Episodul 3 - Cum devine o casă… ACASĂ: Mobexpert Design Center x Roxana Hulpe

Așa cum vă povesteam în episoadele trecute, Roxana Hulpe, jurnalist, a ales să colaboreze cu echipa noastră pentru un proiect foarte important și drag ei: amenajarea casei de la Cluj, construită de părinții ei cu multă dragoste și efort. Totul a pornit de la un vis ce a prins contur odată ce Roxana a întâlnit-o pe colega noastră, Alexandra Buia, Arhitect Design Center. Împreună au stabilit bazele proiectului și au planificat fiecare colțișor al casei în detaliu, pentru a crea spațiul pe care Roxana și familia ei să îl poată numi ACASĂ.

În episodul 1 și episodul 2, au fost stabilite stilul și culorile ce vor predomina în întreaga casă, gama JAZZ fiind aleasă pentru amenajare datorită notei de elegență și rafinament pe care o oferă. Pe parcurs, Roxana a dorit să aducă câteva schimbări planului inițial, iar noi am fost alături de ea pentru a ne asigura că rezultatul final va fi conform așteptărilor ei. 

Sumar


Schimbări de plan

Ca în orice proiect de amenajare a unei case, pot apărea pe parcurs mici schimbări generate de noi idei și dorințe. Considerăm că adaptabilitatea este unul dintre cele mai importante atribute ale unui designer de succes. Așadar, atunci când Roxana a dorit o schimbare de la planul inițial, Alexandra s-a adaptat rapid și a început să caute soluții.

Cele două au discutat printr-un simplu video-call, în cadrul căruia Roxana a propus o idee foarte inspirată pentru holul de sus, transformându-l într-un spațiu multifuncțional. Pe lângă spațiul de relaxare gândit inițial aici, ea a dorit să integreze și un loc de joacă pentru fetița ei. Astfel, ceea ce părea la început a fi doar un simplu hol se va transforma într-un mediu confortabil și plin de viață. 

Vizită în fabrica de la Dej

Datorită alegerii Roxanei de a folosi gama JAZZ în amenajarea casei din Cluj, am decis să o invităm la fabrica noastră de la Dej pentru a descoperi procesul de producție al acestei game, realizată cu mândrie în România. Aici, fiecare corp de mobilier este lucrat manual, cu atenție și grijă, de meșteșugari talentați care se asigură că toate detaliile sunt perfecte, fiecare având un rol esențial în obținerea rezultatului final.

Roxana a fost încântată de această vizită și a fost surprinsă să descopere că întregul proces de realizare a gamei JAZZ se desfășoară chiar aici, în România, la fabrica noastră din Dej. Munca în echipă și organizarea angajaților din această fabrică aduc la viață întreaga gamă JAZZ.

Povestea unei case care devine ACASĂ 

Poți afla mai multe despre schimbările ce au apărut în amenajarea casei de la Cluj dar și despre vizita Roxanei în fabrica de la Dej vizionând clipul de mai jos. Te invităm să ne urmărești în continuare pentru că urmează noi episoade, noi idei și noi experiențe. Stay tuned!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)