Mobexpert

fabricat în românia

Mobexpert OfficeFabricat în România

Birouri operaționale

fabricat în România

Pot fi dispuse în funcție de dimensiunile spațiului de lucru. Permit amenajări personalizate.

Birou operațional Clex are un design modern și minimalist, fiind o piesă versatilă, potrivită unei game variate de decoruri. Culorile sunt simple, punând în valoare aspectul său deosebit. Biroul Clex are topul realizat din panouri aglomerate din lemn, completat de picioarele realizate din metal.

Prețuri începând de la: 2.183 lei

CLEX Birou operațional 160x80cm, stejar cremona

CLEX Birou operațional, stejar cremona

160 x 80 x h.74 cm

CLEX Birou operațional 160x80cm, alb

CLEX Birou operațional, alb

160 x 80 x h.74 cm

Biroul operațional Expert este o alegere foarte bună indiferent dacă intenționați să amenajați o cameră în care își va desfășura activitatea o singură persoană sau să alipiți mai multe birouri pentru a construi un birou continuu. Culoarea sa închisă îl face potrivit în special pentru mediile de lucru care încearcă să transmită că seriozitatea și formalitatea nu sunt nicidecum opționale.

Prețuri începând de la: 206 lei

EXPERT Birou operațional, nuc

160 x 80 x h.75 cm

EXPERT Birou operațional, nuc

138 x 80 x h.75 cm

Biroul operațional Offix este perfect pentru amenajarea unui spațiu de lucru încăpător, care să asigure confortul necesar desfășurării activităților de zi cu zi. Poate fi folosit atât individual, cât și în prelungirea altor birouri din aceeași gamă, creând astfel condiții excelente de lucru pentru un număr mare de persoane aflate în cadrul unei încăperi de dimensiuni mari.

Prețuri începând de la: 311 lei

OFFIX Birou, stejar cremona

110 x 110 x h.75 cm

OFFIX Birou, stejar cremona

160 x 80 x h.75 cm

Biroul operațional Offix Metalic contribuie la amenajarea unui mediu de lucru eficient, dar în același timp plăcut și primitor. Nuanța naturală de crem se îmbină cu metalul, oferindu-i biroului un aspect care încurajează atât creativitatea, cât și productivitatea. Biroul Offix Metalic se încadrează perfect într-un mediu de lucru profesionist și relaxat.

Prețuri începând de la: 833 lei

OFFIX METALIC Birou, crem

160 x 80 x h.76 cm

OFFIX METALIC Birou curb dreapta, crem

160 x 118 x h.76 cm

Biroul din gama Follow vă oferă funcționalitatea de care aveți nevoie în spațiul de lucru. Realizat din panouri aglomerate din lemn și metal, acesta este reglabil electric pe înălțime, astfel că îl puteți ajusta cu ușurință de la butoane de fiecare dată când este necesar. Designul simplu și modern îl integrează de minune în spațiile creative și primitoare.

Prețuri începând de la: 2.721 lei

FOLLOW Birou reglabil pe înălțime, stejar/alb

120 x 60 x h.67/132 cm

FOLLOW Birou reglabil pe înălțime, stejar/alb

160 x 80 x h.67/132 cm

FOLLOW Birou reglabil pe înălțime, alb/negru

160 x 80 x h.67/132 cm

FOLLOW Birou reglabil pe înălțime, alb/negru

120 x 60 x h.67/132 cm

Birouri Manageriale

fabricat în România

Reprezentative pentru spațiul de lucru. Pot fi personalizate în funcție de finisaje, culoare sau formă.

Biroul managerial Core vă oferă o zonă de lucru funcțională și spațioasă. Designul este realizat în linii simple și forme echilibrate, aspect care face posibilă integrarea sa în amenajări dintre cele mai diverse. Cromatica naturală și caldă exprimă profesionalism, creând în același timp și o atmosferă plăcuta și primitoare.

