10+ idei de cadouri de Crăciun pentru bărbații speciali din viața ta

Perioada Crăciunului este unul dintre cele mai emoționante momente ale anului. Totodată, este și unul dintre cele mai la îndemână prilejuri pentru a le arăta bărbaților dragi că îi prețuim, cu ajutorul unor cadouri alese special pentru ei. Dar știm că să găsești darul potrivit nu e tocmai ușor. 


De aceea îți venim în ajutor cu acest ghid. Descoperă mai jos câteva idei speciale de cadouri pentru bărbați de Crăciun pentru toate gusturile și buzunarele. Simbolice sau practice, dar întotdeauna de efect, iată ce ai putea dărui de sărbători.

Sumar


1. Tabla de șah, un cadou clasic

Cauți un cadou de Crăciun pentru un bărbat iubitor al jocurilor care țin mintea ageră? Mergi la sigur cu un joc de strategie clasic, dar cu un twist: o tablă de șah deosebită. Aceasta nu doar că îl va ajuta să petreacă timp de calitate cu prietenii lui (poate chiar cu tine, dacă știi să joci!), ci va da și o notă de eleganță și rafinament camerei - asta dacă nu cumva decide că este mult prea frumoasă ca să o folosească și o păstrează în schimb ca decorațiune pusă la loc de cinste.

2. Carafa, darul care continuă să dăruiască

Dacă ai în viața ta un bărbat care abia așteaptă momentul să povestească despre soiurile de struguri și tipurile de vinuri, despre cum se fac vinurile și cum le combini cu mâncarea astfel încât să se completeze reciproc, atunci o carafă sau un decantor se numără printre cele mai potrivite idei pentru un cadou de Crăciun cu însemnătate. 

    3. Accesorii pentru bărbatul care iubește lectura

    Unui bărbat care iubește serile în compania unei cărți bune, de Crăciun, fă-i cadou obiecte care să-i facă momentele de lectură și mai frumoase. Alege pentru el o lampă de birou interesantă sau un suport pentru cărți cu un design inedit. Fă-i un cadou care să-i demonstreze că pasiunile lui contează pentru tine și sigur îl va ține minte.

    4. Ustensile pentru grătarul perfect

    „Nimic nu întregește mesele cu cei dragi decât o friptură bună!”. Dacă acesta este mottoul bărbatului pentru care pui la cale un cadou de Crăciun, și, desigur, este master chef-ul din spatele mâncărurilor delicioase, fă-i un cadou de care să vă bucurați împreună: completează-i colecția de ustensile și accesorii pentru grătar, și încurajează-l să încerce rețete noi. 

    5. Cutie pentru ceasuri aranjate la fix

    Atunci când ești o persoană organizată, ceasul este de nelipsit din garderobă, iar pentru unii bărbați devine ceea ce bijuteriile sunt pentru femei - accesoriul care schimbă complet ținuta și starea de spirit. Dacă deține o colecție impresionantă de ceasuri, de Crăciun fă-i cadou o cutie inedită pentru depozitarea acestora ca să-l ajute nu doar să le organizeze, ci și să le așeze la loc de cinste unde oricine le poate admira.  

    6. Paharele de cristal, o alegere elegantă

    Din gama cadourilor clasice, dar extrem de rafinate, de Crăciun pentru bărbați, nu poate lipsi un set de pahare din cristal. Nu doar că sunt utile, dar vor oferi și o notă de eleganță meselor luate împreună. Poți alege un set de pahare de vin sau unul pentru whisky, pentru momentele în care vrea să savureze o băutură bună așa cum se cuvine. 

    7. Decorațiuni pentru o locuință cu personalitate

    O idee de cadouri pentru Crăciun pot fi și decorațiunile interioare. Alege un dar care vorbește despre pasiunile lui, cum ar fi o hartă a lumii pentru pasionatul de călătorii, sau o figurină tematică dacă este pasionat de motociclete.

