Mobexpert

brand-uri

LAS logo

Eficiență și spirit organizațional – acestea sunt doar două dintre cele mai reprezentative caracteristici pentru LAS Mobili. Înființat în 1976, LAS Mobili este unul dintre cele mai recunoscute branduri italiene care creează piese de mobilier pentru spațiile de lucru.

Poltrona Frau logo

Fondat în Turin, în anul 1912 de către Renzo Frau, brandul italian se evidențiază prin povestea îndelungată și experiența vastă. Poltrona Frau inspiră unicitate și se diferențiază prin scaunele, fotoliile și canapelele elegante realizate din piele.

Vezi Produsele
Tekion logo

Fondat prin lansarea unui singur produs acum 35 de ani, Teknion s-a dezvoltat rapid și a început colaborările cu arhitecți și designeri cunoscuți în întreaga lume. În prezent, Teknion este o companie internațională cu o rețea mondială de birouri și showroom-uri.

Martex logo

Cu o poveste de mai bine de 50 de ani în proiectarea spațiilor de lucru, Martex combină cu succes funcționalitatea și estetica. Brandul urmărește plasarea zilnică a oamenilor în centrul unei experiențe definite de bunăstare.

Bralco logo

Istoria brandului Bralco se bazează pe calitatea inconfundabilă a produselor fabricate în Italia. Produsele Bralco se disting prin stilul și detaliile aparte, fiind definite de unicitate.

Frezza logo

Frezza este o companie italiană specializată în crearea pieselor de mobilier pentru spații de lucru. Istoria brandului a început precum o afacere de familie, încă din anul 1954.

Buzzi Space logo

Compania belgiană a luat naștere în 2007 și s-a bucurat de succes încă de la început. Prin produsele acustice, Buzzi Space asigură confortul și starea de bine a tuturor angajaților.

Sitland logo

Încă din anul 1977, Sitland promovează conceptul excelenței made in Italy. De-a lungul timpului, compania a combinat cu succes designul, cercetarea, calitatea inconfundabilă și încrederea cu tehnologia de ultimă generație.

Okamura logo

Brandul Okamura creează mobilier destinat spațiilor de lucru, pentru ca angajații să-și poată desfășura activitatea în voie. Produsele versatile sunt potrivite pentru caracteristicile tuturor angajaților, maximizând productivitatea acestora.

Quinti logo

Produsele brandului întâlnesc cele mai înalte standarde în materie de calitate și precizie. Fondată în 1975, Quinti este o companie specializată în producția fotoliilor, scaunelor, meselor și altor produse pentru spațiile de lucru. Scaunele Quinty sunt realizate în inima Toscanei, unde tradiția și arta se îmbină armonios.

Gaber logo

Anii de experiență în modelarea materialelor plastice și prelucrarea metalelor au dus la calitatea unică a scaunelor Gabel. Soluțiile personalizate sunt destinate satisfacerii nevoilor tuturor angajaților.

Scab Design logo

Încă din 1957, capacitatea de a crea și atenția la detalii fac din brandul SCAB Design un simbol al producției italiene. Produsele deosebite sunt formate după principii care îmbină latura funcțională cu cea estetică.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Prandina logo

De-a lungul timpului, produsele Prandina au dezvoltat un stil distinct, care este mereu înnot cu ajutorul tehnologiilor inovatoare. Dedicat exporturilor în străinătate, brandul lucrează cu peste 50 de țări din întreaga lume. Atât colaborările cu arhitecți și designeri prestigioși, cât și proiectele reprezintă calitatea colecțiilor Prandina.

Bachmann logo

Bachmann este o companie din domeniul electrotehnicii, care activează în întreaga lume. Cu aproximativ 800 de angajați, grupul BACHMANN dezvoltă, produce și comercializează componente și sisteme electrotehnice, cum ar fi unități de distribuție electrică, panouri de racord pentru suprafețele de lucru.

Caimi logo

Fondat în 1949, Caimi Brevetti este unul dintre principalii producători de mobilier și accesorii destinate spațiilor de lucru. Produsele Caimi Brevetii sunt ușor de recunoscut, datorită designului tehnic și liniar, dar rafinat totodată.

Hush logo

Mikomax Smart Office, producătorul HushOffice, este un specialist în designul spațiilor de lucru, combinând experiența în producția de mobilier pentru birou cu propriul concept de implementare a acestuia într-un mediu modern.

Enea logo

Înființat în 1984, Enea este un producător spaniol de mobilier. Abordarea artizanală a proceselor industriale și colaborarea cu designeri au dus la crearea unor piese estetice, rezistente și centrate pe utilizator.

Seigis logo

De ani de zile, Segis inovează paradigmele designului prin crearea produselor versatile, care se centrează atât pe funcționalitate, cât și pe estetică. Brandul se axează pe filosofia designului, iubirea înțelepciunii din spatele proiectării și construirii unui scaun, a unei canapele sau a oricărui alt element complementar pentru spațiul de lucru.

Wiesner Hager logo

Produsele Wiesner Hager urmăresc creșterea eficienței, în timp ce asigură angajaților un mediu de lucru propice. Domeniul de servicii al companiei include module de consultanță, design interior și amenajare, servicii încorporate în conceperea și proiectarea de birouri, precum și săli de comunicare și recreere.

Kastel logo

Sărbătorirea confortului prin design este atât misiunea Kastel, cât și filosofia care stă la baza fiecărui pas al producției companiei. Liniile de producție Kastel oferă un nivel ridicat de funcționalitate și o imagine prestigioasă, dobândite în urma unei cercetări profunde și autentice cu privire la ergonomie.

Magis logo

Succesul Magis se bazează pe dorința de a pune la dispoziția utilizatorilor accesul la produse funcționale și tehnologice de înaltă calitate pentru casă sau spațiul de lucru. Mobilierul este produs în parteneriat cu designeri internaționali, cu o viziune a unor rezultate atât etice, cât și aspectuoase.

Fantoni logo

De la producerea de energie proprie la dezvoltarea unor noi materiale, de la cercetarea ergonomică la designul sustenabil, de la producția de lipiciuri și rășină la promovarea culturală, circuitul este înnoit în mod constant, însă Fantoni are mereu același scop – grija pentru sănătatea și confortul utilizatorilor.

Modulo logo

Modulo cercetează, proiectează și creează structuri fixe sau mobile care contribuie la amenajarea practică a spațiilor de lucru. O echipă tânără, modernă, flexibilă și calificată reprezintă punctul forte în realizarea structurilor Modulo. Produsele oferă clienților soluții excelente pentru personalizarea spațiului de lucru.

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.