Prețuri începând de la: 743 lei

CORE Birou managerial 160x80cm, nuc

CORE Birou managerial, nuc

160 x 80 x h.75 cm

CORE Birou managerial cu casetieră 180x90cm, nuc

CORE Birou cu casetieră, nuc

180 x 90 x h.75 cm

Biroul managerial Core Evo este o piesă practică și estetică pentru orice încăpere. Acesta creează mediul perfect pentru lucru, dimensiunile generoase punându-vă la dispoziție suficient spațiu. Biroul oferă un plus de funcționalitate și confort, iar cromatica este una modernă și elegantă.

Prețuri începând de la: 854 lei

CORE EVO Birou managerial 160x80cm, bej

CORE EVO Birou managerial, bej

160 x 80 x h.75 cm

CORE EVO Birou managerial cu casetieră 200x90cm, bej

CORE EVO Birou cu casetieră, bej

200 x 90 x h.75 cm

De dimensiuni generoase, biroul managerial Neos vă pune la dispoziție un spațiu eficient pentru desfășurarea activităților profesionale. Culoarea închisă îl recomandă pentru mediile de lucru formale, care transmit seriozitate și profesionalism. Partea frontală a biroului managerial Neos este de culoare argintie, desăvârșind designul simplu, în linii echilibrate. Biroul se livrează demontat, în colete.

Prețuri începând de la: 1.553 lei

NEOS Birou managerial 180x90cm, wenge

NEOS Birou managerial, wenge

180 x 90 x h.76 cm

NEOS Birou managerial 180x90cm, bej

NEOS Birou managerial, bej

180 x 90 x h.76 cm

Scaune Operaționale

fabricat în România

Pentru confort deplin si o pozitie sanatoasa pe durata programului de lucru, scaunul operational Cobi are forme moi si flexibile, tetiera, baza mobila si manere, fiind realizat din materiale durabile si rezistente. Sezutul si tetiera sunt tapitate in stofa, in timp ce spatarul este realizat din mesh, sprijinindu-va confortabil spatele.

Prețuri începând de la: 973 lei

COBI Scaun operațional, negru

COBI Scaun operațional, negru

64 x 64 x h.121/134 cm

COBI Scaun operațional, albastru

COBI Scaun operațional, albastru

64 x 64 x h.121/134 cm

Fie că petreceți cea mai mare parte din zi la birou, fie că el este utilizat doar ocazional, invariabil funcțiunea acestuia este de a crea atmosfera și cadrul optim pentru ca activitatea desfășurată să fie cât mai eficientă, rentabilă și valoroasă. Modern și dinamic, elegant și confortabil în același timp, scaunul operațional Dona se potrivește în egală măsura biroului de acasă și celui de la serviciu.

Preț: 432 lei

DONA Scaun operațional, verde

DONA Scaun operațional, verde

61 x 63 x h.106 cm

Cu bază mobilă, înălțime reglabilă și tapițat în stofă, scaunul operațional Elegance contribuie la amenajarea unui spațiu de lucru plăcut, dar mai ales, confortabil. Asigurând o postură comodă și sănătoasă, reprezintă alegerea perfectă pentru timpul îndelungat petrecut la birou.

Prețuri începând de la: 432 lei

ELEGANCE Scaun operațional, gri închis

ELEGANCE Scaun operațional, gri închis

55 x 54 x h.108/98 cm

ELEGANCE Scaun operațional, verde

ELEGANCE Scaun operațional, verde

55 x 54 x h.108/98 cm

Dezvoltarea tehnologiei ne permite unora dintre noi sa lucram aproape exclusiv din fata computerului, ceea ce inseamna ca ne petrecem o treime din zi stand asezati pe scaun. Astfel, persoanele care inteleg cat de este de important ca acesta sa fie cat mai confortabil cu putinta vor alege cu siguranta scaunul Kind.

Prețuri începând de la: 1.385 lei

KIND scaun operațional, roșu

KIND scaun operațional, roșu

69 x 61 x h.117 cm

KIND scaun operațional, bleu

KIND scaun operațional, negru

59/68 x 49 x h.115 cm

Scaunul operational Matrix se remarca prin forme distincte, curburile sezutului si ale spatarului, care sunt atent studiate pentru crearea unui grad ridicat de ergonomie. Scaunul operational Matrix se potriveste foarte bine persoanelor care lucreaza in zona de receptie, agentilor de vanzari si celor care, in general, nu petrec prea mult timp la birou.

