți pline de aromă și culoare

Dacă ai o iubită pentru care cafeaua e elementul central al zilei, poți să consideri că problema cadoului de Crăciun pentru ea este ca și rezolvată. Surprinde-o cu un espressor cu design deosebit care să-i amintească de tine în fiecare zi. Așa te asiguri că îi aduci un zâmbet pe buze chiar și atunci când nu vă începeți dimineața împreună. 

4. Tablou, elementul surpriză al unei locuințe cochete

Atunci când este pasionată de artă și frumos, să găsești un cadou de Crăciun pentru iubita ta care să o bucure devine mult mai ușor. Surprinde-o cu un set de tablouri care să-i reflecte personalitatea ori interesele și să aducă un plus de stil locuinței.

5. Cană de ceai pentru serile ei de liniște

Momentele relaxante în compania unei căni de ceai sunt preferatele ei din zi? De Moș Crăciun, fă-i un cadou iubitei tale o cană cu un design simpatic în ton cu sărbătorile de iarnă. Un dar simplu, dar de efect de care să se bucure mult timp de-acum încolo.

6. Leagăn de interior, soluția ideală pentru colțul de relaxare

Anul acesta, îndrăznește să-i faci iubitei tale un cadou de Crăciun mai neconvențional și cu siguranță neașteptat: un leagăn de interior, care o să o încurajeze să-și pună la punct colțul de relaxare pe care și-l dorește de atâta timp. Ideal pentru citit, moțăit, uitat la televizor sau chiar și lucrat de ce nu, acesta va deveni cu siguranță unul dintre locurile preferate din casă.

7. Set de mobilier pentru balcon pentru o oază de liniște la ea acasă

Avem idei de cadouri de Crăciun perfecte și pentru iubita pasionată de amenajări interioare. Dăruiește-i un set de scaune și măsuță pentru balcon cu un design aparte ca să o ajuți să își creeze un colț în aer liber cu stil, unde să se poată relaxa indiferent de anotimp. 

8. Pled pufos, partenerul perfect pentru momente magice în doi

Un cadou de Crăciun pentru iubită care nu va trece neobservat este un pled pufos. Acesta va fi numai bun pentru momentele ei de tihnă de la finalul unei zile de lucru, dar de care vă puteți bucura și împreună, departe de frigul de afară.

Iar pentru un plus de originalitate și rafinament, îl poți personaliza apelând la serviciul nostru de monogramare din Mobexpert Băneasa. Poți opta pentru inițialele ei, o pictogramă festivă sau chiar un mesaj scurt venit din suflet. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau pe online@mobexpert.ro.

9. Vază cu design interesant și mesaje ascunse

Oricând este un moment potrivit pentru a crea un nou obicei pentru a vă celebra și întări relația de cuplu, cu atât mai mult sărbătorile și finalul de an. Dacă nu obișnuiai să îi aduci flori până acum, profită de moment și oferă-i drept cadou de Crăciun iubitei tale o vază cu design deosebit și însemnătate aparte: promite-i un buchet de flori în fiecare săptămână din an, ca simbol al relației voastre ce continuă și va continua să înflorească pe măsură ce timpul trece.

10. Așternuturi de pat festive, ingredientul secret ale unui Crăciun în doi

Chiar dacă ați stabilit că anul acesta veți petrece Crăciunul doar voi doi, departe de forfota tradițională din jurul sărbătorilor de iarnă, surprinde-ți iubita cu un cadou de Crăciun cu totul special: un set de așternuturi de pat din material de calitate, cu imprimeu festiv. Astfel, veți aduce spiritul Crăciunului la voi acasă, fără a vă complica, și veți putea petrece împreună acel Crăciun intim și cozy la care ați visat mereu.

11. Sfeșnic pentru o atmosferă intimă  

O idee de ținut minte atunci când vrei să-i faci un cadou de Crăciun special iubitei tale este să te orientezi spre detalii. Alege un set de felinare cu aspect inedit care pot da un aer intim și cald locuinței întreg anul. Astfel, jumătatea ta va putea crea o atmosferă ruptă din poveștile cu Moș Crăciun chiar la ea acasă, indiferent de ocazie, masa de Crăciun, petrecerea de ziua ei de naștere sau pur și simplu ora de lectură de la finalul unei zile lungi de muncă. 

12. Kimono pentru ținute de casă îndrăznețe

În ultimii ani, moda s-a mutat în casă și ținutele loungewear au devenit din ce în ce mai interesante. Dacă jumătatea ta este mai fashionistă de fel și ține ca ținutele de casă să fie la fel de atractive precum cele de stradă, oferă-i un cadou de Moș Crăciun cât se poate de original: un kimono care să ia locul clasicului halat de baie. Optează pentru unul viu colorat care să dea un plus de voioșie zilelor ei și care, de ce nu, ar putea fi purtat chiar și ca parte a unui outfit îndrăzneț afară.

13. Scaun de birou, cel mai bun prieten al muncii de acasă

Anul acesta a fost complicat pentru noi toți. Dacă și pentru iubita ta lucrurile pe plan profesional s-au schimbat și lucrează (mai mult) de acasă, fă-i un cadou de Crăciun util, care să o ajute să înfrunte cu brio zilele lungi de muncă : un nou scaun de birou. Alege un scaun compact și confortabil, pentru ca zilele ei de muncă de acasă să devină mai puțin solicitante, și cu siguranță îl va aprecia.

14. Un gift card pentru iubita care adoră darurile personalizate

Pentru unele femei, cele mai apreciate daruri sunt cele alese chiar de ele. Și de ce nu? În final, ele știu cel mai bine ce vor. Dacă persoana iubită se numără printre curajoasele care nu se dau în lături de la o oportunitate de shopping, o idee perfectă de cadou de Crăciun pentru ea ar fi un card cadou pentru a-și alege un dar care știi sigur ca îi va plăcea și îi va fi util. Dar rolul tău nu se termină aici. La Mobexpert, ai ocazia de a însoți cardul cu o felicitare cu un mesaj de suflet care să îi aducă un zâmbet pe buze. 

Indiferent de gusturile iubitei tale, Mobexpert te așteaptă cu idei de cadouri de Crăciun care o vor bucura și vor face din sărbătoare un moment de poveste. Vino în magazinele noastre, alege ce crezi că i se potrivește, și împarte cu ea bucuria deschiderii darurilor. Pentru că sărbătorile sunt mereu mai frumoase lângă cei pe care îi iubim. Dar dacă ai nevoie de mai multă inspirație, poți arunca un ochi și pe ghidul nostru cu recomandări de cadouri pentru ea potrivite pentru orice ocazie.

Explorează întreaga noastră colecție de cadouri de Crăciun pentru a găsi darul perfect pentru toți cei dragi ție.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)