Regulamentul oficial al Inspodesign

Concursul tinerilor designeri de produs, susținut de Mobexpert

I. Date generale

I.1. Organizatorul concursului

Promotorul Concursului INSPODESIGN – Competiția tinerilor designeri de produs, susținut de Mobexpert (denumit în continuare „Concursul”) este RETAIL CONCEPT & DESIGN S.R.L., cu sediul în București, șos. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/7502/2012, Cod Unic de Înregistrare 30372871, atribut fiscal RO, în calitate de Organizator. Organizatorul Concursului este responsabil de organizarea Concursului și asigură fondurile bugetare pentru premiile și virarea acestora către câștigători. Concursul poate fi promovat de către partenerii și/sau colaboratorii Organizatorului, în funcție de decizia acestuia.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (denumit în continuare „Regulament”), fiind obligatoriu pentru toți concurenții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Concursului, prin întocmirea de acte adiționale la prezentul Regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare de la data publicării actelor adiționale care conțin aceste modificări. Actele adiționale de modificare a Regulamentului vor fi publicate pe website-ul Mobexpert (www.mobexpert.ro), în aceeași modalitate ca Regulamentul.

Pentru orice aspect legat de desfășurarea Concursului, Organizatorul poate fi contactat utilizând următoarele date de contact:

  • adresa de e-mail:
  • telefon: +40727.441.656

I.2. Tipul concursului

Concursul este adresat studenţilor de la facultățile în care există programe de studiu de design de produs, însă acesta este deschis și studenților de la facultățile de arhitectură și design interior din România. Organizatorul își dorește să valorifice ideile studenților înscriși, printr-un Concurs în două faze:

  • (i) faza de preselecție în care studenții își vor trimite proiectele pe tema anunțată de Organizator;
  • (ii) faza finală, de o zi, în care cei 10 finaliști care au trecut de faza preselecției se vor întâlni la București, unde, sub supravegherea unor profesioniști în domeniu, vor dezvolta un produs final, pe o nouă temă primită.

I.3. Juriul concursului

Juriul Concursului este format din persoane desemnate de Organizator - persoane specializate în domeniul arhitecturii și amenajărilor urbane, precum și un membru invitat. Juriul este format din: Florin Cobuz, Bogdan Ioniță și Diana Marinescu, Anca Scutariu și Alexandra Buia din partea Mobexpert.

II. Participarea la concurs

II.1. Calitatea de concurent

Concursul este public și se adresează studenţilor facultăţilor în care există programe de studiu de design de produs, însă pot participa și studențide la toate facultățile de arhitectură și design interior din România. Participarea este individuală. Concursul se adresează studenților înscriși la instituțiile de învățământ de pe teritoriul României.

În faza de preselecție, fiecare concurent poate depune 1 (unul) sau mai multe proiecte pe tema dată din arhiva personală, lucrări proprii, cu condiția ca fiecare dintre acestea să respecte tema anunțată de Organizator. Lucrările trimise, care nu respectă tema, nu vor fi luate în considerare și jurizate.

Nu au dreptul să participe la Concurs angajații Organizatorului, membrii juriului, membrii echipei de elaborare a temei şi a Regulamentului, rude de gradul I și II ale celor menționați.

II.2. Condiții de admitere a proiectelor în jurizare

Pentru a fi admise în jurizare, proiectele trebuie să respecte tema anunțată și Regulamentul Concursului, termenul de predare, cerințele de prezentare șianonimatul. Orice abatere de la acestea atrage după sine descalificarea din Concurs, situație în care proiectul transmis nu va mai fi admis în procesul de jurizare.

Prin înscrierea în Concurs, concurenții se obligă să respecte condițiile stabilite prin Regulamentul Concursului. Decizia Juriului este definitivă și nu poate face obiectul niciunei contestații.

III. Desfășurarea concursului

III.1. Lansarea concursului

Concursul se lansează la data de 9 Septembrie 2024 și se desfășoară în perioada 9 Septembrie – 15 Decembrie 2024.

