#OameniiMobexpert - Eugen: „Am noroc de un colectiv deschis care mă inspiră constant”

Pentru că oamenii din spatele unui brand sunt cei care îi dau viață, vă facem cunoștință cu colegul nostru, Eugen Anghel, Manager Logistică & Coordonator Studio Foto.

Care este primul cuvânt care îți vine în minte când te gândești la Mobexpert?

Calitate. Mobexpert oferă produse și servicii de calitate. Așa a ajuns un nume important în industria mobilei.

Povestește-ne mai mult despre traseul tău profesional la Mobexpert.

A fost un drum lung până aici. Totul a început în 2008 căutând un loc de muncă stabil și aproape de locuința mea din acel moment. Inițial m-am angajat în depozit, pe postul de manipulant mărfuri. Ca atribuții mă ocupam de descărcarea coletelor, așezarea lor în rastele dedicate, pregătirea pentru livrare și altele.

Acum, pe lângă logistică, organizez toate ședințele foto din studio, cu produsele și ambientările Mobexpert. Am grijă ca articolele montate să fie conforme, țin legătura cu persoanele desemnate fiecărei gestiuni și sunt responsabil de eventualele schimbări ce apar pe parcurs.

Care au fost momentele din traseul tău profesional în care simți că ai crescut cel mai mult?

Pentru a avea conținut de calitate în site, ai nevoie de imaginație. Aș putea menționa aici toate proiectele unde am îmbunătățit workflow-ul prin echipamente și dotări care au ajutat colegii să lucreze mai eficient în studio.

Ce crezi că-i motivează pe angajați să îndeplinească în mod eficient toate sarcinile?

Am noroc de un colectiv deschis, care mă inspiră constant. Iar situațiile cu care mă întâlnesc zilnic nu mă lasă să mă plictisesc vreodată.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)