Prețuri începând de la: 624 lei

MATRIX Scaun operațional, albastru

MATRIX Scaun operațional, albastru

63 x 63 x h.114 cm

MATRIX Scaun operațional, gri

MATRIX Scaun operațional, gri

63 x 63 x h.114 cm

Scaunul operațional Next Eco este înfățișarea corespunzătoare pentru biroul "casual", acolo unde ținuta de business este tot casual. Spătarul scaunului operațional Next Eco este realizat din mesh, brațele sunt din plastic și permit sprijinirea corectă a corpului, atât în pozitia de lucru, cât și în cea de relaxare.

Preț: 993 lei

NEXT ECO Scaun operațional, negru

NEXT ECO Scaun operațional, negru

65 x 61 x h.104 cm

NEXT ECO Scaun operațional, verde

NEXT ECO Scaun operațional, verde

65 x 61 x h.104 cm

Scaunul operational Next se caracterizeaza prin prestanta sa in biroul vostru. Un scaun discret care nu evidentiaza, dar asigura confortul asteptat. Avantajele scaunului operational Next sunt urmatoarele: spatarul rabatabil; ajustabilitatea inaltimii. 

Prețuri începând de la: 732 lei

NEXT Scaun operațional, verde

NEXT Scaun operațional, verde

61 x 61 x h.105 cm

NEXT Scaun operațional, bej

NEXT Scaun operațional, bej

61 x 61 x h.105 cm

Scaunul operațional Promax se asigură că timpul la birou este petrecut în condiții optime și maximum de confort. Cu o bază mobilă, scaunul Promax are manere, șezutul și tetiera tapițate în stofă și spătarul din mesh, oferindu-vă astfel o poziție sănătoasă și comodă. Cu o cromatică versatilă, completează cu funcționalitate zona de lucru.

Prețuri începând de la: 1.438 lei

PROMAX Scaun operațional, negru

PROMAX Scaun operațional, negru

65,5 x 64/84 x h.120/129 cm

PROMAX Scaun operațional, roșu

PROMAX Scaun operațional, roșu

65,5 x 64/84 x h.120/129 cm

Scaune Manageriale

fabricat în România

Creativitatea, inovația și bunul gust sunt punctele lor forte, iar scaunul directorial Amon îi va susține în acest sens, oferindu-le confortul necesar la birou. Caracteristicile scaunului directorial Amon sunt: ajustabilitatea înălțimii; ansamblul șezut-spătar rabatabil; bază mobilă; brațe tapițate.

Prețuri începând de la: 2.122 lei

AMON Scaun managerial cu spătar mediu

AMON Scaun managerial cu spătar mediu

62 x 67 x h.108 cm

AMON Scaun managerial cu spătar înalt

AMON Scaun managerial cu spătar înalt

62 x 72 x h.128 cm

Astor este un scaun managerial cu spătar înalt elegant cu dimensiuni impozante, distinct prin modelul cusăturilor, inspirat din design-ul canapelei Chesterfield. Caracteristica sa esențială este confortul. Scaunul directorial Astor scoate în evidență prestanța unui manager și atenția acestuia la detalii, având un design și culori care se potrivesc persoanelor meticuloase.

Prețuri începând de la: 2.891 lei

ASTOR Scaun managerial cu spătar mediu

ASTOR Scaun managerial cu spătar mediu

61 x 66 x h.107 cm

ASTOR Scaun managerial cu spătar înalt

ASTOR Scaun managerial cu spătar înalt

61 x 71 x h.126 cm

Cu dimensiuni generoase și forme armonioase, scaunul managerial din gama Atum este tapițat în piele, ce acoperă complet suprafața utilă, iar acest lucru aduce un plus de confort și este adaptabil oricărei siluete.

Prețuri începând de la: 1.605 lei

ATUM Scaun managerial, crem, spătar mediu

ATUM Scaun, crem, spătar mediu

60 x 67 x h.106 cm

ATUM Scaun managerial, crem, spătar înalt

ATUM Scaun, crem, spătar înalt

60 x 68 x h.126 cm

Scaun managerial Basso. Tapițat cu durabilitate în stofă, scaunul Basso vă asigură confortul în timpul petrecut la birou. Are baza mobilă, înălțimea reglabilă și forme plăcute, special proiectate pentru o poziție cât mai sănătoasă și mai comodă.

