#OameniiMobexpert - Nicoleta: „Misiunea noastră la Mobexpert este de a aduce bucurie în viața oamenilor”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colega noastră, Nicoleta Munteanu, Administrator Magazin - Mobexpert Militari.

Care este primul cuvânt care îți vine în minte când te gândești la Mobexpert?

Primul cuvânt care îmi vine în minte când mă gândesc la Mobexpert este ÎNCREDERE. Atât încrederea primită din partea clienților, să le fim parteneri în amenajarea locuinței, cât și încrederea din cadrul echipelor Mobexpert că putem fi mai buni împreună. Am simțit această încredere încă din 2014, de la primul interviu, când ne-am ales reciproc.

Povestește-mi mai mult despre traseul tău profesional la Mobexpert.

În ceea ce privește parcursul meu la Mobexpert, realizez că am avut mai multe momente de creștere. Pentru mine, Mobexpert înseamnă transformare. Am început activitatea în cadrul magazinului Mobexpert Bucovina, în calitate de Consultant Vânzări în departamentul Office. Ulterior, am descoperit frumusețea produselor din categoria Mobilier General și Decorațiuni. Am activat în domeniul HR, susținând programe de training pentru colegii mei în magazinele din toată țara. Apoi, mutarea la București și tranziția la manager de departament m-au ancorat în business. Acum, ca administrator al magazinului din Militari, continui să cresc și să mă dezvolt.

Ce aspecte ale jobului tău îți plac cel mai mult și îți aduc cea mai mare satisfacție?

Principala mea provocare, dar și cea mai mare satisfacție este construirea și menținerea unei echipe solide, motivată permanent să ofere clienților Mobexpert cea mai bună experiență de cumpărare.

De ce este Mobexpert cel mai bun loc de muncă?

Mobexpert îți oferă spațiu să te dezvolți, să te descoperi și să crești. Aici întâlnești mentori care te ghidează și primești resurse pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Totodată, misiunea noastră la Mobexpert este de a aduce bucurie în viața oamenilor, oferind soluțiile potrivite pentru amenajarea locuinței lor.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)