Coș cumpărături

închide
 • Nu aveți produse în coș.

1 iunie. Cadouri simpatice pentru cei mici

  Ziua micilor aducători de zâmbete se apropie cu pași repezi. Oferă-i copilului tău o zi de distracție și surprinde-l cu un cadou colorat și special.

  Sumar


  Invitație la joacă

  Nimic nu îl încântă mai mult pe cel mic decât partenerii de joacă prietenoși și mereu puși pe distracție. Dăruindu-i o jucărie îi vei oferi momente pline de bucurie. Din pluș și frumos colorată, îi va fi alături ori de câte ori va dori să se joace. De asemenea, un cort de joacă reprezintă o alegere inspirată, care îi va permite copilului să își creeze un mic univers al fanteziei, în care poveștile prind viața.

  Pentru că cel mic învață prin experiență, jocul este atât o activitate distractivă, cât și un mijloc esențial învățării. Astfel, poți alege o jucărie special proiectată pentru a-i dezvolta abilitățile și pentru a-i stârni curiozitatea.

  O cameră mereu colorată

  Fiind spațiul în care își petrece mare parte din timp, camera copilului are un rol important pentru starea de bine a acestuia. Un decor vesel personalizat, colorat și confortabil îi va stimula imaginația, oferindu-i cadrul perfect pentru activități dintre cele mai diverse. În alegerea unui cadou pentru acesta, ai în vedere elementele simpatice și prietenoase de decor.

  Odihnă și confort sporit

  După o întreagă zi de activitate, odihnă este esențială pentru cel mic, într-un spațiu confortabil, care îl îndeamnă pe acesta la relaxare și repaus. Optează pentru materiale naturale și plăcute la atingere, oferindu-i confortul de care are nevoie în momentele de relaxare.

  Îți dorim o zi de 1 iunie cât mai frumoasă în compania micuțului tău!

  Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)

  Scroll To TopScroll To Top