De 30 de ani împreună. Sărbătorim cu Oferte Aniversare

De 30 de ani suntem de părere că modificările pe care le faci în amenajare păstrează un aer proaspăt, plin de originalitate. Și, tot de 30 de ani, ne bucurăm să presărăm un plus de confort în casele clienților noștri cu ajutorul pieselor de mobilier, al decorațiunilor sau al serviciilor noastre pentru că la Mobexpert „ACASĂ” e întotdeauna pe primul loc.

Așadar, dacă dorești o reamenajare completă sau vrei doar să faci mici ajustări acasă, ți-am pregătit o serie de oferte aniversare de neratat. De la canapele și fotolii, mobilier pentru dormitor, living, dining, birou sau bucătărie, până la covoare, corpuri de iluminat și multe altele – explorează toate ofertele și alege mobilier sau decorațiuni de care te poți bucura și peste ani și ani.

Descoperă Ofertele Aniversare! În perioada 01.09. - 19.11.2023 te așteaptă o mulțime de produse cu reduceri de până la 50% atât pe www.mobexpert.ro, cât și în magazinele noastre din întreaga țară

Canapele și Fotolii

În acest an aniversar sărbătorim alături de tine! Profită de până la 30% reducere la canapele și fotolii. Fie că îți dorești o canapea fixă sau extensibilă, un colțar sau un fotoliu cu recliner pentru momentele tale de relaxare, explorează modelele disponibile și alege produsele potrivite pentru spațiul tău de acasă.

Mobilier pentru Dormitor

Paturi, noptiere, comode sau dulapuri cu până la 35% reducere - descoperă sute de produse care îți pot transforma dormitorul într-o oază de relaxare. Și, pentru că suntem de părere că o amenajare reușită reflectă personalitatea ta, ți-am pregătit piese în stil clasic, young living sau modern din care poți alege.

Mobilier pentru Living

Dacă ești în căutarea unor piese noi pentru zona de living, află că ți-am pregătit oferte de până la 40% la biblioteci, etajere, comode tv, măsuțe și console. Adaugă un plus de stil amenajării livingului tău pentru momentele de relaxare de acasă.

Mobilier pentru Dining

Spațiul dedicat meselor în familie este atât de important încât trebuie să ai grijă să alegi mobilierul potrivit. Astfel, te poți bucura de până la 40% reducere la mese fixe sau extensibile, scaune, vitrine, bufete și multe altele. 

Mobilier pentru Camera Copilului

Un mediu propice în care copilul poate crește armonios este mai mult decât necesar, așa că ți-am pregătit reduceri de până la 20% la mobilierul pentru camera copilului. Alege piesele de mobilier sau de decor perfecte pentru micul Univers al copilului.

Mobilier pentru Birou

În orice spațiu dedicat biroului productivitatea și confortul trebuie să se întrepătrundă. Astfel, alegerea mobilierului potrivit trebuie să fie o experiență plăcută de pe urma căreia să rămâi cu piese care vor fi alături de tine și peste câțiva ani. Bucură-te de până la 25% reducere la mobilierul pentru birou.

Mobilier pentru Bucătărie

Mobilierul pentru bucătărie este o achiziție valoroasă de care ne dorim să te bucuri cât mai mult timp, așa că îți punem la dispoziție numeroase modele în ton cu personalitatea ta, cu 20% reducere.

Corpuri de iluminat, Covoare, Pentru pat

Nicio amenajare nu poate fi completă fără câteva detalii care pun cap la cap elementele de design. De aceea, te așteaptă până la 50% reducere la produsele pentru pat, corpuri de iluminat și covoare care oferă o tușă unică amenajării locuinței tale.

De 30 de ani ne mândrim cu faptul că suntem alături de tine atât pe întregul proces de alegere și achiziție a produselor tale preferate, cât și de-a lungul tuturor anilor în care te bucuri de acestea. Astfel, ne dorim să rămânem o sursă de inspirație pentru iubitorii de confort de pretutindeni, oferind produse de calitate superioară, servicii personalizate și soluții inovatoare. 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)