Prețuri începând de la: 1.615 lei

BASSO Scaun managerial, gri închis

BASSO Scaun managerial, gri închis

72 x 68 x h.115/126,5 cm

BASSO Scaun managerial, roșu

BASSO Scaun managerial, roșu

72 x 68 x h.115/126,5 cm

Eleganta si functionalitate, acestea sunt trasaturile caracteristice ale gamei de scaune Happy. Varianta cu spatar înalt, cea cu spatar mediu si varianta vizitator se potrivesc celor mai exigente cerinte si se adapteaza mediilor de lucru inovative, dar elegante si intime.

Prețuri începând de la: 1.691 lei

HAPPY Scaun managerial, bej, spătar mediu

HAPPY Scaun, bej, spătar mediu

61 x 65 x h.108 cm

HAPPY Scaun managerial, alb, spătar înalt

HAPPY Scaun, alb, spătar înalt

61 x 64 x h.125 cm

Scaunul managerial Helios se potrivește managerilor hotărâți, meticuloși, atenți la detalii, dar mai mult la confort. Scaunul managerial Helios include elemente noi și moderne, care se pot adapta atât în cadrul amenajărilor care pun accent pe culoare, cât și în cadrul amenajărilor sobre care au centru nonculorile.

Prețuri începând de la: 2.245 lei

HELIOS Scaun managerial, indigo, spătar mediu

HELIOS Scaun, indigo, spătar mediu

61 x 66 x h.108 cm

HELIOS Scaun managerial, indigo, spătar înalt

HELIOS Scaun, indigo, spătar înalt

61 x 68 x h.132 cm

Scaunul managerial Invictus are o bază cromată rezistentă și este tapițat în piele, care îi conferă un aspect elegant și impunător, în același timp. Înălțimea acestuia este reglabilă, astfel încât să vă puteți găsi cu ușurință poziția ideală.

Prețuri începând de la: 2.516 lei

INVICTUS Scaun managerial, cappuccino, spătar mediu

INVICTUS Scaun, cappuccino, spătar mediu

61 x 66 x h.108 cm

INVICTUS Scaun managerial, cappuccino, spătar înalt

INVICTUS Scaun, cappuccino, spătar înalt

61 x 68 x h.132 cm

Scaune Vizitator

fabricat în România

Scaunul de vizitator Amon este alegerea potrivită pentru un birou sau pentru zona de așteptare. Scaunul este tapițat în piele, astfel este un model elegant și perfect pentru mediul de business. Scaunul are un design simplu, iar versatilitatea permite să fie integrat în numeroase idei de amenajare.

Preț: 1.861 lei

AMON Scaun vizitator, negru

AMON Scaun vizitator, negru

62 x 69 x h.97 cm

Scaun vizitator Astor. Ideal pentru a completa amenajarea din biroul vostru, scaunul este potrivit pentru a adăuga un plus de spațiu. Scaunul este tapițat în piele de culoare bej, cu un design cu elemente subtil conturate, cu brațe tapițate pentru un plus

Preț: 2.651 lei

ASTOR Scaun vizitator, alb

ASTOR Scaun vizitator, alb

61 x 66 x h.99 cm

Scaunul de vizitator Atum va completa spațiul de lucru din biroul vostru de acasă sau din companie. Scaunul are un model simplu, dar versatil și rafinat, cu picioare metalice și tapițerie din piele.

Prețuri începând de la: 1.341 lei

ATUM Scaun vizitator, bej

ATUM Scaun vizitator, bej

60 x 64 x h.98 cm

ATUM Scaun vizitator, alb

ATUM Scaun vizitator, alb

60 x 64 x h.98 cm

Cu șezutul și spătărul tapisate și cadrul modulat, scaunul de vizitator Dream este destinat deopotrivă spațiilor comune de lucru și zonelor de așteptare. Cotierele orientate către exterior oferă confort sporit la sprijinirea brațelor, iar picioarele sunt prevăzute cu sistem antizgâriere și antialunecare.

