La mulți ani, români! Sărbătorim cu oferte la produsele fabricate cu mândrie de noi în România.

Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

❞ Într-un 'ocean de la fel',
noi punem preț pe diferențe
și pe soluții personalizate

După părerea noastră, orice afacere este o promisiune. Ca un contract nescris, pe care ne străduim să îl onorăm în fiecare zi și pe care reușim să îl respectăm integral, în cele mai bune zile ale noastre.

E o promisiune pe care încercăm să o ținem în primul rând cu noi înșine, pentru a o putea respecta cu clienții noștri.

Este o promisiune dificilă, dar în care am ajuns să credem cu tărie. Iar atunci când crezi cu tărie în ceva, rezultatele nu întârzie să apară.

Promisiune

Despre Mobexpert

„Să fim îndrăgostiți de meseria pe care am ales-o. Să iubim cu adevărat, noi mai întâi, mobila pe care o producem și numai dupa aceea să sperăm că-i va bucura și pe cei ce o vor avea în cămine.

Să prezentăm în Magazinele noastre, dar și lumii întregi, ceea ce românii știu să facă foarte bine: mobila. Să înțelegem că mobila, împreună cu toate produsele noastre, oricat de la modă, frumoase și de calitate ar fi, trebuie însoțite întotdeaua de un preț rezonabil și de bun simț.

Dan Viorel Șucu, Președinte Mobexpert

27

Hypermagazine, Magazine și Parteneri

8

Fabrici în România

2,100

Angajați în grupul Mobexpert

1993

Anul în care a fost fondată compania

112.600

Suprafața totală de expunere a magazinelor

Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert înseamnă mult mai mult decât magazine. De la materia primă până în căminele clienților noștri, și de la producători din toată lumea până în vitrine, controlăm cu atenție fiecare pas, pentru a ne asigura că veți primi produse de o calitate și la un preț care să vă încânte pentru mult timp.

La 1 iunie 1993, Dan Șucu deschide primul magazin Mobexpert de 150mp, preponderent cu mobilier de birou, în magazinul Unirii.

Se construiesc primele fabrici de Saltele și Mobilă de Birou, fiind achiziționate și 2 fabrici cu tradiție și meșteșug la Târgu Mureș și Dej. Mobexpert devine cel mai mare producător și exportator de mobilă din țară.

Primul magazin cu mic mobilier pentru Casă.

Se construiesc primele fabrici de Saltele și Mobilă de Birou, fiind achiziționate și 2 fabrici cu tradiție și meșteșug la Târgu Mureș și Dej. Mobexpert devine cel mai mare producător și exportator de mobilă din țară.

Se deschide primul magazin cu Mobilă și Decorațiuni din București, Mobexpert Pipera, cu o suprafață de 13.000 mp, un Concept Nou pentru România, potrivit cu cele mai înalte standarde europene din acea perioadă.

Se deschid încă 2 magazine de mare suprafață, Mobexpert Pantelimon - 9.500 mp și Mobexpert Militari - 7.500 mp.

Conceptul de magazin de mare suprafață aduce cu el serviciile de Transport și Montaj, cardurile de fidelitate Golden Club și serviciile de Vânzare în rate.

Se deschide Mobexpert Brașov, cu o suprafață de 7.100 mp.

Se deschide cel mai mare magazin Mobexpert, 15.000mp, în urma unei investiții de 15 milioane €, Mobexpert Băneasa.

Producția românească este, în continuare, coloana vertebrală a tuturor colecțiilor Mobexpert, dar rețeaua de furnizori include acum parteneri de pe 3 continente.

Se deschid Mobexpert Suceava, 5.800 mp., Mobexpert Pitești, 6.000 mp., Mobexpert Sibiu, 6.830 mp.

Se deschide Mobexpert Iași, 6.500 mp. și Centrul Logistic al Mobexpert din București devine funcțional în urma unei investiții de 10 milioane €. S-a redus astfel timpul de livrare la maximum 1 săptămână pentru >70% dintre produsele din magazinele Mobexpert.

Colecții Noi: Terasă și grădină, Cultura somnului, Decorațiuni, Corpuri de Iluminat, Textile și Covoare. Primul produs de Creditare Fără Costuri pentru clienții Mobexpert. Se dezvoltă serviciul de Consultanță Specializată (Personal Expert).

Se deschide Mobexpert Oradea, cu o suprafață de 7.000 mp. Apare Cardul pentru Cadouri pentru clienții Mobexpert.

Prima campanie BLACK FRIDAY la Mobexpert, cu REDUCERI REALE de până la 50%.

