Cadouri pentru cea mai bună prietenă: 15+ Idei originale care să-i aducă zâmbetul pe buze

Să găsești cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă, prin care să-i transmiți cât de mult înseamnă pentru tine, care să-i aducă bucurie în suflet și să-i fie, în același timp, de ajutor, poate fi uneori o reală provocare.

Nu-ți face însă griji, ți-am pregătit câteva idei de cadouri originale pentru cea mai bună prietenă, menite să te inspire și să îți ușureze decizia și de care ea se va putea bucura în fiecare zi.

Sumar


1. Perne decorative pentru prietena care iubește animalele

Pentru prietena care iubește animăluțele și este mândră stăpână a unui suflet cu blăniță, nu ai cum să dai greș cu o idee de cadou pe care îl poate împărți cu el. Optează pentru o pernă decorativă pufoasă și confortabilă, cu pisicuță sau câine care va anima spațiul ei de relaxare și o va face să zâmbească.

2. Rame foto pentru a păstra amintirile frumoase împreună

Cu siguranță ați avut parte de numeroase experiențe împreună și ați strâns amintiri frumoase de care vă veți aduce aminte toata viața. O idee de cadou pentru cea mai buna prietena, care îi va aduce bucurie în suflet, este o ramă foto în care să păstreze câteva dintre momentele deosebite împreună, la care să se uite de fiecare dată când vrea să le retrăiască. Un accesoriu decorativ modern care poate fi încadrat cu ușurință atât pe noptieră în dormitor, cât și pe perete în living.

3. Cadouri personalizate pentru cea mai bună prietenă

Dacă vrei să-i oferi celei mai bune prietene un cadou cu totul și cu totul special, o idee inspirată este să optezi pentru monogramare. Include inițialele, numele sau un mesaj scurt prin care să-i transmiți cât de mult înseamnă pentru tine, pe orice articol textil din oferta Mobexpert, iar rezultatul va fi un cadou cu adevărat unic. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau pe adresa online@mobexpert.ro și te ajutăm cu drag.

cadouri personalizate pentru cea mai buna prietena

4. O decorațiune de perete pentru prietena mereu cu gândul la o nouă escapadă

De ziua ei sau cu oricare altă ocazie specială, oferă-i prietenei tale cu spirit aventurier un cadou care să-i amintească de cele mai frumoase călătorii și care să le prefigureze pe cele care urmează să le faceți împreună. Alege o decorațiune de perete în formă de harta lumii care să îmbrace pereții locuinței cu farmec și originalitate.

5. Lumânări parfumate pentru momentele ei de relaxare

Avem cadouri și pentru cea mai bună prietenă care iubește să învăluie casă cu cele mai îmbietoare miresme. Alege un cadou pentru prietena ta de ziua ei, de Crăciun sau indiferent de ocazie, care o va ajuta să se relaxeze și îi va îmbunătăți starea de spirit. Nu vei da greș cu un set de lumânări parfumate care dau acea atmosferă cozy și contribuie la amenajarea unui spațiu fermecător și relaxant. Așa va simți miresmele și aromele preferate în fiecare zi.

6. Un set de căni colorate

O altă idee de cadou perfect pentru cea mai bună prietenă este un set de căni colorate sau cu un mesaj simpatic, care să-i amintească de tine ori de câte ori își va savura cafeaua de dimineața sau ceaiul în momentele ei de relaxare.

7. Un termos în care să păstreze băutura ei preferată

Pentru cea mai bună prietenă mereu în mișcare sau pe fugă, care nu stă locului prea mult timp sau care plănuiește drumeții și excursii în natură, alege un cadou care să-i fie de ajutor oricând. Un termos cu un design modern, care menține ceaiul sau cafeaua fierbinte până la 12 ore, iar apa sau sucul rece până la 24 ore, se va dovedi foarte util.

8. O veioză pentru colțul ei de citit

Printre cele mai interesante cadouri pentru cea mai bună prietenă se numără și o veioză cu un design deosebit care, pe lângă lumina plăcută, poate aduce un plus de stil și căldură decorului. Iar pentru raftul cu cărțile preferate alege un suport pentru cărți cu aspect vintage care să-i pună în valoare titlurile preferate, dar și designul încăperii.

