#OameniiMobexpert - Andrei: „Cineva mi-a spus să pun pasiune în tot ceea ce fac”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colegul nostru, Andrei Ghimpău, Product Manager Gourmet.

Povestește-ne mai mult despre traseul tău profesional la Mobexpert.

M-am angajat la Mobexpert in 2011 și am trecut treptat prin mai multe etape definitorii pentru mine. Am învățat despre producție, logistică, aranjarea mărfii la raft, marketing, identificarea nevoilor, implementarea colecțiilor și cel mai important, din punctul meu de vedere soluționarea situațiilor întâlnite pe drum. E important să nu ne cramponăm în ceea ce nu putem schimba, ci să ne concentrăm pe ce putem face mai departe pentru a livra cel mai bun rezultat.

Care este primul cuvânt care îți vine în minte când te gândești la Mobexpert?

Primul cuvânt care imi vine în minte când mă gândesc la Mobexpert este PASIUNE. Mă consider un tip extrem de norocos; pasiunile mele pentru gatit, pentru ustensile smart, pentru inovație pot fi de maximă eficiență aici. Cineva, cândva, mi-a spus să pun câtuși de puțină pasiune în tot ceea ce fac, iar atunci când realizezi că din pasiunea ta poți să faci un loc de muncă, înseamnă că te afli unde trebuie.

Ce aspecte ale jobului tău îți plac cel mai mult și îți aduc cea mai mare satisfacție?

Cred că unul dintre aspectele de luat în considerare este dinamica jobului. Astăzi ești la birou, raspunzi unor solicitari, mâine poți fi în cealaltă parte a lumii căutând produse pe care să le aduci în magazine. Este un job frumos, unul dintre cele mai invidiate din Mobexpert, plin de surprize și evenimente diverse, care te ține permanent conectat și în mișcare. Un carusel de sentimente și emoții atunci când vezi un produs, când îl implementezi în colecție, când se vinde și când ai clienți multumiți. Te reinventezi în căutare de soluții și punerea lor în practică. O incomensurabilă satisfacție atunci când reușești.

Care au fost momentele din traseul tău profesional în care simți că ai crescut cel mai mult?

În 2017 am fost desemnat să mă ocup de o nouă direcție de business Mobexpert, ceea ce a venit ca o confirmare a eforturilor mele de până atunci. A trebuit să cercetez, să verific, să caut și să găsesc peste 2500 de articole în vreo 6 luni de zile. A fost un an intens, plin de provocări, dar și de satisfacții.

De ce este Mobexpert cel mai bun loc de muncă?

Recomand Mobexpert pentru libertatea în gândire și exprimare și pentru sprijinul oferit în desfășurarea limitelor personale și profesionale.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)