Coș cumpărături

închide
  • Nu aveți produse în coș.

8 idei de cadouri din partea Iepurașului de Paște pentru copii

Venirea Paștelui este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate în bucate alese, ouă roșii ciocnite alături de cei dragi și atmosfera specifică de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuși, cei mai nerăbdători în acest sens sunt copiii, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le va aduce Iepurașul în acest an.

Pentru a vă asigura că așteptarea le va fi răsplătită așa cum se cuvine, vă prezentăm în continuare 8 idei de cadouri inspirate pentru cei mici.

Sumar


Joaca, pe primul loc

Principala activitate a copiilor este, în mod firesc, joaca. Astfel, numărul jucăriilor nu este niciodată prea mare. În plus, pentru a le permite să se desfășoare în voie, însă fără a împrăștia jucăriile în toată camera, le puteți crea un loc special, doar al lor. Un cort pentru joacă este o idee excelentă de cadou, oferindu-le celor mici senzația de siguranță de care au nevoie pentru a se juca nestingheriți.

Condiții propice pentru studiu

La fel de important ca joaca în dezvoltarea armonioasă a prichindeilor este studiul. Asigurați-vă că cei mici adoptă o poziție corectă la birou cu ajutorul unui scaun reglabil pe înălțime. De asemenea, nu uitați să le puneți la dispoziție o sursă suplimentară de lumină pentru situațiile în care aceștia își doresc să citească, să își facă temele sau să deseneze pe timp de seară.

Cadouri de ”noapte bună”

După o zi plină de activități distractive și educative, cei mici au nevoie de un somn lin și odihnitor pentru a își reface dozele de energie. Un set de așternut de calitate, realizat din materiale naturale, care permit o bună circulație a aerului, va îmbunătăți simțitor calitatea somnului celor mici. De asemenea, pentru ca patul să aibă un aspect și mai primitor, o pernă decorativă cu un model vesel este soluția perfectă.

Culori vii la nivelul decorului

Un covor vesel colorat, cu un model de care micuții se pot folosi în mod creativ în cadrul sesiunilor de joacă, este perfect pentru a completa camera lor. De asemenea, aspectul sobru al pereților poate fi îndulcit cu ajutorul unui tablou simpatic, la fel de viu de colorat precum celelalte elemente de decor din încăpere.

După venirea Iepurașului, este momentul să ciocniți alături de cei dragi un ou roșu și să vă bucurați împreună de o masă delicioasă, plină cu preparate specifice sărbătorilor. Paște Fericit!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

Scroll To TopScroll To Top