Canapele și fotolii fabricate în România

Pentru că sunt vedetele livingului, canapeaua și fotoliul te îndeamnă să construiești amenajarea din această încăpere după culorile și designul lor.

În acest articol vrem să-ți arătăm canapelele și fotoliile noastre preferate, tapițate în piele sau stofă și fabricate în România, alături de câteva dintre caracteristicile acestora.

Optează pentru culori mai puternice dacă vrei să adaugi câteva accente vibrante în încăpere sau alege produse în culori neutre pentru mai multă versatilitate. O canapea tapițată în piele naturală sau stofă garantează eleganța din living, iar un fotoliu va completa cadrul cu mult rafinament.

Alege produse calitative și aspectuoase, fabricate la noi în țară, pentru o amenajare confortabilă și armonioasă!

Sumar


Gama Monza

Gama Monza conține canapea, colțar și ansambluri de colț extensibile, tapițate în stofă. Dimensiunile generoase sunt ideale pentru relaxare, iar formele versatile sunt potrivite pentru amenajări dintre cele mai diverse. Cromatica delicată este ideală pentru piesele care vor completa decorul cu grație și rafinament.


Gama Chicago

Gama Chicago conține canapele fixe de 2 sau 3 locuri și fotolii, tapițate în piele sau stofă. Culorile pe care le ai la dispoziție sunt numeroase, astfel că vei găsi cu siguranță o nuanță pentru livingul tău. Picioarele cu finisaj cromat sunt detalii rafinate care completează designul pieselor cu rafinament. Produsele oferă confortul necesar pentru relaxare, în timp ce decorează spațiul cu eleganță și bun gust.


Gama Montana

Liniile simple ale canapelei Montana te vor face să ți-o dorești la tine în living. Ai de ales dintre zece culori diferite, așa că sunt șanse mari să-ți găsești varianta preferată. Designul său va sublinia bunul gust din încăpere și îți va pune la dispoziție un nivel ridicat de confort. Alătură-i fotoliul din aceeași gamă și vei avea parte de un decor unitar.


Gama Chesterfield

Clasica gamă Chesterfield conține canapele și fotolii tapițate atât în piele, cât și în stofă, iar paleta cromatică este variată, fiind predominată de nuanțe vii ale culorilor vibrante. O astfel de piesă amenajează spațiul cu mult bun gust și oferă personalitate locului. Materialele calitative te vor răsfăța, iar formele pieselor sunt unele dintre cele mai cunoscute.


Gama Concept

Gama Concept este cunoscută pentru ansamblurile modulare pe care le conține. Poți opta fie pentru varianta standard cu șezolng pe dreapta sau stânga, fie pentru un colțar realizat din elementele pe care le poți achiziționa separat, în funcție de dimensiunile dorite și spațiul pe care îl ai la dispoziție. Tapițeria din piele îndeplinește două roluri importante – asigură calitatea și durabilitatea piesei, în timp ce îi conferă un aspect deosebit. Cromatica aduce un plus stilistic încăperii, contribuind la o ambianță plăcută.


Gama Sting

Gama Sting reprezintă o altă variantă de unde îți poți alege un colțar, o canapea sau un fotoliu. Colțarele îți pun la dispoziție un loc în plus pentru depozitare, întrucât sunt prevăzute cu lăzi ideale pentru stocarea așternuturilor sau păturilor. Piesele din gama Sting sunt tapițate în piele.

Te invităm să vezi aici întreaga colecție de canapele și fotolii fabricate în România, pentru a-ți alege preferatele!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)