Prețuri începând de la: 476 lei

DREAM Scaun vizitator, verde

DREAM Scaun vizitator, verde

59 x 55 x h.82 cm

DREAM Scaun vizitator, verde

DREAM Scaun vizitator, verde

59 x 55 x h.82 cm

DREAM Scaun vizitator, gri

DREAM Scaun vizitator, gri

59 x 55 x h.82 cm

Birou operational Clex are un design modern si minimalist, fiind o piesa versatila, potrivita unei game variate de decoruri. Culorile sunt simple, punand in valoare aspectul sau deosebit. Biroul Clex are topul realizat din panouri aglomerate din lemn, completat de picioarele realizate din metal.

Prețuri începând de la: 1.882 lei

HAPPY Scaun vizitator, bej

HAPPY Scaun vizitator, bej

61 x 70 x h.97 cm

HAPPY Scaun vizitator, alb

HAPPY Scaun vizitator, alb

61 x 70 x h.97 cm

Scaunul de vizitator Helios din piele este mai degrabă un fotoliu datorită pernei moale și confortabilă din care sunt realizate șezutul și spătarul. Helios include elemente noi și moderne, fiecare detaliu fiind analizat cu maximă atenție.

Preț: 2.167 lei

HELIOS Scaun vizitator, indigo

HELIOS Scaun vizitator, indigo

61 x 70 x h.101 cm

Dacă vă doriți ca vizitatorii să plece din biroul vostru cu o impresie cât mai bună, fiecare detaliu este important. Scaunul Invinctus le va permite să adopte o poziție confortabilă și, pe deasupra, îi va impresiona cu aspectul său ravisant.

Preț: 2.428 lei

INVICTUS Scaun vizitator, grena

61 x 70 x h.101 cm

INVICTUS Scaun vizitator, maro

61 x 70 x h.101 cm

Model standard, scaunul de vizitator Iso Smart este recomandat deopotrivă pentru ședințe și utilizare curentă. Înclinația spătărului permite o sprijinire confortabilă, șezutul și spătarul sporind gradul de confort. Cromatica și liniile simple se potrivesc cu majoritatea amenajărilor de birouri, iar configurația elementară facilitează transportul, respectiv stocajul.

Prețuri începând de la: 338 lei

ISO SMART Scaun vizitator, gri

ISO SMART Scaun vizitator, gri

66 x 58 x h.80 cm

ISO SMART Scaun vizitator, brun

ISO SMART Scaun vizitator, brun

66 x 58 x h.80 cm

Scaun vizitator Magix. Este foarte important ca partenerii sau clienții voștri să se simtă confortabil atunci când vă vizitează. Scaunul Magix vă permite să vă asigurați că aceștia vor sta comod și că vor pleca cu o impresie bună din birou vostru.

Prețuri începând de la: 698 lei

MAGIX Scaun vizitator, roșu

MAGIX Scaun vizitator, roșu

55 x 63 x h.94 cm

MAGIX Scaun vizitator, verde

MAGIX Scaun vizitator, verde

55 x 63 x h.94 cm

Scaunul Matrix din stofa rosie se potrivește atât cu încăperile sobre și elegante, fiind disponibil în culori precum negru, gri sau beige, cât și cu încăperile colorate și vesele, fiind disponibil în culori precum albastru, mov sau roșu.

Preț: 617 lei

MATRIX Scaun vizitator, roșu

MATRIX Scaun vizitator, roșu

63 x 57 x h.90 cm

Comod și practic, scaunul de vizitator Next din imitație de piele gri este în deplin acord cu orice propunere de amenajare. Șezutul și spătarul ergonomice se sprijină pe cadrul din metal vopsit, prevăzut cu apărătoare antialunecare și antizgâriere. Spătarul din mesh este ușor cambrat, astfel încât să asigure poziția relaxată a spatelui.

Preț: 815 lei

NEXT Scaun vizitator, gri

NEXT Scaun vizitator, gri

50 x 63 x h.91 cm

Revolution aduce plus valoare prin intermediul posibilităților și beneficiilor pe care le oferă: este ușor de întreținut fiind realizat din plastic; este rezistent în timp datorită structurii metalice argintii, cromate sau negre; se depozitează ușor fiind prevăzut cu un sistem special; permite cuplarea pentru a forma rânduri de scaune.