    8. Set de cuțite de cea mai bună calitate

    Cu toții știm măcar un bărbat pasionat de gătit și bucătărie. Dacă te numeri printre norocoșii care sunt răsfățați cu bucate delicioase când nici nu te aștepți, exprimă-ți recunoștința față de chef cu un set de cuțite demne de un profesionist. Un cadou de Crăciun pentru bărbați pe cât de practic, pe atât de atent ales, de care cu siguranță se va bucura și el, dar și tu.

    9. Scaun de gaming pentru micile evadări din cotidian

    Unii dintre noi reușesc să rămână copii și să aprecieze joaca și atunci când copilăria a trecut de mult. Dacă vrei să faci un cadou de Crăciun unui bărbat pasionat de jocurile pe calculator, arată-i că îi înțelegi pasiunea și alege pentru el un scaun de birou special pentru gaming, util pentru când se pierde în lumi virtuale sau pur și simplu pentru a-i asigura maximum de confort dacă lucrează de acasă. 


    10. Espressor pentru dimineți aromate

    Nimic nu se compară cu mirosul unei cafele bune, dimineața devreme. Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun pentru un bărbat pasionat de ritualul cafelei, un espressor performant și plăcut estetic poate fi darul ideal. 

    11. Rame foto pentru amintiri prețioase

    Uneori, imaginile fac mai mult decât toate cuvintele pe care le știm, așa că alege să-ți exprimi afecțiunea și recunoștința față de bărbații din viața ta cu un cadou de Crăciun personalizat. Alege o ramă foto specială, și adună la un loc momentele dragi petrecute împreună, care să-i aducă un zâmbet pe buze de fiecare dată când va da ochiii cu ea.

    12. Setul de gătit pentru camping, partenerul perfect de aventură

    Cauți un cadou de Crăciun pentru un bărbat aventuros, iubitor de drumeții? Alege un cadou util de care cu siguranță se va folosi de acum încolo: un set de gătit pentru camping, numai bun pentru picnicurile în aer liber ori excursiile pe munte. Un dar pe cât de practic, pe atât de inspirat, care îi va aminti cu drag de gestul tău mult timp de acum încolo.

    13. Halat de baie personalizat, darul ideal pentru clipe de relaxare

    Un moment de răsfăț după o zi lungă e întotdeauna bine venit. Alege să contribui la momentele de tihnă ale bărbaților importanți din viața ta cu un cadou de Moș Crăciun practic și elegant, cum ar fi un halat de baie pufos, dintr-un material de calitate.

    Pentru a transforma un halat de baie într-un cadou de Crăciun memorabil, apelează la monogramare. Este o idee clasică, întotdeauna asociată cu bunul gust și rafinamentul.

    Serviciul este disponibil fizic în Mobexpert Băneasa. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu ne poți scrie pe online@mobexpert.ro sau pe pagina de Facebook

    14. Un card cadou pentru un dar de Crăciun inedit

    Pentru momentele în care îți dorești să faci bărbaților importanți din viața ta un cadou de Crăciun aparte și personalizat chiar dacă nu faci tu alegerea propriu-zisă. Optează pentru cardul cadou de la Mobexpert cu care el își poate cumpăra orice, de la piese de mobilier la decorațiuni interioare. Poți alege dintre patru sume diferite și, dacă vrei să-i dai o notă mai personală, ai opțiunea de a atașa o felicitare cu un mesaj de suflet. 

    Chiar dacă sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, nu le lăsa să te surprindă. Vino în magazinele Mobexpert și alege cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru bărbații din viața ta. Împreună facem din sărbătorile de iarnă momente de neuitat.

    Dacă ai în minte un anumit destinatar, aruncă un ochi și pe celelalte ghiduri cu idei de daruri pentru bărbații speciali din viața ta:

    Explorează întreaga noastră colecție de cadouri de Crăciun pentru a găsi darul perfect pentru toți cei dragi ție.

    Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)