Hello Beauty - Noua colecție de mobilier și decorațiuni

De fiecare dată ne dorim să te surprindem cu piese de mobilier și decorațiuni noi care să aducă un aer proaspăt în casa ta. Explorează o gamă largă de noutăți pentru fiecare încăpere, de la dormitor până la bucătărie, atât online, pe www.mobexpert.ro, cât și în magazinele noastre și bucură-te de reduceri de până la 30% la o selecție de produse, în perioada 26 februarie - 10 aprilie. Mai jos îți prezentăm câteva dintre cele mai noi produse din colecția noastră, în speranța că vei găsi piesele ideale pentru casa ta de vis.

Sumar


Canapele, Colțare și Fotolii

Ți-am pregătit canapele și fotolii noi de înaltă calitate și confortabile, care se adaptează nevoilor și preferințelor tale. De la canapele modulare, care pot fi personalizate în funcție de spațiu, până la canapele extensibile sau cu recliner, cu siguranță vei găsi produsul perfect pentru tine, în stilul pe care ți-l dorești.

Mobilier Dormitor

Pentru dormitor, alege din numeroasele piese elegante și confortabile, perfecte pentru un somn odihnitor și un spațiu relaxant. Paturi cu design deosebit, comode, dulapuri, noptiere - fii în pas cu tendințele și creează oaza ta de relaxare, acasă.

Mobilier Living

Un living cu adevărat deosebit îmbină confortul cu estetica. În colecția noastră de Noutăți vei găsi toate elementele necesare pentru a realiza acest lucru: biblioteci și etajere, comode TV, măsuțe de cafea, vitrine sau console. Explorează diferitele stiluri, cromatica spectaculoasă și detaliile unice care te vor ajuta să reîmprospătezi aspectul încăperii sau chiar să conturezi de la zero amenajarea visurilor tale.

Mobilier Dining

Descoperă o varietate de mese și scaune noi, în stiluri diverse, potrivite pentru orice gust și necesitate. De la mese extensibile, perfecte pentru întâlniri cu familia și prietenii, până la scaune statement sau bufete, vei găsi mobilier care îndeplinește toate nevoile unui spațiu de dining confortabil și primitor, ieșit din comun.

Bucătării

„Acasă” este format din spații cu funcționalități diferite, în care te simți cel mai bine în fiecare moment al zilei, iar unul dintre acestea este bucătăria. Descoperă bucătării noi în colecția noastră: de la game versatile, la bucătării complete și funcționale, care să faciliteze gătitul și servitul mesei.

Mobilier Copii

Pentru cei mici, propria cameră se transformă într-un refugiu în care se pot dezvolta armonios. Ți-am pregătit noutăți precum paturi, dulapuri, birouri, decorațiuni și multe altele care sigur îl vor bucura pe cel mic.

Mobilier Baie

Fie că este vorba despre băi mici sau generoase, în noua colecție de mobilier pentru baie vei găsi soluții versatile pentru optimizarea eficientă a spațiului de care dispui. Materialele de înaltă calitate și atenția la detalii asigură nu doar un aspect plăcut, ci și durabilitate pe termen lung.

Corpuri de Iluminat

Pentru a fi în pas cu ultimele tendințe în design interior, recomandarea noastră este să alegi corpuri noi de iluminat care vor adăuga un strop de originalitate în fiecare încăpere. De la lustre sau lampadare, până la aplice, cele mai noi produse din colecția noastră îmbină perfect funcționalitatea cu estetica.

Covoare

Un covor poate transforma complet atmosfera unei încăperi, așa că descoperă covoare noi, în diferite stiluri, culori și dimensiuni. Adaugă un plus de confort și stil în orice spațiu.

Veselă

Seturile noi de veselă, tacâmurile, paharele și accesoriile pentru masă contribuie la masa perfectă alături de cei dragi, fie că sărbătoriți evenimente speciale sau zile obișnuite.

Descoperă și mai multe Noutăți care te vor ajuta să creezi un spațiu personalizat și inspirat, bazat pe inovație, calitate și design.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)