Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

Căsuța ta din natură

De la bun început ne-a plăcut foarte mult ideea de a introduce în oferta noastră și căsuțele de tipul Tiny Houses. V-am prezentat cele 3 propuneri de căsuțe desenate de familia de arhitecți Bezem. Ne plăceau toate, nu ne-am putut hotărî pe care dintre ele să o alegem.

Și am sperat ca dumneavoastră să ne ajutați să decidem primul model pe care îl vom produce. Ne-ați trimis peste 25.000 de comentarii amănunțite despre utilitatea căsuțelor, de 10 ori mai multe decât ne-am așteptat. Un asemenea interes pentru un produs nu am întâlnit foarte des. Iar noi, la Mobexpert, am știut întotdeauna că existăm ca societate doar atât timp cât dumneavoastră sunteți interesați de oferta noastră. Acesta este motivul pentru care întreaga echipă dă prioritate acestui proiect.

Într-o primă fază, ne-am gândit la o singură căsuță, de fapt ne-am dat seama ca sunt două. De aceea, am intrat în parteneriat cu 2 fabrici diferite.

Află mai multe detalii despre Casele Modulare

Mobilierul pentru bucătăria Dover poate fi adaptat conform spațiului tău. Vino în magazin să îți prezentăm o ofertă personalizată.

Căsuța ta mobilă pe trailer

Dimensiuni: L. 6,66 x l. 2,55 x H. 3,36 m.

22.000€

preţul nu include TVA

Prima este căsuța mobilă pe trailer înmatriculabil (vestita „Tiny House”). Partenerul nostru fabricant este Eco Tiny House din Miercurea Ciuc, acesta a preluat proiectele noastre și s-a apucat deja de lucru.

Un avantaj enorm al acestei căsuțe este acela că poate fi folosită imediat după ce va fi cumpărată, va trebui doar racordată la utilități (apă, canalizare, energie electrică). Un mic dezavantaj este, însă, dimensiunea căsuței, cu o lățime de doar 2,5 m. Dar aceasta este exigența legală pentru un produs mobil care să poată circulă pe drumurile publice.

1 Prețul orientativ este de 22.000 euro + TVA, iar trailerul înmatriculabil are un preț de 3.950 euro + TVA. Dacă doriți căsuța fixată și nu aveți nevoie de trailer, atunci ea poate fi așezată și pe piloni.

Aici veți găsi mai multe detalii despre căsuța mobilă

La mijlocul lunii iulie suntem convinși că vom avea 5 căsuțe prototip în cadrul magazinelor Mobexpert. Tot atunci vom putea confirma și prețul final.

Căsuța ta din natură

Solicită mai multe detalii despre căsuța mobilă sau fixă în formularul de mai sus.

Căsuța ta fixă

Dimensiuni: L. 7 x l. 3,2 x H. 3,36 m.

25.000€

preţul nu include TVA

Cea de-a doua căsuță pe care o propunem este cea fixă. Partenerul nostru fabricant se află în Piatra Neamț și este compania Modulary a familiei Dussenne (participanți la emisiunea Imperiul Leilor de la Pro TV), în care intenționăm să fim și acționari.

Această căsuță fixă este mai mare, având o lățime de 3,2 m la sol și va putea fi transportată și amplasată pe piloni acolo unde doriți dumneavoastră.

2 Prețul estimativ al acestui produs este de 25.000 euro + TVA. Suntem mulțumiți de dedicarea pentru calitate pe care o promovează Modulary. Lucrăm împreună la îmbunătățirea capitolelor eficiență, productivitate și încadrare în termene.

Aici veți găsi mai multe detalii despre căsuța fixă

Primele 5 căsuțe fixe prototip estimăm că vor fi în magazinele Mobexpert la sfârșitul lunii iulie.

Căsuța ta din natură

Solicită mai multe detalii despre căsuța mobilă sau fixă în formularul de mai sus.

Pe partea de dotare și mobilare, designerii și proiectanții noștri sunt foarte avansați în a vă propune amenajări cu mobilier realizat special pentru acest proiect, în fabricile noastre din Târgu Mureș, la prețuri cât se poate de avantajoase.

Sunt zeci de lucruri pe care le avem în vedere, dați-ne voie să vă spunem măcar unul dintre ele. Majoritatea ne-ați spus că o alegeți pentru a fi casa voastră de vacanță. Unii dintre dumneavoastră sunteți binecuvântați să aveți și copii care se vor juca în mare parte a timpului afară, dar cu siguranță că vor continua joaca și înăuntru.

Spațiul mic din interior ne dorim să fie un loc intim și nu o constrângere. Zona de noapte am gândit-o în totalitate tapițată pentru a fi siguri că cei mici se vor umple de fericire și nu de vânătăi.

Noi ne-am îndrăgostit deja de acest produs și nu putem decât să sperăm că aceste căsuțe vă vor aduce și dumneavoastră bucuria extraordinară a unei căsuțe intime și elegante, la munte, la mare sau chiar în grădină.

Vă mulțumim! Vă vom anunța imediat ce vom avea prototipurile în magazinele Mobexpert. Vă rugăm să ne trimiteți în continuare solicitările dumneavoastră în formularul de mai sus.

Scroll To TopScroll To Top