Mobexpert pentru Apartament: Reduceri de Până la 30%

Ideile mărețe de amenajare pot lua naștere chiar și în spațiile mici. În colecția Mobexpert pentru Apartament găsești piese potrivite pentru spațiul de care dispui, practice și, mai ales, estetice.

Te invităm să descoperi reducerile de Până la 30% la colecția de mobilier pentru apartament în perioada 30 mai - 11 iulie 2024, atât în magazinele Mobexpert, cât și online pe www.mobexpert.ro

Sumar


Canapele, colțare, fotolii

Creează o locuință în care fiecare se simte în largul lui, optând pentru piese de mobilier multifuncţionale, care se potrivesc stilului şi nevoilor voastre. Colțarele și canapelele extensibile, de exemplu, pot fi și o bună soluție de depozitare, un spațiu de relaxare pe timpul zilei, dar și un pat pentru voi sau oaspeții voștri pe timpul nopții.

Amenajarea apartamentului nu poate fi completă fără un fotoliu confortabil în colțul tău de relaxare, în living sau în dormitor. Alege un model care vă reprezintă personalitatea, cu forme compacte, pentru a salva spațiu. În perioada 30 mai - 11 iulie 2024 beneficiezi de până la 20% reducere la o selecție de canapele, colțare și fotolii

Mobilier Living

Spații limitate, idei nelimitate! Livingul trebuie să fie atât un spațiu eficient și primitor, cât și unul bine amenajat atunci când nu dispui de mult spațiu în apartament. Aici, prietenii tăi cei mai buni sunt piesele de mobilier modulare, cu design simplu care nu încarcă spațiul și în culori deschise pentru un living luminos.

Poți opta, de asemenea, și pentru piese de mobilier individuale, creând propriul tău ansamblu pentru living. De exemplu, te poți folosi de comode TV, polițe și etajere asemănătoare ca finisaje și stiluri pentru o amenajare personalizată. În perioada 30 mai - 11 iulie 2024 beneficiezi de până la -30% la mobilier pentru living

Mobilier Dormitor

Dormitorul este propria ta oază de relaxare. Piesele de mobilier pe care le alegi vor fi expresia stilului tău personal și vor asigura tot confortul de care ai nevoie pe timpul nopții. De aceea, optează pentru paturi rezistente, confortabile și care pot juca și rolul de spațiu de depozitare pentru a eficientiza spațiul de care dispui. 

Pentru și mai multe opțiuni de depozitare a garderobei sau a obiectelor tale preferate, alege un dulap încăpător, estetic și practic. Tot în această perioadă te bucuri de până la 30% reducere la colecția de mobilier pentru dormitor.

Mobilier Dining

Creează propriile reţete şi experienţe în spațiul tău de acasă! În zona de dining poți adăuga piese de mobilier multifuncționale, precum mese extensibile sau seturi compacte pentru a salva loc.

Și pentru că știm că zona de dining este locul unde se adună întreaga familie sau toți prietenii apropiați, ai nevoie de o masă încăpătoare pentru toți oaspeții tăi. 

Mobilier Copii

Creează un tărâm de poveste și pentru cel mic! Alege piese de mobilier cu multe spații de depozitare, dar care reprezintă și personalitatea micuțului tău. De asemenea, nu ezita să optezi pentru piese cu design simplu, pe care nu va trebui să le schimbi prea curând. Descoperă colecția de mobilier pentru copii!

Bucătării

Ştim că dimensiunile contează în amenajarea unui apartament, cu atât mai mult dimensiunea bucătăriei. Mobilierul pentru bucătărie este o achiziţie valoroasă, de care vrei să te bucuri cât mai mult timp. Poţi alege din numeroasele modele disponibile care să se potrivească perfect nevoilor şi stilului tău de viaţă. Vei găsi, astfel, soluţia ideală pentru bucătăria din apartamentul tău. În perioada 30 mai - 11 iulie 2024 ai 20% reducere la o selecție de game de bucătărie.

Saltele

Un somn odihnitor depinde de suportul adecvat pe care ți-l oferă o saltea adaptată nevoilor tale. Pune pe primul loc sănătatea și confortul tău, optând pentru o saltea de calitate. 

Mobilier Hol

Mobilierul pentru hol joacă un rol esențial în crearea primei impresii imediat ce intri în locuință. Alegerea unui design armonios și a unor materiale durabile contribuie la un ambient primitor și ordonat.

Fiecare spaţiu vine cu provocările lui, mai ales când apartamentul tău nu dispune de atât de mult spațiu pe cât ți-ai dori. Totuși, în colecţia Mobexpert pentru Apartament ai produse atent selectate, funcţionale şi uşor de combinat între ele pentru a-ți aduce ideile de amenajare la viață.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)