Shop the look. Inspirație pentru acasă

Știi deja că ne dorim ca articolele noastre să fie adevărate surse de inspirație pentru tine și casa ta.

Imaginile și subiectele pe care ți le prezentăm în fiecare săptămână au rolul de a te motiva să faci schimbările pe care le dorești în spațiul tău și să revii mereu la noi pentru idei fresh, practice și aspectuoase.

De acum, pe site-ul www.mobexpert.ro, vei putea consulta oricând noua secțiune Idei de amenajare. Susținem modificările dese în amenajare; o schimbare în decor este întotdeauna binevenită, în special în această perioadă, când petrecem mult timp acasă.

Ne place să promovăm în mod constant idei de amenajare care pot transforma orice casă într-un loc confortabil, estetic și funcțional. Iată mai jos câteva dintre preferatele noastre.

Shop the look

Shop the Look

Ce este secțiunea Idei de amenajare ?

  • Pagina Idei de amenajare de pe www.mobexpert.ro te așteaptă cu numeroase soluții de amenajare pentru spațiul tău.
  • Poti da click pe poza preferată, iar apoi vei vedea o mare parte din produsele din imagine. Apoi, poți vedea mai multe detalii despre produse mergând pe pagina produsului. Ulterior, ai posibilitatea de a adăuga produsele favorite în wishlist sau direct în coșul de cumpăraturi.
  • Momentan, am selectat pentru tine mai multe zone din casă și diverse criterii în funcție de care am adăugat idei de amenajare în fiecare categorie – dormitor, living, dining, depozitare, terasă și grădină, birou, scaune, baie, decorațiuni, bucătărie, copii, mese.
Mobexpert Blog. Shop the look

Canapea LUCIA , Taburet CUBIX , Plantă REED , Vază FARAH , Pernă MINI WAFFEL , Pled MINI WAFFEL , Poster înrămat MIAMI PALMERAL I , Poster înrămat MIAMI PALMERAL II

Mobexpert Blog. Shop the look

Canapea ROMA , Tablou FASHION , Lampadar ATOS , Pernă VELVET , Vază CYBELE

Mobexpert Blog. Shop the look

Bufet ASPEN , Vază CYBELE , Veioză ATOS , Suport lumânare LAREDO

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)