Fabricat în România: Acasă sunt oamenii dragi și mobilierul de suflet

La Mobexpert, „ACASĂ" e întotdeauna pe primul loc. Credem că o casă de vis începe cu un mobilier realizat după cele mai înalte standarde și care îmbină armonios latura practică cu cea estetică. Cea mai bună metodă prin care ne putem asigura că îți punem întotdeauna la dispoziție cele mai bune produse este să le producem chiar noi. Peste două treimi din mobilierul Mobexpert este produs în România, în propriile fabrici.

Cunoscutele și îndrăgitele game JazzWaveChocolateLouis PhilippeTaylorFabian, dar și multe alte game noi de mobilier, precum RodoRingNylesNormanWarenton sau Otta, te așteaptă cu produse pentru fiecare încăpere din casa ta, de la dormitor și living, până la zona de diningbucătărie și hol

Sumar


Canapele și Fotolii

Canapele și fotoliile fabricate în România sunt rezultatul unei combinații perfecte între confort, design și durabilitate. Aceste piese sunt proiectate pentru a aduce un plus de eleganță și confort în living, fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate.

Fie că preferi un stil clasic sau unul modern, poți explora o gamă variată de canapele și fotolii pe care le poți și personaliza. Atât online, cât și în magazinele noastre ai la dispoziție o varietate de culori, materiale și dimensiuni. Astfel, te asiguri că livingul tău va fi un spațiu cu adevărat unic și special.

Mobilier pentru Dormitor

Mobilierul ideal pentru dormitor trebuie să-ți asigure un somn odihnitor, dar să și creeze, totodată, o amenajare caldă. Piesele precum patul, noptierele, dulapurile sau comodele sunt realizate din materiale atent alese pentru a îmbina confortul cu esteticul.

Mai mult, fiecare piesă de mobilier include detalii inedite care contribuie la o amenajare ieșită din tipare. De la finisajul antichizat al gamei Jazz, până la detaliile moderne ale gamei Wave, poți descoperi particularitățile fiecărui stil de amenajare, astfel încât dormitorul pe care îl conturezi să aibă un look timeless.

Mobilier pentru Living

Mobilierul pentru living fabricat în România îmbină cu succes tradiția cu designul modern și elegant. Indiferent că îți dorești un spațiu formal în care să primești oaspeții sau un spațiu în care să te bucuri de un maraton de filme alături de familie, în colecția Fabricat în România vei găsi biblioteca, măsuța de cafea sau comoda perfectă!

Detaliile sofisticate și materialele de calitate îți oferă siguranța că mobilierul pe care îl alegi va dăinui mult timp în livingul tău și nu se va demoda prea curând. Ține minte că fiecare piesă pe care o alegi poate transforma orice spațiu într-unul primitor și stilat.

Mobilier pentru Dining

Spațiul pentru dining este de departe unul dintre cele mai importante din casă. Aici te bucuri de mesele împreună cu cei dragi, depeni amintiri sau creezi unele noi. Cu aceste lucruri în minte, a prins viață mobilierul pentru dining fabricat în România.

Masa, scaunele, bufetele, vitrinele și toate accesoriile pe care le alegi pentru zona de dining vor aduce un plus de valoare fiecărei mese. Alege mobilier în stil clasic, modern sau natural spirit și dă frâu liber imaginației! Doar așa vei putea crea o amenajare spectaculoasă care să te reprezinte.

Saltele

O saltea de calitate reprezintă o investiție în sănătatea și confortul tău zilnic. Astfel, saltelele fabricate în România sunt gândite pentru a îmbunătăți postura pe timpul nopții și pentru a preveni durererile de spate.

Mobilier pentru Bucătărie

Bucătăria este locul în care ne petrecem o bună parte din timp, fie gătind, fie luând masa alături de cei dragi. Astfel, designerii noștri au conturat o colecție de mobilier pentru bucătărie care să aducă un aer modern și rafinat în orice locuință.

Fiecare piesă este realizată pentru a optimiza spațiul și a facilita activitățile zilnice, iar soluțiile inteligente de depozitare și materialele de calitate asigură, totodată, un spațiu în care arta culinară nu are limite, dar și un spațiu unic și primitor.

Descoperă designul și calitatea mobilierului creat de oameni cu experiență în fabrici cu tradiție. Alege produsele realizate cu mândrie în fabricile Mobexpert și bucură-te de 20% Reducere la Toată Colecția Fabricat în România, până pe 2 octombrie în magazinele Mobexpert și pe www.mobexpert.ro.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)