Cum să-ți petreci vacanța de vară acasă

O vacanță reușită nu trebuie să fie neapărat planificată la malul mării ori pe vârful unui munte. Cu amenajarea perfectă poți avea parte de momente de relaxare și experiențe unice chiar la tine acasă. Așadar, dacă programul nu îți permite să îți planifici o vacanță ori pur și simplu vrei să te bucuri de un concediu prelungit acasă, iată câteva idei care să te ajute să-ți petreci vacanța de vară în confortul propriei locuințe. 

Sumar


Șezlongul și cafeneaua de la malul mării aduse direct la tine pe balcon, terasă sau în grădină

Dacă și tu asociezi vacanța cu momentul în care savurezi un frappe la malul mării, află că poți crea un cadru de poveste și la tine acasă. Alege piesele de mobilier preferate pentru terasă, grădină sau balcon și vei obține tot confortul la care visezi. Adaugă și o băutură rece, iar vacanța ta poate începe!

Te invităm să citești aici articolul nostru în care ți-am spus cum să creezi amenajarea terasei perfecte.

 

Barul tău preferat – acum și mai aproape de tine, chiar în camera de alături

Mobilierul pentru bar te poate face cu ușurință să te simți în vacanță, chiar dacă se află în living sau în zona de dining . Mai mult decât atât, asigură-te că ai toate ustensilele pentru prepararea cocktailurilor și a altor băuturi, alege-ți paharele preferare și simte-te ca-n concediu!

Descoperă cum poți prepara un cocktail Elerpolitan care să te facă să te simți cu adevărat în vacanță. 

 

Petrecerile mari sunt înlocuite de grătarele în grupuri restrânse

Tuturor ne place ca vara să petrecem alături de prietenii cei mai dragi. Cu toate astea, întâlnirile în grupuri mai mici pot fi la fel de distractive. Un grătar în aer liber este atât o sursă de distracție, cât și de mâncare sănătoasă și gustoasă. Surprinde-ți invitații cu preparate delicioase!

 

Somn de voie pe o saltea de calitate, pentru a te trezi odihnit ca după un veritabil concediu

Salteaua se numără printre cele mai importante elemente ale dormitorului și e important ca această să fie perfectă pentru tine. Prin alegerea saltelei corecte, te bucuri de multe ore de somn relaxant care îți garantează buna dispoziție pe tot parcursul zilei.

Citește aici articolul nostru în care îți spunem cum alegi salteaua de pat potrivită pentru tine.

Decorațiuni care te trimit direct pe malul mării

Tablouri pictate în diverse nuanțe de albastru, lumânări parfumate, coșuri din răchită și felinare din lemn – toate vor contribui la crearea unui decor marin în casa ta pe toată perioada verii. Dă frâu liber creativității și creează o atmosferă plăcută care îți va aminti mereu de briza mării.

Creează acasă mediul perfect în care te simți ca-n vacanță!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)