9. O lenjerie de pat confortabilă și de calitate

Cauți un cadou pentru prietenă care să fie super cozy și confortabil, dar suficient de chic și elegant cât să contribuie în mod fermecător la amenajarea dormitorului ei? Avem o idee cu care nu vei da greș – alege lenjerii de pat din materiale naturale și de calitate care o vor face să adoarmă și să se trezească odihnită și cu zâmbetul pe buze.

10. Un suport de bijuterii pentru organizarea accesoriilor ei preferate

Din lista cu idei originale de cadouri pentru cea mai bună prietenă pasionată de fashion și accesorii, nu putea să lipsească și obiectul unde să-și pună la vedere bijuteriile – un suport de bijuterii elegant. Un cadou pe cât de practic, pe atât de special și poate deveni cu succes chiar un obiect decorativ care completează de minune decorul unui dormitor mic, dar nu numai.

11. Un recipient special pentru prepararea băuturilor delicioase

Dacă prietena ta cea mai bună iubește să organizeze petreceri în aer liber și este, totodată, fana băuturilor naturale, optează pentru un cadou special care să-i fie de ajutor. Alege un recipient pentru băuturi proaspăt preparate, care să le păstreze răcoritoare, delicioase și pline de savoare. Mai mult, se va dovedi un accesoriu excelent pentru decorul barului de acasă sau în amenajarea curții și grădinii.

12. Accesorii pentru biroul ei de acasă

Cauți un cadou pentru cea mai bună prietenă de ziua ei, care să-i fie de ajutor pentru biroul de acasă? Te ajutăm noi să-l alegi pe cel mai potrivit. Optează pentru accesorii practice și cu un design deosebit, care să adauge un plus de personalitate în amenajarea biroului. Alege un organizator elegant în care să-și poată aranja obiectele și documentele de care are nevoie, astfel încât să le aibă mereu la îndemână sau un suport pentru picioare ergonomic pentru un plus de confort.

13. Un halat moale și o pereche de papuci pentru acasă

Cine nu adoră să se înfășoare cu un halat de baie confortabil și pufos, indiferent că e în zilele reci de iarnă sau după o baie lungă și relaxantă? Surprinde-ți prietena cu un cadou menit să-i ofere răsfăț – alege un halat de baie pufos care să o învăluie într-o atingere delicată. Pune alături și o pereche de papuci de casă pentru o experiență completă.

14. Un covoraș de intrare cu un mesaj hazliu

Dacă ești în căutare de cadouri amuzante pentru cea mai buna prietenă, avem și aici o idee originală – alege un covoraș de intrare cu un mesaj simpatic, care să o facă să zâmbească de fiecare dată când ajunge acasă.

15. Un suport extensibil pentru cadă pentru momentele ei de spa acasă

Dacă baia este spațiul ei magic în care iubește să se relaxeze și să-și încarce bateriile după o zi grea, oferă-i prietenei tale un cadou practic de care se va bucura mult timp de acum înainte. Optează pentru un suport de cadă extensibil pe care poate așeza lumânări, un pahar de vin sau chiar o carte și să se bucure de o baie lungă și relaxantă.

16. O vază cu flori pentru prietena care iubește natura

O idee de cadou pentru cea mai bună prietenă, care să-i aducă bucurie și culoare în fiecare zi, este o vază cu un design special. Ideală pentru a întregi decorul oricărei încăperi, aceasta aduce un pic de eleganță și stil. În locul nelipsitului buchet de flori, completează acest cadou cu un aranjament de flori artificiale de care să se bucure în fiecare zi.

17. Un Card Cadou pentru a-și îndeplini dorințele

Ai vrea să le iei pe toate și nu știi exact ce să alegi? Ca să nu dai greș în niciun fel și să-i faci o super surpriză cele mai bune prietene de ziua ei, de Crăciun sau oricând vrei tu, îți recomandăm Cardul Cadou Mobexpert . O idee cu care mergi la sigur pentru că o lași pe ea să-și aleagă ce-i dorește cel mai tare inima. Își poate alege de pe mobexpert.ro și din toată colecția din magazinele Mobexpert, mobilierul și decorațiunile favorite.

Sperăm că ideile noastre de cadouri pentru cea mai bună prietenă te-au inspirat să faci alegerea potrivită, care să-i aducă bucurie de ziua ei, și nu numai. Te așteptăm online și în magazine să descoperi miile de cadouri care așteaptă să fie dăruite.

 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)