TEXTILE ȘI DECO

Decorațiunile de efect au darul de a scoate din anonimat orice amenajare. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului tău.

Canvas Art

Pânza este imprimată digital folosind cele mai noi tehnologii de imprimare pentru reproduceri de artă. După imprimare aceasta este întinsă pe un șasiu din lemn de 20 sau 35 mm grosime.

Tablourile din colecția Canvas Art sunt produse în diferite dimensiuni, de la 30x30cm, până la 200x300cm. Pentru finisare se folosește un lac de protecție care acoperă lucrarea. Muchiile tablourilor pot fi imprimate într-o culoare dominantă sau imaginea poate continua pe marginile ramei.

Tablourile sunt finisate cu agățători din plastic care ușurează montarea pe perete.

Glass Art

Imagini de cea mai bună calitate sunt imprimate pe un suport de hârtie. Posterele sunt aplicate direct pe panouri de sticlă de 4 mm printr-un proces special ce asigură protecția imaginii.

GlassArt are la bază o sticlă float cu muchiile șlefuite. Sistemul de fixare pe perete este ascuns pe spatele tabloului conferind senzația că lucrările "plutesc" pe perete.

Glass Art este un produs modern, avangardist, suprafața lucioasă a lucrărilor adăugând o notă specială oricarui tip de spatiu.

Framed Art

Imaginile sunt imprimate pe hârtie litografică. Posterele sunt finisate cu sticlă float de 2mm grosime, iar pe spate tablourile sunt închise cu plăci de HDF de 3mm grosime.

Ramele sunt din lemn masiv, de origine italiană sau britanică.

Tablourile din colecția Framed Art sunt disponibile în dimensiuni diferite, începând de la 40x50cm și până la 100x180cm.

Descoperă colecțiile

Îți înțelegem nevoile și exigențele și vrem să venim în întâmpinarea acestora cu soluții personalizate. Te invităm să ne lași datele tale de contact, iar unul dintre experții noștri îți va prezenta oferta și te va ajuta să alegi produsele potrivite.

Proiect - Hotel Internațional Iași - Mobexpert Horeca
Proiect - Arlington Boutique Hotel - Mobexpert Horeca
Proiect - Balvanyos Resort - Mobexpert Horeca
Proiect - Docenților Residence - Mobexpert Horeca
Proiect - Hotel Dorna - Mobexpert Horeca
Proiect - Hadar Chalet - Mobexpert Horeca
Proiect - Musset Lounge & Beach - Mobexpert Horeca
Proiect - Terasă restaurant Quattro Stagioni - Mobexpert Horeca

Solicită o ofertă personalizată

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Horeca

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile despre termenul de livrare și disponibilitate sunt informative. Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa online Mobexpert.
Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate. Uneori specificațiile sau prețul pot fi eronate.

Mobilier, Decorațiuni

Reduceri Oferte

Mobilier Birou

Copyright 2018 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.