Mobexpert

ˮ

Într-un "ocean de la fel", noi punem preț pe diferențe și pe soluții personalizate

+

După părerea noastră, orice afacere este o promisiune. Ca un contract nescris, pe care ne străduim să îl onorăm în fiecare zi și pe care reușim să îl respectăm integral, în cele mai bune zile ale noastre.

E o promisiune pe care încercăm să o ținem în primul rând cu noi înșine, pentru a o putea respecta cu clienții noștri.

Este o promisiune dificilă, dar în care am ajuns să credem cu tărie. Iar atunci când crezi cu tărie în ceva, rezultatele nu întârzie să apară.

Promisiune

Despre Mobexpert

„Să fim îndrăgostiți de meseria pe care am ales-o. Să iubim cu adevărat, noi mai întâi, mobila pe care o producem și numai dupa aceea să sperăm că-i va bucura și pe cei ce o vor avea în cămine.

Să prezentăm în Magazinele noastre, dar și lumii întregi, ceea ce românii știu să facă foarte bine: mobila. Să înțelegem că mobila, împreună cu toate produsele noastre, oricat de la modă, frumoase și de calitate ar fi, trebuie însoțite întotdeaua de un preț rezonabil și de bun simț.

Dan Viorel Șucu, Președinte Mobexpert

26

Hypermagazine, Magazine și Parteneri

8

Fabrici în România

2.300

Angajați în grupul Mobexpert

1993

Anul în care a fost fondată compania

110.000

Suprafața totală de expunere a magazinelor

Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert înseamnă mult mai mult decât magazine. De la materia primă până în căminele clienților noștri, și de la producători din toată lumea până în vitrine, controlăm cu atenție fiecare pas, pentru a ne asigura că veți primi produse de o calitate și la un preț care să vă încânte pentru mult timp.

La 1 iunie 1993, Dan Șucu deschide primul magazin Mobexpert de 150mp, preponderent cu mobilier de birou, în magazinul Unirii.

Fabrica Moldo Mex parte din Grupul Mobexpert

Producție

Mai mult de două treimi din mobila pe care o veți întâlni în magazine este proiectată și produsă în România, în fabricile Mobexpert. Cumpărăm, uscăm și prelucrăm chiar noi lemnul, pentru a ne asigura că obținem calitatea și un prețul pe care le dorim.

Vezi detalii
Centru Logistic Mobexpert

Logistică

Am investit aproape 40 de milioane de euro în două platforme logistice moderne, la Târgu Mureș și la București. Controlăm astfel costul de stocare și livrare și ne străduim să reducem la mai puțin de o săptămâna timpul de livrare către clienții Mobexpert din toată țara.

Vezi detalii
Logo Mobexpert

Mobilier pentru casă și Decorațiuni.

Logo Mobexpert Office

Mobilier pentru birou și colectivități.

Logo Mobexpert Outlet

Garanția calității Mobexpert, la Prețuri întotdeauna Reduse.

Logo Mobexpert Horeca

Soluții personalizate pentru industria HORECA.

Mobexpert este o rețea regională de Magazine și Hipermagazine specializate în vânzarea de Mobilier și Decorațiuni interioare.

Producție și Export

Grupul Mobexpert detine 8 fabrici în 4 centre de productie deschise în București, Dej, Târgu Mureș și Suceava.

Clasic Prod Mex parte din Grupul Mobexpert

Clasic Prod Mex

Este specializată în producția de serie de mobilier de casă: Living, Dormitoare, Mic mobilier.

Ergo Mex parte din Grupul Mobexpert

Ergo Mex

Este cel mai important producător român de Scaune și Fotolii de birou.

Moldo Mex parte din Grupul Mobexpert

Moldo Mex

Produce Mobilier din lemn masiv și Scaune destinate unei largi varietăți de stiluri de amenajare a locuinței.

Mureș Mex parte din Grupul Mobexpert

Mureș Mex

Produce Mobilier modern pentru Living, Dormitor și Bucătărie, precum și Mobilier de birou, game Operaționale și Directoriale.

Confo Mex parte din Grupul Mobexpert

Confo Mex

Cu 2 fabrici în București și Târgu-Mureș, este cel mai important producător român de Canapele și Fotolii din piele și stofă.

Studio Mex parte din Grupul Mobexpert

Studio Mex

Este specializată în producția de Mobilier de Living, Dining, Dormitor, Mic mobilier, în stil modern, dar realizat cu materiale clasice: Lemn masiv și Furnir natural.

Soft Mex parte din Grupul Mobexpert

Soft Mex

Este specializată în producția de serie de saltele. Tipurile de saltele realizate de SoftMex sunt: Saltele cu Arcuri, Saltele cu Spumă poliuretanică, Saltele cu Spumă vâscoelastică, Saltele cu Latex.

Platforma Logistică

Platforma Logistică din București parte din Grupul mobexpert
2007

Mobexpert a demarat proiectul de relocare a fabricilor ConfoMex, StudioMex, IleforMex, MuresMex în Parcul Industrial de la Târgul Mureș.
Investiția de 28 de milioane € a inclus și construirea platformei logistice cu o suprafață de 12.000 mp. 

Platforma este una dintre cele mai performante din România și are un rol foarte important în fluidizarea distribuției regionale, permițând servicii mai bune în magazinele Grupului și susținând dezvoltarea rețelei regionale Mobexpert.

2009

În iulie 2009, a devenit funcțional și Centrul Logistic al Mobexpert din București, în urma unei investitii de 10 milioane de €. 

Noul Centru Logistic de la București este dotat cu echipamente de ultimă generație, care permit atât stocarea și expedierea produselor provenite din import, cât și efectuarea operațiunilor de cross-docking pentru unitățile de producție Mobexpert.

Aceasta investiție a condus la reducerea timpului de livrare la maximum 1 săptămână pentru peste 70% dintre produsele din magazinele Mobexpert.

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.