III.2. Înscrierea în concurs

Înscrierea în Concurs este gratuită.

Înscrierea se realizează prin completarea formularului de înscriere de pe Concurs InspoDesign, până la data limită - 30 Octombrie 2024, ora 23:59 și după ce au primit pe email confirmarea primirii formularului de cerere codul de participare, studenții vor putea să completeze formularul de înscriere a proiectului și să atașeze proiectul în format pdf ca atașament până la data de 31 Octombrie 2024, ora 23:59.

Orice eroare și/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate de către concurenți Organizatorului nu atrage răspunderea acestuia, acuratețea datelor furnizate de concurenți fiind în responsabilitatea exclusivă a acestora.

III.3. Dreptul concurenților de a solicita clarificări

Concurenții pot transmite solicitări sau clarificări până pe 1 Octombrie 2024, pe adresa de e-mail: . Clarificările vor fi publicate pe site-ul Organizatorului, Concurs InspoDesign, în data de 5 Octombrie 2024.

III.4. Anonimatul Proiectelor

Anonimatul se va respecta cu strictețe şi va fi ridicat numai după încheierea procesului verbal de jurizare, la încheierea fazei de preselecție. Pentru păstrarea anonimatului fiecare proiect va avea un număr de înregistrare format din 4 caractere, alese de concurent. Acest număr de înregistrare va fi înscris pe fața fiecărei planșe, în colțul din dreapta sus și în denumirea planșelor care compun proiectul/ proiectele ce vor fi transmise în faza de preselecție.

Juriul va avea acces la, respectiv, va primi doar proiectele concurenților, în vederea evaluării acestora. Formularele de înscriere, implicit identitatea concurenților, vor fi comunicate Juriului numai după încheierea procesului de jurizare din faza de preselecție.

III.5. Calendarul concursului

9 Septembrie - Lansare Concurs - faza de preselecție,

9 Septembrie - 1 Octombrie - perioada de trimitere a întrebărilor la adresa de email: ,

5 Octombrie - Afișarea răspunsurilor la întrebările primite pe pagina Concursului InspoDesign,

31 Octombrie - Data limită de transmitere a proiectelor, împreună cu formularul de înscriere, prin intermediul site-ului,

15 Noiembrie - Afișarea celor 10 proiecte finaliste selectate în urma jurizării,

15 Decembrie - Faza finală a Concursului și Gala de Premiere la București.

III.6. Transmiterea proiectelor

Înscrierea la Concurs se face în baza formularului de înscriere, completat cu datele concurentului și însoțit de proiectul/proiectele cu care înțelege să participe la faza de preselecție. Înscrierea se poate face până la data de 31 Octombrie 2024, ora 23:59. Înscrierile efectuate după această dată nu vor mai fi luate în considerare.

Proiectul va fi transmis în format .pdf și va fi alcătuit din maxim 3 planşe A3. Acest document va conține în denumire codul individual al concurentului (de exemplu „aB43.pdf).

Fiecare concurent își va alege propriul cod careva fi format, obligatoriu, din fix 4 caractere (poate conține și cifre și litere, însă nu pot fi utilizate caractere speciale) și va fi completat și în formularul de înscriere de pe site. Acest cod va fi înregistrat, de asemenea, și în colțul din dreapta sus, pe planșă. Numărul maxim de cuvinte care pot fi utilizate pe toate cele 3 planşe este de 400.

Planşele trebuie să conţină următoarele piese:

  • Diagrame de concept/ prezentare a ideii din spatele designului proiectului;
  • Schițe/ imagini/ randări care redau cel mai elocvent imaginea produsului final, așa cum este imaginat el de către concurent;
  • Alte piese relevante pentru înțelegerea soluției (text, diagrame, detalii sau desene la scară ale produsului, axonometrii, etc.).

Planșele înscrise în Concurs NU vor include nume sau semne distinctive care să poată conduce la identificarea, în mod direct sau indirect, prin utilizarea unor metode ajutătoare, a concurenților. Numele concurenților va fi menționat exclusiv în cadrul formularelor de înscriere.

