Mobexpert Modern. Noua colecție de Mobilier și Decorațiuni

Credem că schimbările în amenajarea de acasă sunt mereu binevenite, iar colecțiile noi de canapele, mobilier și decorațiuni sunt prilejul perfect pentru acest lucru.Te invităm să descoperi noua colecție Mobexpert Modern! Explorează o gamă largă de noutăți atât online, pe www.mobexpert.ro, cât și în magazinele noastre.

Sumar


Canapele, Colțare și Fotolii

Îți dorești să schimbi canapeaua din living? Acum poți alege din mai multe modele noi, cu design modern și funcțional. Prin alegerea canapelei, spațiul capătă personalitate și, pe această cale, contribuie la crearea mediului perfect pentru relaxare. Totodată, vei găsi piese realizate în România, care vor contribui cu multă unicitate la amenajarea livingului perfect pentru tine.

Din punct de vedere cromatic, te poți delecta cu nuanțe neutre sau vibrante, cu garanția că alegerea pe care o faci va aduce casei tale un plus de personalitate. Stofă și piele, fixe sau extensibile, cu două sau trei locuri, cu sau fără recliner – calitatea este aceeași, indiferent de caracteristicile pentru care optezi.

Mobilier pentru Dormitor

Texturile moderne și rafinate vor conferi un aer elegant dormitorului tău, contribuind cu un plus de stil la amenajarea acestuia. Element central al dormitorului, patul, va îmbina cu succes estetica și funcționalitatea. În cadrul noii colecții de paturi tapițate poți alege dintr-o gamă variată de tapițerii.

În categoria Mobilier pentru Dormitor vei găsi toate piesele de care ai nevoie pentru conturarea unui dormitor modern și confortabil.



Mobilier pentru Living

Pasiunea pentru piesele de mobilier care au un look plin de stil și un design al viitorului poate aduce în casă un nou concept care să se facă remarcat cu ușurință în spațiul tău. Descoperă noua colecție Mobexpert și răsfață-te cu mobilier modern pe care să îl configurezi așa cum dorești.

La baza unui living bine organizat stă mobilierul componibil. Acesta se adaptează în orice încăpere în funcție de necesități, astfel încât depozitarea să fie ușor accesibilă. Poți alege dintr-o varietate de corpuri și finisaje disponibile pentru un design modern și de impact.

Mobilier pentru Dining

Locul de luat masa nu a fost niciodată mai stilat! Descoperă toate piesele de mobilier în stil modern care îți stau la dispoziție pentru a transforma orice zonă banală într-un cadru de vis, ieșit din comun!

Mobilier pentru Copii

Amenajează camera celor mici cu cea mai mare atenție pentru a te asigura că aceștia au parte de cel mai sigur loc de joacă și de relaxare. În colecția noastră vei găsi piese de mobilier modulare, pentru a contura un ambient comod și relaxant pentru orice activitate a copilului.

Fii pe fază pe www.mobexpert.ro – bucură-te de noutăți, găsește-ți preferatele și amenajează-ți spațiul așa cum ți-l dorești!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)