Mobexpert

Produsele Poltrona Frau

www.poltronafrau.com

Mobexpert OfficeBrand-uriProdusele Poltrona Frau

Mobilierul modern este un concept pentru care Poltrona Frau depășește cu mult proiectarea și producerea de fotolii și canapele de designer. Este o filozofie vie întruchipată de o gamă completă de obiecte diferite, cu personalități specifice. Poltrona Frau oferă mobilier de calitate care să reflecte calitatea vieții noastre. Câteva aspecte definitorii ale Poltrona Frau sunt experiența și măiestria desăvârșită ale artizanilor, calitatea absolută a materialelor și finisajele fine.

Producător: LAS

C.E.O. Cube

Forma curată, îmbinarea materialelor, durabilitatea unei structuri avansate - CEO Cube este nucleul Poltrona Frau. Lella și Massimo Vignelli proiectează microstructuri, și nu piese de mobilier simple, pentru a facilita împărțirea celor mai prestigioase spații de lucru.
Gama CEO Cube include mese de ședințe, birouri executive, unități destinate depozitării și o bibliotecă prevăzută cu compartimente deschise. Geometriile simple pun în valoare materialele, de la pielea fină Pelle Frau, până la lemn și aluminiu.

Producător: LAS

H_O

Realizat de Claudio Silvestrin, designul birourilor H_O are topuri groase, disponibile în două dimensiuni diferite. Suprafețele sunt realizate din placaj de plop încastrat între plăci din MDF și sunt furniruite cu stejar, frasin sau Lauro Preto. Partea superioară a suprafeței conține o serie de îmbinări care prezintă măiestria orizontalelor. Protecția topului este realizată dintr-un panou MDF este acoperită cu piele Cuoio Saddle în nuanțele Tortora sau Caffe.

Producător: LAS

John John

Designul minimalist, accentuat de picioarele subțiri de susținere, sugerează o atmosferă relaxantă și informală, în timp ce șezutul generos și primitor îl face locul ideal pentru o cameră de zi confortabilă.
Structura canapelei John-John este din fag solid, cu o traversă centrală din fier. Spătarul și cotierele, cu căptușeală din spumă poliuretanică și vată din poliester, sunt din fag solid și plop, cu panouri din placaj de plop și mesteacăn. 

Producător: LAS

Kennedee

Gama de mobilier Kennedee include canapele modulare, care permit diverse configurații liniare, de colț și curbate. Kennedee este un model cu personalitate și o atracție modernă și cosmopolită. Caracterul distinctiv al gamei este matlasarea fină de pe spătarul și șezutul canapelei, fiind întruchiparea perfectă a meșteșugului istoric al Poltrona Frau. Delicatul motiv X este prelucrat manual cu cusături de contrast.

jobs

Designul inovativ al sistemului de birouri executive Jobs este realizat de Rodolfo Dordoni. Acesta este rezultatul reflectării asupra comportamentului în relație cu noile tehnologii, alături de selctarea atentă a materialelor utilizate. Birourile Jobs sunt disponibile în mai multe variante și tipuri de accesorizare. Pentru a satisface cerințele unui spațiu de lucru flexibil, în stil contemporan, birourile Jobs sunt disponibile în diferite dimensiuni - President, Executiv și Easy.

Producător: LAS
Producător: LAS

Massimosistema

Gama Massimosistema este un model al cărui punct forte este simplitatea.Mobilierul se remarcă prin simplitatea elegantă a designului său, un echilibru perfect între linii curate, minimaliste și confortabile. Datorită sistemului de canapele modulare, Massimosistema poate fi organizat în funcție de creativitate sau de spațiul disponibil. Gama Massimosistema este disponibilă în scaune unice, canapele cu două sau trei locuri, cu sau fără cotiere, șezlonguri, elemente pentru șezlong și taburete care pot fi ușor îmbinate sau combinate între ele.

Producător: LAS

Ming's heart

Ming’s Heart este o creație care aparține lui Shi-Chieh Lu, fiind expresia perfectă a spiritualității chinezești și orientale. Fotoliul combină rigoarea geometrică și cubică a viziunii occidentale.
Fotoliul Ming’s Heart are o structură tubulară din oțel, în finisaj gri, cu tratament galvanic. Carcasa este o piesă unitară, completată de tapițeria din piele Saddle Extra și cusături de contrast. Efectul estetic general este cel al unui scaun ușor și minimalist.

Producător: LAS

Ginger

Cu fotoliul Ginger, Roberto Lazzeroni proiectează un scaun de o simplitate rafinată. O suprafață din piele cu forme curate, simple și confortabile. Primitor și protector, fotoliul Ginger este îmbogățit de cusăturile elegante, care se desfășoară chiar de-a lungul marginii externe. Conceput atât precum complement natural al biroului Fred, cât și precum un scaun de sine stătător, versiunea pivotantă a lui Ginger este ideală pentru studiu, în timp ce versiunea fixă este perfectă la masă.