Pentru a putea susține ritmul rapid de înnoire, apare conceptul Mobexpert Outlet primul magazin fiind Mobexpert Outlet Pipera cu o suprafață de 3.000 mp.

Apare divizia Mobexpert Horeca ce pune la dispoziție Mobilier și Decorațiuni alături de Experți în amenajarea spațiului din Hoteluri, Restaurante și Cafenele.

Magazinul online www.mobexpert.ro a ajuns la o pondere de 16% din cifra de afaceri a grupului. În portofoliul Mobexpert apar colecțiile de Mobilier pentru Baie și Mobilier pentru Copii.

25 DE ANI: 10 magazine de mare suprafață, 3 magazine, 13 parteneri Mobexpert, 8 fabrici în România, 2000 de agajați, 3 centre logistice, 3 magazine Mobexpert Outlet și 2 divizii specializate: Mobexpert Office și Mobexpert Horeca.

Se va deschide un nou magazin de mare suprafață, Mobexpert Constanța, 10.000 mp.

Oamenii de calitate din echipa Mobexpert au demonstrat flexibilitate și adaptabilitate într-un an cu multe provocări, an în care magazinele au fost închise pentru prima oară pentru 1 lună de zile.

Am deschis 2 magazine tip „Concept Store”: Mobexpert Craiova și Mobexpert Ploiești. Are loc lansarea serviciului de Design Interior, prin care clienții primesc Consultanță pentru amenajarea casei.

Are loc deschiderea unui nou magazin: Mobexpert Baia Mare. Am lansat serviciul de Design Floral și Mobexpert Credit Card, prin care clienții pot achiziționa mobilier și decorațiuni în 36 de rate fără dobândă.

Fabrica Moldo Mex Mobexpert

Producție

Mai mult de două treimi din mobila pe care o veți întâlni în magazine este proiectată și produsă în România, în fabricile Mobexpert. Cumpărăm, uscăm și prelucrăm chiar noi lemnul, pentru a ne asigura că obținem calitatea și un prețul pe care le dorim.

Fabrica Moldo Mex Mobexpert

Logistică

Am investit aproape 40 de milioane de euro în două platforme logistice moderne, la Târgu Mureș și la București. Controlăm astfel costul de stocare și livrare și ne străduim să reducem la mai puțin de o săptămâna timpul de livrare către clienții Mobexpert din toată țara.

Producție și Export

Grupul Mobexpert detine 8 fabrici în 4 centre de productie deschise în București, Dej, Târgu Mureș și Suceava.

Clasic Prod Mex

Este specializată în producția de serie de mobilier de casă: Living, Dormitoare, Mic mobilier.

Ergo Mex

Ergo Mex

Este cel mai important producător român de Scaune și Fotolii de birou.

Moldo Mex

Produce Mobilier din lemn masiv și Scaune destinate unei largi varietăți de stiluri de amenajare a locuinței.

Mureș Mex

Produce Mobilier modern pentru Living, Dormitor și Bucătărie, precum și Mobilier de birou, game Operaționale și Directoriale.

Confo Mex

Confo Mex

Cu 2 fabrici în București și Târgu-Mureș, este cel mai important producător român de Canapele și Fotolii din piele și stofă.

Studio Mex

Studio Mex

Cu 2 fabrici în București și Târgu-Mureș, este cel mai important producător român de Canapele și Fotolii din piele și stofă.

Soft Mex

Soft Mex

Este specializată în producția de serie de saltele. Tipurile de saltele realizate de SoftMex sunt: Saltele cu Arcuri, Saltele cu Spumă poliuretanică, Saltele cu Spumă vâscoelastică, Saltele cu Latex.

Platforma Logistică

2007

Mobexpert a demarat proiectul de relocare a fabricilor ConfoMex, StudioMex, IleforMex, MuresMex în Parcul Industrial de la Târgul Mureș.

Platforma este una dintre cele mai performante din România și are un rol foarte important în fluidizarea distribuției regionale, permițând servicii mai bune în magazinele Grupului și susținând dezvoltarea rețelei regionale Mobexpert.

2009

În iulie 2009, a devenit funcțional și Centrul Logistic al Mobexpert din București, în urma unei investitii de 10 milioane de €.

Noul Centru Logistic de la București este dotat cu echipamente de ultimă generație, care permit atât stocarea și expedierea produselor provenite din import, cât și efectuarea operațiunilor de cross-docking pentru unitățile de producție Mobexpert.

Aceasta investiție a condus la reducerea timpului de livrare la maximum 1 săptămână pentru peste 70% dintre produsele din magazinele Mobexpert.

Scroll To TopScroll To Top