15 idei de cadouri de Crăciun pentru femeile speciale din viața ta: daruri inedite pentru sărbători speciale

Sărbătoarea Crăciunului este tot mai aproape și, ca atare, aventura căutării darului  perfect de pus sub brad pentru cei dragi nouă nu mai poate fi amânată. Dacă încă nu știi de unde să o apuci și ai nevoie de idei de cadouri de Crăciun pentru femeile importante din viața ta, am pus cap la cap o listă cu sugestii potrivite indiferent de preferințele destinatarelor. 

1. Accesorii pentru baie pentru o experiență spa autentică la ea acasă

Ce poate suna mai bine după o zi lungă și obositoare decât o baie lungă? Dacă femeia dragă din viața ta nu reușește să se răsfețe măcar din când în când cu o vizită la spa, adu tu spa-ul la ea acasă. Fă-i cadou de Crăciun accesorii care să transforme o simplă baie într-o experiență. Alege de exemplu un suport extensibil pentru cadă, numai bun pentru momentele când vrea să se refugieze în tihnă, în compania unei cărți sau a unui pahar de vin. 

2. Colaj de fotografii, un cadou de Crăciun special pentru o femeie specială

Uneori, tot ce ne dorim de sărbători este să le arătăm oamenilor dragi cât de prețioase sunt în viața noastră momentele petrecute împreună cu ei. Anul acesta, alege un cadou de Crăciun de suflet pentru femeia căreia vrei să-i arăți recunoștință pentru prezența ei în viața ta. Pune-ți abilitățile de meșterit la lucru și ia o ramă foto pe care să o umpli cu cele mai importante amintiri din relația voastră, fie ele cele haioase sau cele mai serioase. 

3. Decorațiune personalizată pentru iubitoarea sărbătorilor de iarnă

Parte din frumusețea sărbătorilor de iarnă este decorarea casei de Crăciun cu fel și fel de ornamente, pentru o atmosferă parcă ruptă din poveștile cu Moșul. O idee de cadou de Crăciun pentru femeia care așteaptă cu nerăbdare prima zi de iarnă pentru a-și scoate din fundul dulapului decorațiunile festive, este un aranjament personalizat.

Tot ce trebuie să faci este să iei un bol decorativ cu design inedit pe care să îl umpli cu globuri și decorațiuni pentru brad care știi că s-ar potrivi cu restul colecției sale. Pentru ea cu siguranță nu există niciodată prea multe.

4. Set pentru fondue, de nelipsit pentru iubitoarea de deserturi gourmet

Nu puțini sunt cei care consideră că desertul ar trebui să fie felul principal. Dacă vrei să iei un cadou de Crăciun unei femei căreia îi place să se răsfețe cu deserturi alese, dar nu numai, nu poți da greș cu un set pentru fondue. Numai bun pentru momente dulci în fața serialului preferat, pentru o petrecere la ea acasă cu fetele ori pentru o cină romantică în doi. Nu uita să îl însoțești cu ciocolata ei preferată pentru ca ea să-l poată folosi numaidecât. 

5. Sfeșnic cu stil pentru mese de sărbătoare cu stil

Pentru o femeie care se mândrește cu talentul ei de gazdă bună, alege un cadou de Crăciun simbolic: un sfeșnic cu aspect deosebit care să devină atracția principală la orice masă festivă. Acesta va da un aer special oricărui festin în compania celor dragi, transformând-o într-o mică sărbătoare indiferent de anotimp sau de data din calendar 

 6. Fotoliu deosebit pentru femeia care se pierde în lumea cărților

Cu toți avem în cercul nostru măcar o persoană care este mereu cu nasul în cărți și mintea în lumi îndepărtate, fie ele fantastice sau nu. Dacă femeia pentru care cauți cadou de Crăciun este „vinovata” în cazul tău, orientează-te către un dar care să îi facă experiența de lectură mult mai plăcută: un fotoliu arătos pentru colțul de lectură.

Când îl alegi, ține cont de stilul ei de amenajare preferat, însă te poți aventura și către un fotoliu statement care se remarcă prin grandoarea lui, căci, nu-i așa, orice iubitoare de lectură are nevoie de propriul „tron” care să o declare regina cititului la ea în casă.

7. Fierbător electric pentru femeia care crede în puterea „vindecătoare” a unui ceai bun

Ceaiul este cel mai bun ceas deșteptător? O idee de cadou de Crăciun frumos pentru femeia care apreciază beneficiile unui ceai bun ori compania lui în momentele importante de peste zi, este un fierbător cu care să își poată prepara băutura preferată într-o clipită. Optează pentru unul cu design interesant, care să devină o adevărată bijuterie în bucătărie și să ateste preferința ei pentru această băutură cu puteri magice în fața oricui îi trece pragul.