Orice înscriere efectuată, care nu respectă una sau mai multe din condițiile menționate în cadrul acestui punct, nu va intra în procesul de jurizare din faza de preselecție, chiar dacă proiectul/ proiectele depuse respectă tema anunțată.

Eventualele contestaţii privind eligibilitatea concurenților pot fi transmise prin email, la adresa .

Concurenţii vor primi prin e-mail confirmarea înscrierii în Concurs.

III.7. Criterii de jurizare

În cadrul procesului de jurizare a ambelor faze ale Concursului, membrii Juriului vor lua în considerare următoarele criterii:

  • Creativitatea propunerii - atât în ceea ce privește alegerea obiectului, cât și la nivel de design;
  • Originalitatea ideii din spatele produsului creat și factorul inovator pe care îl aduce acesta;
  • Fezabilitatea designului produs, măsurată în fluența modului de asamblare;
  • Imaginea obiectului și estetica lui;
  • Factorul comercial - strategia prin care răspunde produsul la nevoile pieței și ce i-ar face pe oameni să îl achiziționeze;
  • Claritatea prezentării ideii în planșele de Concurs și calitatea discursului – exclusiv în faza finală a Concursului.

III.8. Jurizarea

Juriul are obligația de a evalua proiectele depuse în baza criteriilor aplicate pentru stabilirea celor mai bune 10 proiecte în faza de preselecție a Concursului.

Fiecare membru al Juriului va evalua fiecare proiect și va acorda o nota de la 1 la 10. După acordarea tuturor notelor, fiecare proiect va avea o notă finală, care va reprezenta media aritmetică a notelor acordate de membrii Juriului. În urma jurizării, vor fi nominalizați cei 10 finaliști, ale căror proiecte obțin cele mai mari note în acest sens.

În cazul în care, pe poziția 10 sunt mai mulți concurenți ale căror proiecte au aceeași notă finală, vor fi considerați finaliști toți. Un concurent poate fi ocupa o singură poziție în lista finaliștilor, indiferent de numărul proiectelor transmise în Concurs și de notele obținute pentru fiecare dintre proiecte.

Pentru claritate, în cazul în care un concurent s-a înscris cu mai multe proiecte și două sau mai multe dintre acestea se regăsesc în lista finaliștilor, după aflarea identității acestora, concurentul respectiv va fi înscris o singură dată în lista finaliștilor, urmând ca pozițiile următoare să fie redistribuite, în ordinea notelor acordate celorlalte proiecte.

Membrii Juriului sunt obligați să se abţină de la orice manifestări de natură să dezavantajeze unii concurenţi în favoarea altora. Jurizarea se bazează pe evaluarea personală și individuală a fiecărui membru al Juriului. În consecință, membrii Juriului nu se vor consulta cu privire la notele pe care le vor acorda fiecărui proiect.

Jurizarea va avea loc în perioada 10 Noiembrie - 15 Noiembrie 2024. Juriul are obligația de a evalua proiectele depuse, în baza criteriilor indicate anterior. Membrii Juriului au deplină autonomie în evaluarea și notarea concurenților.

Lista cu proiectele jurizate va fi publicată în data de 15 Noiembrie 2024 pe Concurs InspoDesign și va conține doar numărul codului individual al concurentului și nota finală primită pentru proiect. Cei 10 concurenți ale căror proiecte vor fi au fost notate cu cele mai mari note vor fi contactați de către Organizator, după afișarea rezultatelor. Organizatorul nu este responsabil în cazul în care un finalist nu poate fi contactat din cauza numelui, adresei de email sau numărului de telefon incorect /incomplet sau dacă nu răspunde mesajelor transmise de Organizator.

În situația în care, în urma a cel puțin 3 (trei) încercări de contactare din partea Organizatorului, un finalist nu poate fi contactat, Organizatorul poate decide, la libera sa alegere, să contacteze următorul concurent, în ordinea notelor acordate sau să continue Concursul cu un număr de finaliști mai mic de 10.

