Căsuța din natură - un produs inovator și un concept de lifestyle

Tiny House ” este răspunsul ideal la întrebarea „ Cum să ai o casă de vacanță cu care poți merge oriunde în lume ”. Așadar, venim cu un nou proiect inedit, gândit să faciliteze relaxarea și evadarea în natură și astfel, am introdus în colecția noastră, „ Căsuțele din natură ”, care să fie o alternativă accesibilă la construcțiile clasice și care pot fi amplasate în orice spațiu pentru a fi folosite ca locuințe permanente sau case de vacanță.

Căsuțele Mobexpert vin în întâmpinarea unei cereri tot mai mari de produse sustenabile pe piața autohtonă, astfel că în producție se folosesc doar materiale naturale, în combinație cu tehnologii inovative și arhitectură modulară pentru un design inovativ. Construcția acestora are un impact minim invaziv asupra mediului, procesul tradițional fiind transformat în unul mai rapid, fiabil, fără zgomot și ecologic.

Casuta ta din natura Mobexpert

Proiectul „Tiny House” nu este doar unul inovator ci și un concept de lifestyle menit să fie ca o oază de relaxare și de evadare din orașul aglomerat. Căsuțele au fost proiectate de partenerii fabricanți de la Piatra Neamț și Miercurea-Ciuc, iar mobilierul a fost realizat în fabricile Mobexpert din Târgu Mureș.

Acestea sunt disponibile în două variante: căsuță mobilă pe trailer și căsuță fixă. Căsuța mobilă măsoară 2,55 m lățime și 6,66 m lungime și poate fi cumpărată împreună cu un trailer înmatriculabil, aceasta având dimensiunile potrivite pentru a putea circula pe drumurile publice. Căsuța mobilă poate fi folosită imediat ce a fost amplasată la mare sau la munte, va trebui doar conectată la curent și utilități. Astfel, poate fi transportată oricând, oriunde, fiind potrivită pentru persoanele care plănuiesc să se deplaseze dintr-un loc în altul. Prețul acestei construcții pornește de la 23.499 euro+TVA.

casuta ta din natura

Varianta fixă dispune de un spațiu ceva mai generos: 3,2 m lățime și 7 m lungime. Aceasta va fi amplasată pe o fundație cu piloni oriunde se dorește, fiind destinată celor care vor să rămână stabiliți într-un singur loc. O căsuță fixă poate fi achiziționată cu un preț începând de la 25.399 euro+TVA.

casuta ta din natura

Căsuțele sunt echipate standard pentru a putea fi folosite cât mai rapid după achiziție. Echiparea standard include finisajele (parchet, pereți vopsiți, etc.), aerul condiționat, baie complet utilată cu boiler, încălzire în pardoseală și corpurile de iluminat pentru exterior și interior. Mai multe detalii legate de căsuța mobilă și cea fixă sunt disponibile pe site-ul Mobexpert.

Punem la dispoziție mobilierul pentru dotarea căsuțelor, maximizând spațiul avut la dispoziție cu spații pentru depozitare generoase, o bucătărie utilată cu plită, chiuvetă și frigider, o baie spațioasă, un spațiu de dormit cu depozitare și o zonă de dining multifuncțională, potrivită atât pentru a servi masa, cât și pentru a lucra. Tot ce trebuie să faci este să racordezi construcția la utilități (apă, canalizare, energie electrică) și căsuța e gata de locuit.

„Ne-am îndrăgostit de la bun început de aceste căsuțe „Tiny House”! Sunt elegante, cochete, versatile, au tot ce le trebuie pentru a vă ajuta să vă bucurați de natură, pentru a alerga și a vă juca cu copiii în zonele de relaxare de afară. Spațiul din interior este confortabil, având o zona de dormit, o bucătărie utilată și o baie spațioasă. La munte sau la mare, oriunde vă veți simți ca acasă. Vara sau în anotimpurile mai reci, căsuța oferă tot confortul, aer condiționat și încălzire în pardoseală. Și nu ne vom opri aici, cu siguranță că vom continua sa îmbunătățim experiența voastră în căsuțele din natură și vom veni cu idei inovatoare.” , spune Dan Șucu , fondator și proprietar Mobexpert .

„Căsuțele „Tiny House” au venit la momentul potrivit pentru a completa colecția Mobexpert. Este un produs inovator, absolut superb, care încurajează petrecerea timpului liber afară, in natură, departe de orașul aglomerat. Orice moment este un prilej bun pentru relaxare, așa că, nu va rămâne decât să vă mutați reședința de weekend în căsuțele voastre cochete și confortabile.” , spune Adelina Badea, CEO Mobexpert .

Cu ajutorul acestui proiect inovativ, Mobexpert continuă misiunea de a îmbunătăți viața clienților, rămânând conectat la nevoile lor și sprijinindu-i în transformarea casei în acasă. Vine în completarea altor inițiative precum cea de Augmented Reality sau planificatorul de buget menite să ofere o experiență mai bună de cumpărare.

Căsuța mobilă este expusă în magazinul Mobexpert Pipera din Bucuresti, urmând să fie disponibile în toate magazinele Mobexpert din țară. Căsuțele fixe sunt expuse în magazinele din București, Pipera și Băneasa, în Brașov, Constanța și Iași.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)