Producător: LAS

Nivola

Cu o alură feminină și atrăgătoare, gama Nivola se remarcă prin design-ul curat și simplificat, conceput de Roberto Lazzeroni. Liniile simple și precise conturează un mobilier compact și rotunjit, îmbunătățit de materiale calitative și tonuri calde și naturale. Carcasa spătarului este formată din spumă poliuretanică turnată cu căptușeală ușoară din spumă poliuretanică și vată din poliester. Structura scaunului este din lemn de fag, iar picioarele sunt realizate din lemn de frasin, în finisaj wenge.

Grantorino

Gama Grantorino include canapele modulare, fiind atent proiectate de arhitectul francez Jean-Marie Massaud, în care combină într-o formă originală și prețioasă, stofa și pielea Pelle Frau. Grantorino este un model care reușește să combine volume compacte, bine echilibrate, care să minimizeze dimensiunile sale generale, cu șezuturi extrem de confortabile. Spătarul, prelucrat manual, urmează îndeaprope liniile și geometriile șezutului.

Producător: LAS
Producător: LAS

Vanity Fair

Vanity Fair, numit oficial „modelul 904”, a devenit emblema Poltrona Frau. Configurația volumetrică a fotoliului Vanity Fair este una dintre creațiile de succes ale designului italian Renzo Frau. Structura de susținere a fotoliului Vanity Fair este realizată din fag solid, iar tapițeria este disponibilă în piele sau țesătură Pelle Frau. Perna scaunului este umplută cu puf de gâscă, asigurând un plus de confort.

Producător: LAS

Bob

Atractivă și funcțională, masa BOB completează fiecare cameră cu o simplitate elegantă. Designerul Jean-Marie Massaud propune combinații rafinate de lemn, piele, marmură și oțel pentru un rezultat formal liber și încrezător, inspirat de un mod de viață internațional în stil Kennedy.
Mesele BOB au o bază de oțel disponibilă în finisaje de culoare gri, argintiu și nuc Canaletto.

Producător: LAS

Isidoro

Cu barul mobil Isidoro, ora de cocteil capătă o senzație personală, confortabilă. Un element retro redat de o transformare contemporană de la Jean-Marie Massaud. Isidoro este un dulap elegant pe roți care se deschide ca o carte. Este prevăzut cu un mâner extern și mecanism click-to-close. Un obiect valoros, realizat cu materiale fine și atent lucrat până la cele mai mici detalii. Spațiile interne sunt construite cu grijă și includ compartimente cu suporturi de pahare și sticle cu balustrade metalice.

Producător: LAS

Downtown

Elegant și atemporal, scaunul DownTown este destinat celor care caută confort și rafinament. Un scaun realizat manual de meșterii Poltrona Frau, o garanție a calității sale. Scaunul este disponibil în cinci versiuni: President, Executive, Managerial, Meeting și Visitor. Tapițeria, înfrumusețată de cusături contrastante, este din piele Pelle Frau, disponibilă și într-o versiune cu microperforări pe suprafața interioară a spătarului, cotierelor și pernei.

Archibald

Archibald este propunerea lui Jean-Marie Massaud de fotolii și pufuri cu un design confortabil, ideale pentru meditație și relaxare. Lățimea și adâncimea mobilierului sunt echilibrate de picioarele subțiri, formând o siluetă zveltă. Tapițeria din piele Pelle Frau, plăcut ondulată datorită pliurilor verticale, este înfrumusețată de-a lungul marginilor și suprafețelor externe prin cusături de contrast, conferindu-i un plus de eleganță rafinată.

Producător: LAS
Producător: LAS

The Objects - Zhuang

Colecția de containere Zhuang proiectată de Neri & Hu pentru Poltrona Frau constă dintr-o serie de cufere de comori stivuibile, cu un design minimalist și ultra contemporan. Containerele Zhuang pot fi utilizate în diferitele zone ale casei sau ale biroului pentru a depozita atât obiecte valoroase, cât și obiecte de zi cu zi. Acestea constau în două cutii stivuibile circulare și ovale, acoperite cu un capac din piele de șa. Fiecare dintre acestea constă, la rândul său, într-o stivă de patru tăvi, care pot fi extrase una câte una, ținute împreună de baza din aluminiu.

Producător: LAS

Mamy Blue

Cu un design dinamic, sofisticat și atemporal, conceput de designerul Roberto Lazzeroni, gama Mamy Blue este perfectă pentru a crea propriul colț pentru relaxare și citit. Fotoliul Mamy Blue se remarcă prin formele curbate și silueta suplă, îmbunătățite de materialele calitative. Structura spătarului este din spumă poliuretanică turnată și lemn de fag. Poate fi tapițat în întregime din piele Pelle Frau sau în multe alte combinații de piele și țesătură.

Producător: LAS

Elisir din lunga vita

Elisir di Lunga Vita este un kit de curățare conceput pentru iubitorii de piele naturală. Un accesoriu special, realizat pentru curățarea minuțioasă a produselor dumneavoastră. Setul Elisir di Lunga Vita este soluția perfectă pentru a vă menține tapițeria din piele Pelle Frau moale și perfectă în orice moment. Kitul conține: detergent lichid Leather Cleaner, cremă de protecție și întreținere Leather Protector, stick Ink Remover pentru un total de 2 sticle, 1 stick, 1 burete din celuloză pură și o cârpă de bumbac.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.