III.9. Faza finală

Faza finală a Concursului va avea loc la București, cu participarea fizică a finaliștilor.

Deplasarea și cheltuielile privind cazarea pentru o noapte, vor fi suportate de către Organizator, care va decide cu privire la modalitatea de transport și unitatea de cazare.În cazul în care un finalist dorește să călătorească cu un anumit mijloc de transport sau să se cazeze la o anumită unitate, acesta va suporta singur respectivele costuri.

Orice alte cheltuieli, cu excepția celor privind deplasarea și cazare, astfel cum au fost menționate anterior, necesare în vederea participării la faza finală a Concursului sunt în sarcina exclusivă a finaliștilor. Neprezentarea unui finalist la faza finală, la data și ora stabilite de Organizator, îl descalifică pe acesta și nicio contestație cu privire la acest lucru nu va fi luată în considerare de Organizator.

Pe data de 12 decembrie, finaliștii vor primi, prin email, tema competiției din finala INSPODESIGN. Vor avea la dispoziție 3 zile pentru inspirație. Realizarea proiectului și prezentarea acestuia în fața juriului trebuie, însă, să aibă loc la data și locația desfășurării finalei, 15 decembrie 2025.

Pe data de 15 Decembrie 2024 va avea loc faza finală a Concursului, la București, la o oră ce va fi anunțată de Organizator finaliștilor cel târziu în ziua dinaintei finalei. Finaliștii vor fi prezenți în locația desfășurării finalei, în cadrul Mobexpert Băneasa, cu cel puțin 30 de minute înainte de ora anunțată, unde, supravegheați de Juriu, vor dezvolta sau, după caz, definitiva randările pe baza temei comunicate. Pentru aceasta, finaliștii vor avea la dispoziție 8 ore. La finalul timpului alocat, fiecare finalist va prezenta, timp de 5 minute, proiectul realizat. Juriul va analiza proiectele în baza criteriilor indicate mai sus și va decide câștigătorii.

Decizia Juriului privind evaluarea proiectelor nu poate fi contestată și nu poate constitui subiect de drept.

III.10. Confidențialitate

Niciun concurent nu are dreptul de a contacta membrii Juriului în legătură cu Concursul sau cu propriul proiect.

Organizatorul poate fi contactat cu privire la Concurs numai în scris, la datele de contact menționate la punctul 1.1.

IV. Premii

În cadrul Concursului INSPODESIGN se vor acorda premii în valoare totală de 4500 euro (TVA inclus). În urma fazei finale, 3 dintre cei 10 finaliști pot câștiga din următoarele premii:

  • Locul 1 – O bursă pe timp de un an, în valoare de 3.000 euro (TVA inclus), care va fi acordată eșalonat în patru tranșe egale, pe parcursul anului 2025, în contul personal al câștigătorului și, în plus, posibilitatea ca proiectul său să fie produs de Mobexpert în serie limitată și inclus în noul catalog Mobexpert și în magazinul Mobexpert începând cu luna martie 2025. Acordarea acestui premiu este condiționată de acordarea permisiunii pentru producția produsului, în conformitate cu prevederile art. 5 de mai jos;
  • Locul 2 – un CEC în valoare de 1.000 euro (TVA inclus);
  • Locul 3 – un CEC în valoare de 500 euro (TVA inclus).

În cazul în care unui câștigător nu îi poate fi acordat premiul, din motive independente de voința Organizatorului, premiul respectiv va fi distribuit următorului finalist clasat imediat sub respectivul câștigător, ca valoare a notei finale obținute.

Premiile sunt individuale și nu pot fi acordate altor persoane.

V. Valorificarea Proiectelor

În perioada ianuarie – martie 2025, Mobexpert va transforma proiectul câștigător al Locului 1 în realitate. Respectând etapele de producție necesare, produsul final va fi prezentat în premieră în luna martie 2025, în magazinul Mobexpert Băneasa și inclus în catalogul Mobexpert.

