Noua colecție de Mobilier Terasă și Grădină. Livrare rapidă în 48h

Dacă încă nu ai reușit să amenajezi un spațiu dedicat relaxării pe terasă, grădină sau în balcon, colecția nouă de mobilier pentru exterior poate fi un bun punct de plecare pentru a-ți aduce ideile de amenajare la realitate. În continuare te invităm să descoperi noua colecție Terasă și Grădină, cu livrare rapidă în 48 de ore!

Explorează o gamă largă de noutăți atât online, pe www.mobexpert.ro, cât și în magazinele noastre.

Sumar


Seturi de Mobilier pentru Terasă, Grădină și Balcon

Mobilierul pe care îl alegi pentru terasă, grădină sau balcon trebuie să fie comod, rezistent și, bineînțeles, aspectuos. Astfel, poți alege un set de mobilier pentru terasă, grădină sau balcon cu o cromatică versatilă care se poate potrivi cu mai multe stiluri de amenajare sau unul cu un design inedit care poate dicta aspectul final al spațiului tău.

Mobilierul realizat din materiale de înaltă calitate, rezistent la umezeală și la razele UV este ideal pentru amenajarea spațiului din grădină, terasă sau chiar balcon dacă dispui de unul generos.

Dacă vrei să salvezi spațiu în curte sau balconul tău nu este foarte spațios, alege piese de mobilier practice, pliabile sau mai mici, adecvate dimensiunilor de care dispui.

Leagăne

Din amenajarea terasei tale nu poate lipsi un leagăn de care se pot bucura toți membrii familiei. Realizat din materiale rezistente, cu protecție împotriva razelor UV, în culori neutre și forme inedite, alege leagănul ideal pentru spațiul tău de relaxare în aer liber.

Pavilioane și Umbrele

Pentru că în unele zile însorite ai nevoie de puțină răcoare la umbră, un pavilion sau o umbrelă poate fi întocmai acel detaliu salvator. Numeroasele opțiuni de modele, materiale și culori îți stau la dispoziție pentru a completa amenajarea terasei, a grădinii sau a balconului tău.

Grătare și Accesorii

Pregătește preparatele din carne sau legume folosind un grătar calitativ, pentru a te bucura de mese savuroase. Pe bază de gaz sau cărbuni, la mobexpert.ro găsești o gama variată de grătare din care poți alege unul pe placul tău. Pentru ca experiența culinară să fie cât mai facilă și eficientă, îți recomandăm folosirea ustensilelor și accesoriilor pentru grătar.

Ghivece și Plante de Exterior

Plantele dragi arată cel mai bine în ghivece deosebite. Descoperă colecția de ghivece și plante de exterior care pot oferi acel din urmă detaliu care întregește amenajarea terasei, a grădinii sau a balconului tău.

Corpuri de Iluminat

Corpurile de iluminat contribuie la crearea unei atmosfere intime și călduroase în aer liber. Modul în care alegi să iluminezi terasa, grădina sau balconul poate avea un impact deosebit asupra întregului spațiu. Recomandăm corpuri de iluminat deosebite și, mai ales, rezistente pentru o amenajare cu bun gust.

Veselă

Când vremea începe să devină din ce în ce mai frumoasă, nu ai cum să ratezi o masă în aer liber. De aceea, în colecția noastră de veselă găsești o mulțime de piese esențiale care pot transforma o masă în familie într-o adevărată sărbătoare.

Dă frâu liber creativității și amenajează propria ta oază de relaxare pentru a te bucura de momentele speciale alături de cei dragi în aer liber. Alege piese complementare, versatile și rezistente pentru a asigura durabilitate în timp, dar și un spațiu cu personalitate.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)