Inchide Meniu Mobexpert Horeca Proiecte Mobilier Interior Mobilier Exterior Veselă Și Tacâmuri Textile Și Deco Contact

VESELĂ ȘI TACÂMURI

Preparatele delicioase impresionează prin gust, iar modul de prezentare completează experiența, impresionând și privirea.

Decorație jos
Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel

Veselă

Piesele de veselă cu un aspect deosebit complimentează preparatele delicioase, punându-le în valoare la nivel vizual.

Vesela de porțelan din colecția Mobexpert Horeca îmbină perfect funcționalitatea, aspectul deosebit și rezistența în timp. Astfel, indiferent de felul de mâncare ales, vei avea întotdeauna certitudinea că ai făcut cea mai bună alegere în momentul servirii.

Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel

Tacâmuri

Simple sau decorate cu modele elegante, tacâmurile din colecția Mobexpert Horeca vin în completarea unei vesele elegante pentru a asigura o servire impecabilă. Designul modern și formele armonioase vor aduce un plus de stil în cadrul fiecărei mese servite.

Astfel, de la felul principal până la desert, clienții voștri vor putea cu aceste tacâmuri să servească masa până la ultima linguriță.

Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel
Poza Carusel

Pahare

Băuturile speciale merită servite în pahare pe măsură. Realizate din sticlă lucrată atent, paharele din colecția noastră impresionează la capitolele eleganță și versatilitate.

Vin alb, vin roșu, șampanie – indiferent de preferințe, asigurați-vă că modul în care băutura este servită este unul rafinat, care subliniază grija față de client și atenția sporită la detalii. Cin-cin!

DESCOPERĂ COLECȚIILE

Îți înțelegem nevoile și exigențele și vrem să venim în întâmpinarea acestora cu soluții personalizate. Te invităm să ne lași datele tale de contact, iar unul dintre experții noștri îți va prezenta oferta și te va ajuta să alegi produsele potrivite.

Mesajul a fost trimis cu succes!

Mesajul se trimite... Așteptați un moment!

Mesajul nu a fost trimis... Încercați din nou mai târziu.

Solicită o ofertă personalizată