7 motive pentru a comanda online pe mobexpert.ro

 

Vrem să ne asigurăm că te bucuri de cea mai bună experiență atunci când plasezi o comandă online la Mobexpert. Astfel, încercăm să reproducem și în magazinul nostru online aceeași experiență unică de care ai parte în magazinele noastre fizice. În continuare îți prezentăm 7 aspecte care vor transforma experiența ta de shopping pe mobexpert.ro într-una de neuitat.

Sumar


Poți alege dintr-o varietate de produse

Atunci când comanzi online pe mobexpert.ro, e imposibil să nu găsești ceva pe placul tău. Ai la un singur click distanță zeci de mii de piese de mobilier și decorațiuni din colecția noastră. Rămâne doar să le descoperi pe cele care îți vor completa perfect amenajarea de acasă sau pe care le poți oferi în dar persoanelor dragi din viața ta.

Beneficiezi de consiliere specializată

Operatorii noștri îți stau la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare. Indiferent dacă ai nevoie de informații despre dimensiuni, materiale sau combinații de produse, unul dintre operatorii noștri te va ghida în a face alegerea potrivită pentru tine. În plus, operatorul se va asigura că efectuezi corect comanda și că nu ratezi niciun detaliu important.

Produsele sunt pregătite cu atenție pentru livrare

Pregătirea adecvată a produselor pentru livrare este un aspect crucial în asigurarea unei experiențe plăcute atunci când plasezi o comandă online. De aceea, produsele comandate online sunt colectate și pregătite cu grijă pentru livrare de către colegii noștri. 

Confirmi telefonic ziua livrării sau a ridicării din magazin

În funcție de metoda de livrare aleasă, vei fi contactat telefonic de către unul dintre operatori pentru a stabili împreună ziua livrării sau a ridicării din magazin. 

Poți alege ca produsele să fie ambalate pentru a fi oferite cadou

Cadoul este elementul de legătură dintre oameni, un mijloc prin care oferim și primim emoții. Astfel, în cazul în care vei oferi cadou unul sau mai multe produse comandate, poți alege serviciul de Ambalare Cadouri, iar noi ne ocupăm de împachetarea și de livrarea acestuia către tine. 

Poți plăti folosind cardul, numerar sau chiar în rate cu Mobexpert Credit Card

La Mobexpert, poți plăti exact așa cum vrei și cum îți este la îndemână. Comanda poate fi achitată online cu cardul, numerar la livrare sau chiar cu un e-Gift Card primit în dar de la cineva apropiat. De asemenea, poți opta pentru plata în 36 de rate fără dobândă cu Mobexpert Credit Card și te poți bucura și de alte beneficii precum 10% discount la produsele nereduse.

Spațiul tău va arăta mult mai bine

În final, nu îți rămâne decât să te bucuri de produsele comandate. Colegii noștri se vor asigura că vei primi produsele comandate în termenul stabilit anterior, iar tu le vei putea integra cu succes în amenajarea casei tale.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)