NOU: Serviciu de colectare și reciclare pentru mobilierul vechi oferit de Mobexpert în parteneriat cu FEPRA

Alături de FEPRA îți punem la dispoziție un nou serviciu prin care ai posibilitatea de a preda și recicla mobilierul vechi în mod responsabil. Acest serviciu este disponibil la cerere pentru orice comandă plasată în magazinele Mobexpert din București.

Sumar


Cum funcționează acest serviciu

Pasul 1: Tu înlocuiești mobilierul

În cazul în care dorești să înlocuiești mobilierul vechi, te încurajăm să soliciți colectarea acestuia în magazinele fizice Mobexpert, sau Online direct în Coșul de cumpărături pentru a beneficia de serviciul de reciclare.

Pasul 2: Noi programăm colectarea

Consultanții noștri te vor ajuta cu preluarea solicitării și vor introduce informațiile esențiale, cum ar fi produsele de colectat, adresa de preluare, necesitatea demontării, într-un formular online dedicat, de unde se va alege prima zi disponibilă sau data dorită de tine din calendarul Fepra, din cele 5 intervale puse la dispoziție.

Pasul 3: Eficientizăm livrarea

Informațiile completate de consilier în formular, vor fi transmise echipei Mobexpert care se va ocupa de livrarea comenzii, pentru a lua în considerare și demontarea și colectarea mobilierului vechi.

Pasul 4: Reciclăm responsabil

Partenerul nostru, FEPRA, se angajează să recicleze în mod responsabil mobilierul colectat, asigurând astfel că fiecare componentă este gestionată în conformitate cu cele mai înalte standarde de protecție a mediului.

Ce tipuri de mobilier sunt acceptate pentru reciclare?

Serviciul acceptă o gamă largă de mobilier, inclusiv scaune, mese, dulapuri, paturi, saltele și multe altele.

Beneficii și costuri

Poți beneficia de acest serviciu GRATUIT dacă:

- Plasezi o comandă de peste 3.500 de lei în magazinele Mobexpert Outlet
- Plasezi o comandă de peste 5.000 de lei în magazinele Mobexpert

Pentru achizițiile sub 5.000 de lei, se aplică un cost unic de 229 de lei, indiferent de volumul mobilierului care trebuie colectat și reciclat.

Disponibilitate

Acest serviciu este disponibil pentru clienții care au livrări în București și în orașele din Ilfov: Buftea, Balotești, Chitila, Corbeanca și Snagov.

Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la protejarea mediului înconjurător, oferind o soluție facilă și responsabilă pentru gestionarea mobilierului vechi. Mai mult decât atât, ne dorim să extindem acest serviciu la nivel național, motiv pentru care suntem deschiși în continuare la potențiale parteneriate care să ne ajute în acest sens. 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)