VESELĂ ȘI TACÂMURI

Preparatele delicioase impresionează prin gust, iar modul de prezentare completează experiența, impresionând și privirea.

Veselă

Piesele de veselă cu un aspect deosebit complimentează preparatele delicioase, punându-le în valoare la nivel vizual.

Vesela de porțelan din colecția Mobexpert Horeca îmbină perfect funcționalitatea, aspectul deosebit și rezistența în timp. Astfel, indiferent de felul de mâncare ales, vei avea întotdeauna certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere în momentul servirii.

Tacâmuri

Simple sau decorate cu modele elegante, tacâmurile din colecția Mobexpert Horeca vin în completarea unei vesele elegante pentru a asigura o servire impecabilă. Designul modern și formele armonioase vor aduce un plus de stil în cadrul fiecărei mese servite.

Astfel, de la felul principal până la desert, clienții voștri vor putea cu aceste tacâmuri să servească masa până la ultima linguriță.

Pahare

Băuturile speciale merită servite în pahare pe măsură. Realizate din sticlă lucrată atent, paharele din colecția noastră impresionează la capitolele eleganță și versatilitate.

Vin alb, vin roșu, șampanie – indiferent de preferințe, asigurați-vă că modul în care băutura este servită este unul rafinat, care subliniază grija față de client și atenția sporită la detalii. Cin-cin!

Descoperă colecțiile

Îți înțelegem nevoile și exigențele și vrem să venim în întâmpinarea acestora cu soluții personalizate. Te invităm să ne lași datele tale de contact, iar unul dintre experții noștri îți va prezenta oferta și te va ajuta să alegi produsele potrivite.

Proiect - Hotel Internațional Iași - Mobexpert Horeca
Proiect - Arlington Boutique Hotel - Mobexpert Horeca
Proiect - Balvanyos Resort - Mobexpert Horeca
Proiect - Docenților Residence - Mobexpert Horeca
Proiect - Hotel Dorna - Mobexpert Horeca
Proiect - Hadar Chalet - Mobexpert Horeca
Proiect - Musset Lounge & Beach - Mobexpert Horeca
Proiect - Terasă restaurant Quattro Stagioni - Mobexpert Horeca

Solicită o ofertă personalizată

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Horeca

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile despre termenul de livrare și disponibilitate sunt informative. Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa online Mobexpert.
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Mobilier, Decorațiuni

Reduceri Oferte

Mobilier Birou

Copyright 2018 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.