TE GÂNDEȘTI SĂ SCHIMBI
CEVA, DAR NU AI IDEE DE UNDE SĂ ÎNCEPI?
Consultantul tău Mobexpert
este alături de tine!

Vrei să reamenajezi prin casă, vrei să schimbi, vrei să îmbunătățești. Dar știi cum e, intri în bucătărie și te întrebi de unde să începi, ce să măsori mai întâi? Apoi, în dormitor, la fel. Oare pentru ce mai am loc? Oare încape un alt dulap de haine? Trebuie o altă saltea, dar pe care să o aleg? Mai ai camere și mai ai întrebări.

Pentru toate te pot ajuta cu răspunsuri Consultanții Mobexpert. Ei îți pot oferi oricând soluții practice și rapide pentru ca tu să iei cea mai bună decizie. Calitate la un preț corect.

4 motive pentru care să alegi un consultant

1

Timp economisit

Te va ajuta să găsești mobilierul, canapeaua și decorațiunile potrivite pentru tine.
Dacă ești nehotărât cu privire la culori, materiale, anumite produse, Consultantul tău te va ajuta să faci cea mai bună alegere.

2

ACCES LA INFORMAȚII

Vei primi informații utile și rapide despre comanda ta, produsele și serviciile Mobexpert. Consultanții Mobexpert sunt alături de tine în magazinele fizice, telefonic și online.

3

ONLINE 24 /7

Disponibilitate online 24/7. Consultantul îți este alături pe tot parcursul procesului de amenajare sau reamenajare al casei.

4

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Consilierea este Gratuită în magazine, telefonic sau online. Astfel, serviciul îți este accesibil de oriunde, gratuit, indiferent dacă ai nevoie de informații privind o comandă sau de sprijin în alegerea produselor.

Echipa de consultanti

consultantul tău

informații detaliate despre produse și stoc

disponibilitatea livrării rapide

servicii sau sfaturi de amenajare

informații despre livrare sau comanda plasată

proiectare mobilier bucătărie

Proiectare și Consultanță în
amenajarea Bucătăriei

Amenajarea bucătăriei are nevoie de cele mai multe detalii, dar nu îți face griji, te putem ajuta. Avem echipe specializate care se vor asigura că măsurătorile sunt corecte, mobilierul se potrivește, decupajul și montajul blatului de bucătărie este realizat corect și montajul electrocasnicelor a fost făcut corespunzător.

Proiectare și Consultanță în amenajarea Bucătăriei de la Mobexpert

Alătură-te și tu echipei Mobexpert

Vrei să faci parte din echipa noastră? Află toate detaliile și aplică acum.