Idei de cadouri de Crăciun pentru familie pe care toți le vor îndrăgi

În esență, sărbătorile sunt despre petrecerea timpului cu oamenii importanți din viața ta, iar cele mai frumoase cadouri sunt cele care ajută la îndeplinirea acestui scop și care celebrează legăturile de familie. Cu toate astea, știm că alegerea darului potrivit, prin care să le transmiți toate sentimentele și gândurile frumoase, dar care să le fie și de ajutor, poate fi o adevărată provocare.

Pentru că vrem să fim alături de tine să faci cea mai inspirată alegere, am pregătit o listă cu idei de cadouri de Crăciun pentru familie -  practice, inedite și de suflet, care vor fi primite cu mult entuziasm de cei dragi. 

Sumar


1. Un set de veselă pentru mesele festive

Cadourile care sunt în ton cu sezonul de sărbătoare sunt perfecte pentru a fi oferite în dar și vor fi apreciate de întreaga familie, fie că vrei să le faci o surpriză părinților, nașilor sau unor prieteni apropiați. Poți opta pentru un set de farfurii simpatice cu motiv de sărbătoare care vor înveseli masa, un napron cu imprimeu festiv sau tăvi pentru servire mai speciale.

2. Gift Card, cadoul ideal de sărbători

Cadourile de Crăciun pentru familie nu trebuie să fie complicate pentru a avea însemnătate. Ceva aparent simplu precum un card cadou însoțit de un mesaj din partea ta, poate aduce la fel de multă bucurie ca un obiect ales de tine. Atât online, cât și în showroom au la dispoziție o gamă variată de produse, astfel că vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor.

3. Un set de lumânări cu miros de sărbătoare

Mirosul trezește amintiri și te poate transporta pentru câteva clipe într-un moment, într-o stare de visare sau într-o lume plină de magie. Un set de lumânări parfumate, special create pentru sărbători, reprezintă cadoul ideal de Crăciun pentru o familie care știe cum să transforme chiar și cea mai banală zi într-una deosebită. Lumina caldă și aromele plăcute ale lumânărilor vor crea o atmosferă de vis, pentru experiențe cu adevărat memorabile.

4. Decorațiuni interioare pentru un spațiu magic

Avem o idee de cadou de Crăciun și pentru o familie pasionată de amenajările interioare. Dacă știi că abia așteaptă sărbătorile pentru a transforma casa într-un spațiu care să inspire confort, magie și căldură oricui îi trece pragul, surprinde-i cu decorațiuni speciale cu care să împodobească locuința.

5. Un joc de societate pentru cei care apreciază provocările intelectuale

Printre cele mai distractive activități pentru un weekend perfect în familie se numără și antrenarea mușchiului minții cu un board game pe măsură. Așadar, optează pentru un cadou de Crăciun unic: o tablă de șah frumos lucrată, ce poate servi și ca obiect decorativ, dar și ca prilej de divertisment alături de oamenii dragi sau un joc distractiv din gama Stax. Un astfel de cadou ar putea fi noua atracție pentru familie de sărbători, pentru că va oferi ore întregi de bună dispoziție.

6. Halat de baie și papuci pufoși pentru momente ca la spa…acasă

La capitolul idei de cadouri de Crăciun pentru cei din familie care apreciază confortul mai mult decât orice, o alegere ideală este un set cu halat de baie și papuci pufoși care vor oferi un plus de căldură și confort în timpul petrecut acasă. Cei dragi se vor simți relaxați la maximum purtându-le, iar după un an de provocări ce dar poate fi mai binevenit de atât?

7. Un aparat pentru vafe, micul dejun savuros pentru întreaga familie

Dacă ești în căutarea unui cadou de Crăciun pentru familie practic și inedit, avem o idee care cu siguranță le va aduce zâmbetul pe buze: un aparat pentru vafe. Aceste gustări delicioase  transformă fiecare mic dejun într-un moment plin de bucurie, savoare și zâmbete și, mai cu seamă, este unul cu care toți membri familiei sunt de acord.