8. Lampadar interesant, accesoriul ideal pentru o atmosferă primitoare

Mulți oameni cred că dormitorul este inima casei, oaza de liniște și confort în care te retragi după o zi obositoare. Dacă femeia pentru care cauți un cadou de Crăciun se numără printre ei, atunci alege pentru ea un accesoriu util, de nelipsit din sanctuarul ei. Dăruiește-i un lampadar cu un design special, care să dea un aer primitor, cald și intim dormitorului, și să aducă în același timp un plus de stil.

9. Tablă de șah pentru femeia care apreciază provocările intelectuale 

Momentele de relaxare înseamnă lucrurile diferite pentru fiecare dintre noi, de la dolce far niente la seri în compania celor dragi sau ocazii de a ne ascuți mintea. Dacă vrei să aduci zâmbetul pe chipul unei femei care iubește să-și exerseze mușchiul minții, optează pentru un cadou de Crăciun mai altfel: un board game clasic.  Alege o tablă de șah frumos lucrată, ce poate servi și ca obiect decorativ, și ca prilej de divertisment alături de oamenii pe care îi iubește. 

10. Oglindă specială, cadoul de Crăciun perfect pentru femei cochete

Se numără printre femeile care acordă atenție deosebită ritualurilor de îngrijire și makeup? Pentru momentele ei cu ea, de Crăciun, fă-i cadou o oglindă cu design interesant, care să dea o notă originală colțului ei de frumusețe și să-i aducă un zâmbet în plus în fiecare zi.

11. Set de pahare de calitate pentru serile între fete

Dacă femeia pe care vrei să o bucuri este o fire mai extrovertă și iubește momentele petrecute cu prietenele sale, o idee de cadou de Crăciun clasic, dar mereu de efect este un set de pahare pentru vin. Optează pentru un set de calitate, demne pentru degustările unui somelier, pentru ca serile ei în compania fetelor să devină ca o vizită la cramă. 

12. Pled cu motive festive pentru femeia care, iarna, are mereu nevoie de o „îmbrățișare” caldă

Nimic nu este mai binevenit iarna după ce vii de afară, decât să te refugiezi la căldură într-un colț de canapea ori în pat, în fața unui film bun ori în compania celor dragi. Pe lângă cana cu vin fiert, un ceai ori o ciocolată caldă, „kitul de încălzire” nu este complet fără o pătură care te învăluie ca o îmbrățișare. Ceea ce îl face un cadou de Crăciun extraordinar pentru o femeie despre care știi că este mai friguroasă de fel. Alege un pled pufos, cu motive de sărbătoare simpatice, astfel încât să fie nu doar utilă, ci și o decorațiune perfectă de Crăciun.

13. Gift card, un cadou de Crăciun personalizat pentru femei cu gusturi „ascunse”

Dacă vrei să faci un cadou drăguț de Crăciun unei femei dragi, dar ale cărei gusturi nu le cunoști atât de bine, de ce să nu îi oferi un gift card Mobexpert. Alege una dintre cele patru sume diferite pe care le ai la dispoziție și las-o pe ea să își găsească darul care știe că i se potrivește sau de care are nevoie. În plus, poți adăuga o felicitare în care să-i spui cât de mult contează prezența ei în viața ta, pentru a-i da o notă mai personală.

14. Față de masă specială, esențială pentru o masă de Crăciun reușită

Atunci când cauți cel mai potrivit cadou de Crăciun pentru femeia căreia îi place să se adune la masă cu toți oamenii dragi, cea mai bună idee este o față de masă specială. Alege una potrivită sărbătorilor de iarnă, astfel încât masa de Crăciun să fie o încântare, și sigur va aprecia gestul.

Pentru un plus de rafinament și eleganță, poți opta și pentru serviciul de monogramare. Disponibil doar în Mobexpert Băneasa, poți personaliza fața de masă cu inițialele ei, o pictogramă festivă sau, de ce nu, cu ceva simbolic pentru relația pe care o ai cu ea. Pentru mai multe detalii ne poți scrie fie pe pagina de Facebook, fie la online@mobexpert.ro.

15. Decorațiune florală pentru iubitoarea de plante

Dacă vrei să faci un cadou de Crăciun original unei femei care iubește florile sub orice formă, de la haine la buchetele primite la ocazii speciale și nu numai, lasă pasiunea ei să te inspire. Oferă-i o decorațiune de perete elegantă, de inspirație botanică, care să facă un statement despre ceea ce îi aduce bucurie oriunde ar fi pusă. Astfel, ea va primi flori care țin tot anul, iar tu, bucuria unui dar inspirat. 

Să găsești cadoul de Crăciun perfect pentru femeile dragi din viața ta cu siguranță nu este o sarcină ușor de îndeplinit, dar sperăm ca sugestiile noastre să îți fie de folos. Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, aruncă un ochi și peste celelalte ghiduri:

Descoperă întreaga colecție de cadouri de Crăciun pentru toate persoanele speciale din viața ta.

 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)