Prețuri începând de la: 271 lei

REVOLUTION Scaun vizitator, roșu

REVOLUTION Scaun vizitator, roșu

56/60 x 52 x h.79 cm

REVOLUTION Scaun vizitator, bej

REVOLUTION Scaun vizitator, bej

56/60 x 52 x h.79 cm

Scaunul Square este perfect pentru zonele de relaxare din cadrul clădirilor de birouri, cum ar fi sălile de brainstorming, cafeteria sau zonele în care se servește masa. Square este realizat pe o structură metalică care asigură rezistența în timp, poate fi prevăzut cu brațe fixe și / sau cu măsuță cu sistem antipanică.

Prețuri începând de la: 366 lei

SQUARE Scaun vizitator, gri

SQUARE Scaun vizitator, gri

57 x 53 x h.81 cm

SQUARE Scaun vizitator, albastru

SQUARE Scaun vizitator, albastru

57 x 53 x h.81 cm

SQUARE Scaun vizitator, roșu

SQUARE Scaun vizitator, roșu

57 x 53 x h.81 cm

Scaunul de vizitator Sun este printre puținele scaune pentru vizitatori care se reglează pe înălțime, fiind dotat cu coloană gaz și 2 manete pe ambele laterale ale șezutului. Coloana gaz permite și rotirea scaunului în jurul axei sale (360 grade), oferind astfel un plus de confort.

Prețuri începând de la: 1.471 lei

SUN Scaun vizitator, bej

SUN Scaun vizitator, bej

54 x 54 x h.90 cm

SUN Scaun vizitator, portocaliu

SUN Scaun vizitator, portocaliu

54/64 x 54 x h.89 cm

Scaunul de vizitator Urban energizează spațiile de lucru, fiind recomandat și pentru un plus de tonus în timpul ședințelor. Scaunul de vizitator Urban se potrivește sălilor de ședinte sau zonelor de recepție.

Prețuri începând de la: 622 lei

URBAN Scaun vizitator, negru

URBAN Scaun vizitator, negru

56 x 60 x h.83 cm

URBAN Scaun vizitator, roșu

URBAN Scaun vizitator, roșu

56 x 60 x h.83 cm

Înclinarea moderată a spătarului și tapițarea cotierelor oferă un confort sporit scaunului de vizitator Viva din piele sau stofă, care devine astfel opțiunea ideală în amenajarea sălilor de conferință și a zonelor de primire.

Prețuri începând de la: 631 lei

VIVA Scaun vizitator, verde

VIVA Scaun vizitator, verde

56 x 67 x h.87 cm

VIVA Scaun vizitator, piele, roșu

VIVA Scaun vizitator, piele, roșu

56 x 67 x h.87 cm

Scaune Zonă așteptare

fabricat în România

Gama Cubo se potrivește spațiilor de așteptare și zonelor de recepție, conferindu-le un plus de eleganță. Pernele, brațele, înalte și late, și sezutul se dedică în totalitate confortului.

Prețuri începând de la: 1.277 lei

CUBO Canapea piele, 2 locuri, negru

125 x 78 x h.71 cm

CUBO Canapea, 3 locuri, crem

178 x 78 x h.71 cm

Bancheta Iso Smart poate fi configurată cu maxim 5 locuri în funcție de amenajare. Structura banchetei este metalică cu finisaj cromat, negru sau argintiu.

Prețuri începând de la: 1.162 lei

ISO SMART Banchetă 2 locuri

ISO SMART Banchetă 2 locuri

102 x 54 x h.80 cm

ISO SMART Banchetă 3 locuri cu măsuță

208 x 54 x h.80 cm

Fotoliul și Canapeaua Mathis sunt ideale pentru zona de așteptare, asigurându-le vizitatorilor un grad ridicat de confort. De asemenea, acesta contribuie și la crearea unui decor impresionant grație designului modern conferit de modelul cu romburi al șezutului și spătarului.

Prețuri începând de la: 2.238 lei

MATHIS Fotoliu, maro

MATHIS Fotoliu, maro

95 x 95 x h.80 cm

MATHIS Canapea 3 locuri, maro

MATHIS Canapea 3 locuri, maro

191 x 95 x h.80 cm

Bancheta Square poate avea 5 locuri în funcție de amenajare. Este realizată pe o structură metalică cu finisaj negru sau aluminat, având picioarele prevăzute cu protecție pentru pardoseală.

