#OameniiMobexpert - Crina: „Dacă faci ceea ce îți place, succesul nu întârzie să apară”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Crina Sora, Manager Decorațiuni Mobexpert Pitești.

Vrem să aflăm mai multe lucruri despre tine. Cum este Crina, ce a făcut înainte să lucreze în cadrul companiei Mobexpert?

Îmi place să cred despre mine că sunt o persoană echilibrată, integră, pozitivă, dornică să învețe mereu lucruri noi. 

Povestește-ne mai multe despre traseul tău profesional.

Povestea mea în Mobexpert a început pe 1 iunie 2008 după ce am terminat cursurile Facultății de Științe Juridice, Administrative și ale Comunicării. Firea mea ambițioasă, spiritul de echipă, implicarea mă găsesc astăzi în poziția de Manager Departament Decorațiuni în cadrul magazinului Mobexpert Pitești. Am găsit aici o echipă care a avut încredere în mine, care mi-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie și care m-a încurajat în acțiunile întreprinse.

Cum decurge o zi din activitatea ta? Care sunt cele mai mari provocări?

Fiecare zi în magazin este o provocare; nicio zi nu seamănă cu alta. Îmi încep ziua cu echipa, ne informăm, ne stabilim prioritățile și facem lucruri astfel încât să îi putem oferi clientului o vizită de neuitat în magazinul nostru. Cu toate acestea, apar mereu noi provocări, trebuie să găsești soluții rapide pentru bunul mers al lucrurilor.

Care sunt principalele ingrediente pentru o experiență plăcută într-un magazin Mobexpert?

Atitudinea pozitivă, comunicarea, zâmbetul, încrederea că ai ales cea mai bună variantă pentru ei sunt ingredientele pentru o experiență plăcută în magazin.

Sunt multe aspecte care se împletesc pentru a crea și a păstra o legătură cu clientul: ambient, produse, oameni dedicați, soluții personalizate pentru fiecare dintre oamenii cu care interacționezi.

Ce aspecte ale job-ului îți plac cel mai mult și îți aduc cea mai mare satisfacție?

Consider că dacă faci ceea ce îți place, succesul nu întârzie să apară. Atunci când pui suflet, când te implici, nu ai cum să dai greș. Am alături oameni minunați și dedicați de la care am oricând de învățat câte ceva. 

Care este un proiect de care eşti mândră?

Sunt mândră de toate proiectele în care am fost implicată, fie că au avut efectul scontat sau nu. Am înțeles că poți învăța atât din câștig, cât și din pierdere. Cred că toată viața continuăm să învățăm și să ne perfecționăm.

Ce calităţi te ajută să ai succes în acest domeniu?

Consider că puterea exemplului și munca în echipă sunt ingredientele de succes. Îmi place să mă înconjor de oameni veseli, dornici de cunoaștere și responsabili, oameni care pun suflet în ceea ce fac pentru ca mai apoi aceste calități să se reflecte în satisfacția clientului final.

Ce calități apreciezi la oamenii din echipă?

Oamenii din echipa mea sunt oameni serioși, corecți și responsabili. Avem o comunicare foarte bună, discutăm, analizăm și mai apoi reacționăm în scop comun.

Cine sunt oamenii, personajele care te inspiră?

Găsesc inspirație în tot ceea ce fac pornind de la colegi și până la oamenii cu care interacționez zilnic. Am avut norocul să fiu înțeleasă și mai ales să fiu susținută în tot ceea am considerat că aduce un plus valoare muncii noastre zilnice.

Am avut șansa să dau peste niște oameni minunați, dornici să te învețe și să te facă să îți dorești să te perfecționezi pe zi ce trece și nu pot decât să le mulțumesc.

De ce ai recomanda unui prieten Mobexpert ca loc de muncă?

Recomand Mobexpert ca loc de muncă din tot sufletul. Este un mediu de lucru plăcut, îti oferă posibilități de afirmare și ești în permanență susținut să investeşti în tine; important este doar să vrei și să pui pasiune în ceea ce faci.

Ce sfat ai pentru generația tânără? Ținând cont mai ales de această perioadă, ce ar putea să facă pentru joburile în care sunt deja sau pentru care se pregătesc. 

Consider că succesul este să nu renunți la visurile tale, să ai obiective bine stabilite și să nu te dai bătut la primul eșec; experiența vine la pachet cu perseverența, învățarea și răbdarea.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)