Produsul va fi expus într-unul din magazinele Mobexpert, într-un spațiu amenajat, semnalizat cu informații despre produs, despre studentul câștigător și despre competiția InspoDesign. Produsul va fi disponibil în serie limitată și va putea fi achiziționat la prețul decis de Mobexpert.

Proprietatea asupra proiectelor - Toate proiectele recompensate cu premii în urma desfășurării Concursului constituie obiect al dreptului de autor în înțelesul Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe cu modificările și completările ulterioare.

Câștigătorul Locului 1 va acorda Organizatorului o permisiune exclusivă, non limitativă și neretractabilă, având caracterul cesiunii cu privire la drepturile obținute de către Mobexpert, pentru producția produsului ce va fi efectuată în serie limitată, decisă unilateral de către Mobexpert și inclus în noul catalog Mobexpert și într-unul din magazinele Mobexpert începând cu luna martie 2025.

Câștigătorul Locului 1 declară că nu va avea alte pretenții, inclusiv de natura financiară cu privire la drepturile menționate anterior, Mobexpert având dreptul de a gestiona independent producția în serie limitată și includerea în noua colecție. Câștigătorul declară că înțelege și acceptă dreptul Câștigătorul Locului 1 declară că nu va avea alte pretenții, inclusiv de natura financiară cu privire la drepturile menționate anterior, Mobexpert având dreptul de a gestiona independent producția în serie limitată și includerea în noua colecție. Câștigătorul declară că înțelege și acceptă dreptul

Finaliștii își exprimă în mod liber și neechivoc consimțământul pentru pentru publicarea proiectelor în fomat .pdf sau incluse în materiale video, pe site-ul Mobexpert. și pe paginile de socializare ale Organizatorului, precum și pentru a fi incluse în materiale foto-video post Concurs.

Toți finaliștii își dau acordul în legătură cu acordarea unei permisiuni, gratuite, exclusive, non limitative și neretractabile, către Organizatorul Concursului InspoDesign. a dreptului de a publica/ prezenta pe site/site-urile dedicate Concursului și galei de premiere a proiectelor finaliste astfel cum sunt depuse de către aceștia, precum și pe paginile de Social Media și în orice publicație dedicată Concursului și galei de premiere aferente sau în revistele partenere media ce au ca scop promovarea Concursului, a proiectelor finaliste și a câștigătorilor desemnați conform Regulamentului.

Câștigătorii și finaliștii, prin participarea la acest Concurs, declară că au citit, înțeles și asumat prevederile Regulamentului, că-l vor respecta întocmai și nu vor realiza nicio acțiune direct ori indirect, de a genera prejudicii Mobexpert, inclusiv dar fără a se limita la obligația privind acordul de exploatare a drepturilor de autor.

Totodată, Câștigătorii și finaliștii înțeleg că sunt singurii responsabili atât în fața Mobexpert cât și a terților pentru orice pretenții venite din partea acestora ori a terților cu privire la eventualele încălcări a unor drepturi de proprietate intelectuală.

VI. Răspunderea Organizatorului

Imposibilitatea concurenților de a se înscrie în Concurs, a prezentării finaliștilor la data, ora și locul stabilit de Organizator pentru desfășurarea fazei finale sau a câștigătorilor de a intra în posesia premiilor, din motive neimputabile Organizatorului, exonerează Organizatorul de orice răspundere.

Concurenții poartă întreaga răspundere pentru respectarea tuturor prevederilor legale aplicabile, în special cele privind proprietatea intelectuală, în legătură cu proiectele transmise în cadrul Concursului. Orice litigiu sau dispută cu privire la proiectele transmise sau lucrate în cadrul Concursului vor fi în responsabilitatea concurentului care le-a transmis/ creat, Organizatorul neavând obligația de a verifica dreptul de proprietate asupra acestora.

Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea şi nu va putea fi implicat în nicio modalitate în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra proiectelor.

Organizatorul este absolvit de orice răspundere și va fi despăgubit integral, pentru toate prejudiciile, directe și indirecte, inclusiv cele reputaționale, pe care le-ar putea suferi în cazul în care sunt încălcate drepturile altor persoane asupra proiectelor transmise/ create în Concurs.

Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a acestui Concurs, a sistemului, bazelor de date, website-ului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului, desfășurarea sau costurile acestui Concurs.

VII. Protecția Datelor cu caracter personal

Organizatorul prelucrează datele cu caracter personal ale concurenților în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (EU) 2016/679, în calitate de Operator date cu caracter personal. Astfel, Organizatorul se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale concurenților şi să le utilizeze conform prezentului Regulament şi legislaţiei în vigoare.

Datele personale colectate, respectiv nume și prenume, universitatea/ facultatea la care studiază concurentul, numărul de telefon, adresa de email, codul unic individual al proiectului, vor fi colectate de către Organizator și prelucrate exclusiv în scopul înscrierii concurenților în Concurs, jurizării, publicării notelor obținute, anunțării finaliștilor și înmânării premiilor. Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal îl constituie executarea unui contract (reprezentat de Regulamentul Oficial al INSPODESIGN).

În cazul câștigătorilor, Organizatorul va colecta și date din actul de identitate, codul IBAN, Codul Numeric Personal și semnătura acestora în vederea transmiterii premiului, îndeplinirii obligațiilor legale subsecvente și acordării permisiunii pentru producția produsului. În lipsa furnizării datelor cu caracter personal, necesare în diferitele etape ale Concursului, nu veți putea participa la Concurs sau nu veți putea intra în posesia premiilor, după caz.

Organizatorul va prelucra datele personale ale concurenților pe întreaga durată a Concursului, precum și pentru o perioadă de 5 ani începând cu 1 iulie a anului financiar următor celui în care a fost organizat Concursul.

În temeiul dispozițiilor legale, concurenții beneficiază de următoarele drepturi în legătură cu datele lor personale:

  • Dreptul de acces la datele personale și de a solicita o copie a acestora;
  • Dreptul de a solicita rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete;
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal prelucrate, în măsura posibilului și în conformitate cu legile aplicabile;
  • Dreptul de a obține restricționarea prelucrării, în cazul în care se contestă exactitatea datelor prelucrate sau legitimitatea prelucrării;
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată (creare de profiluri);
  • Dreptul de a primi datele furnizate sau pe cele observate într-un format structurat și de a solicita transferul lor direct către alt operator; (Pentru exercitarea acestor drepturi concurenții se pot adresa cu o cerere scrisă datată și semnată către Retail Concept & Design S.R.L, la adresa București sector 2, str. Fabrica de Glucoză nr. 21 sau la adresa de email .)
  • Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării datelor cu Caracter Personal. (Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal poate fi contactată la datele de contact disponibile pe website-ul instituției, www.dataprotection.ro.)

Pentru mai multe detalii despre Politica de confidențialitate a Retail Concept & Design S.R.L., vă rugăm să vizitați pagina: https://mobexpert.ro/pages/politica-de-confidentialitate.

VIII. Forța Majoră

Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voința sa și a cărui apariție îl pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament.

Dacă o situație de forță majoră împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 Cod civil. Organizatorul, dacă invocă forța majoră, este obligat să comunice concurenților existența acesteia în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră.

IX. Dispoziții finale

În cazul unor litigii apărute între Organizator și concurenți, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor judecătorești române competente.

Organizatorul Concursului nu este răspunzător de plata taxelor sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind exclusiv în sarcina câștigătorilor.

În cazul în care Organizatorul constată ca un câştigător nu a îndeplinit şi/sau nu a respectat condiţiile stipulate de prezentul Regulament, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a suspenda oricând drepturile şi beneficiile ce revin câştigătorului, fără ca Organizatorul să datoreze vreo despăgubire sau plată respectivului câştigător.

În cazul în care Organizatorul constată asemenea situaţii dupã ce premiul a fost deja acordat, respectivul câştigător va restitui Organizatorului valoarea premiului şi cheltuielile aferente suportate de Organizator în legătură cu aceasta.

Modificat la data: 2024-09-11