Prețuri începând de la: 1.511 lei

SQUARE Banchetă 2 locuri

SQUARE Banchetă 2 locuri

106 x 60 x h.78 cm

SQUARE Banchetă 2 locuri cu măsuță

SQUARE Banchetă 2 locuri cu măsuță

164 x 60 x h.78 cm

Chesterfield este definiția modelului clasic de fotoliu sau canapea. Spătarul și brațele prezintă tapițerie cu butoni îmbrăcați în piele. Forma brațelor este una dintre cele mai cunoscute, iar mesteșugul de a le lucra fac din acest produs unul fără vârstă.

Prețuri începând de la: 6.098 lei

CHESTERFIELD Fotoliu

CHESTERFIELD Fotoliu

108 x 94 x h.72 cm

CHESTERFIELD Canapea 2 locuri

CHESTERFIELD Canapea 2 locuri

160 x 94 x h.72 cm

CHICAGO este o canapea tip scoica, cu perna generoasă. Tapițeria cu matlaseu și picioarele cromate conferă eleganță și stil acestui model.

Prețuri începând de la: 2.998 lei

CHICAGO Fotoliu piele

CHICAGO Fotoliu piele, alb

104 x 98 x h.82 cm

CHICAGO Canapea piele, 2 locuri

CHICAGO Canapea piele, 2 locuri, alb

156 x 98 x h.82 cm

Canapeaua pentru 2 persoane LUCIA este o canapea cu forme contemporane și linii perfect conturate, generoasă ca dimensiuni și extrem de confortabilă. Picioare din lemn finisat culoarea wenge. Spate tapițat integral în piele naturală.

Prețuri începând de la: 4.572 lei

LUCIA fotoliu piele, alb

120 x 99 x h.94 cm

LUCIA Canapea piele, 2 locuri, albă

202 x 99 x h.94 cm

Depozitare Birou

fabricat în România

Biroul vostru are nevoie, printre altele, de gama Combi, de etajere și dulapuri care să asigure spațiul necesar pentru depozitarea multitudinii de acte, dosare, facturi sau orice alt tip de documente ce se adună în timp.

Prețuri începând de la: 331 lei

COMBI Dulap jos 2 uși, alb

COMBI Dulap jos 2 uși, alb

80 x 40,5 x h.75 cm

COMBI Dulap înalt lat, 4 uși cu sticlă și ramă

80 x 40,5 x h.187,5 cm

Ansamblul Core vă oferă o zonă de lucru funcțională și spațioasă. Designul este realizat în linii simple și forme echilibrate, aspect care face posibilă integrarea sa în amenajări dintre cele mai diverse. 

Prețuri începând de la: 1.276 lei

CORE Ansamblu dulap 98 x 45 x 75 cm

CORE Ansamblu dulap

98 x 45 x h.75 cm

CORE Ansamblu dulap 188 x 45 x 146 cm

CORE Ansamblu dulap

188 x 45 x h.146 cm

Ansamblul Core Evo reprezintă alegerea perfectă pentru o zonă de lucru perfect organizată și funcțională. Realizat din PAL, are o culoare naturală și oferă un spațiu generos pentru depozitare.

Preț: 4.572 lei

CORE EVO Ansamblu dulap

CORE EVO Ansamblu dulap

278 x 45 x h.146 cm

Oricât de bine ați reuși să vă organizați spațiul de depozitare, la un moment dat apare situația în care aveți nevoie să stocați un dosar cu acte și efectiv nu îi mai puteți găsi locul. Soluția? Dulapul Expert, spațios, dotat cu cheie pentru a putea fi încuiat atunci când plecați de la birou.

Prețuri începând de la: 249 lei

EXPERT Dulap jos

EXPERT Dulap jos

80 x 40,5 x h.75 cm

EXPERT Vitrină

EXPERT Vitrină

80 x 43,8 x h.190 cm

fabricat în România

Solicită o ofertă personalizată de la un consultant Mobexpert Office

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.