8. Un suport cool pentru sticlele de vin

Pentru o familie care iubește să organizeze cele mai frumoase petreceri, un cadou de Crăciun care va fi primit cu multă încântare este un suport pentru sticle de vin în care să-și expună colecția. Cu un design modern care va atrage toate privirile invitaților, suportul este o piesă perfectă pentru a păstra ordinea și punctează la capitolul aspect în amenajarea barului de acasă.

9. Decorațiuni speciale de brad pentru o atmosferă de sărbătoare

Dacă nu știi exact ce să alegi și cu ce i-ai putea surprinde în mod plăcut pe cei dragi, alege un cadou de Crăciun simbolic, dar special, de care știi cu siguranță că se vor folosi. Cum mai toți împodobim un brad de Crăciun, nu poți da greș cu o decorațiune frumoasă.

10. Un set de așternuturi de poveste

O lenjerie de pat nouă poate veni la pachet cu un somn mai bun și odihnitor, dar și cu însuflețirea designului din dormitor. Mai mult de atât, nimeni nu poate să spună că are prea multe așternuturi de pat, pentru că le poți schimba în funcție de stare, moment sau sărbătoare. De Crăciun, oferă cadou familiei așternuturi de pat deosebite cu motive specifice sărbătorilor de iarnă. 

11. Un espressor, laitmotivul dimineților împreună

Pentru iubitorii de cafea care nu-și imaginează diminețile fără aroma intensă și revigorantă a  acestei băuturi magice, alege un cadou de Crăciun cu însemnătate, care să le facă obiceiul și mai plăcut. Un espressor de calitate care nu va fi doar un adaos util bucătăriei lor, ci și aliatul de nădejde pentru dimineți încărcate de (mai multă) voie bună.

12. Un colaj cu rame foto pentru cele mai frumoase amintiri

Dacă vrei un cadou de Crăciun, dar care să aibă și o valoare sentimentală neîntrecută, avem soluția ideală pentru tine: un colaj cu rame foto în care cei dragi să pună la loc de cinste cele mai de preț amintiri în familie. Ambalează rama într-o pungă de cadou deosebită, confecționată din lemn și iută, și ai un dar de sărbători perfect. 

13. Față de masă de calitate, detaliul special al meselor în familie

Atunci când pleci la vânătoare de cadouri pentru mame, bunici, mătuși, adu-ți aminte că, cel mai probabil, pentru ele nu există bucurie mai mare decât să vă strângeți cu toții la masa de Crăciun. Nu întotdeauna un cadou de sărbători pentru cei din familie trebuie să fie ceva complex ca să fie de efect. Uneori, cele mai mari bucurii vin din lucruri mici, cum ar fi o față de masă cu motive de Crăciun, care să facă din mesele împreună de sărbători momente cu adevărat speciale. 

14. Un set de pahare elegante

Din gama cadourilor clasice, dar extrem de rafinate, de Crăciun pentru familie, nu poate lipsi un set de pahare cu un aspect deosebit. Nu doar că sunt utile, dar vor oferi și o notă de eleganță meselor luate împreună. Poți alege un set de pahare de vin sau de șampanie, perfecte pentru serile de sărbători petrecute alături de cei dragi.

15. Un grătar pentru pasionații de arta culinară

Fiecare grătar în familie este un prilej de sărbătoare, astfel că o idee excelentă de cadou de Crăciun poate fi un grătar din piatră cu încălzire Hot Stone. O soluție practică și ingenioasă care adaugă un plus modului în care sunt gătite preparatele și care va completa cu mult bun gust amenajarea bucătăriei sau balconului. Adaugă și un set de ustensile pentru grătar care se vor dovedi aliații perfecți pentru preparate cu adevărat delicioase.

Știm cu toții că vânătoarea după cadourile de Crăciun perfecte pentru familie este uneori o reală aventură, dar sperăm că sugestiile noastre te-au ajutat să-ți găsești inspirația și să faci un shortlist. Tot ce mai rămâne este să decizi care sunt cele mai potrivite.

Explorează întreaga selecție de cadouri de Crăciun pentru toate vârstele, gusturile și  buzunarele.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)