Mobexpert

Scaune

Scaune manageriale. Scaune operaționale. Scaune vizitator. Scaune cafeteria. Scaune multifuncționale.

Scaune manageriale

Producător: LAS

Scena

Scena este o colecție clasică și modernă, definită de forme moi și confortabile, dar riguroase. Scaunele sunt ergonomice și asigură o postură cât mai corectă în timpul petrecut la birou. Colecția Scena este compusă din scaun executiv, scaun semi-executiv și scaune pentru oaspeți.

Producător: LAS

Jera

Colecția Jera compune scaune executive moderne, disponibile în două înălțimi și trei versiuni. Formele acestora sunt clare și bine conturate, evidențiate de tapițerie netedă sau de benzi cusute, iar confortul este sporit de tetiere. Colecția armonizează perfect stilul și confortul în spațiul de lucru.

Producător: Okamura

Contessa II

Colecția Contessa II este simbolul eficienței la masa de lucru, oferind tot confortul necesar. Designul unește liniile grațioase și farmecul originalului, cu noile inginerii și funcționalități, puse în evidență de variate opțiuni de culoare pentru materiale și structuri. Scaunele colecției Contessa II sunt ideale pentru a satisface cerințele stilului de lucru modern.

Producător: LAS

Lead

Lead este o colecție de scaune pentru birouri executive de mare prestigiu. O mare atenție este acordată designului, în fiecare componentă, inclusiv structurile disponibile în aluminiu sau lemn, fixe sau pe roți. Prin intermediul formelor, Lead asigură o postură corectă utilizatorului, contribuind la crearea unui spațiu de lucru eficient.

Producător: Quinti

Amelie

Formele moi și elegante ale scaunelor din colecția Amelie oferă senzații de confort fără precedent. Liniile de cusături orizontale care traversează spătarul arată grosimea tapițeriei, în timp ce varietatea de culori și brațele cromate fac din Amelie un element de design rafinat și atemporal.

Producător: LAS

Neo Chair

Neo Chair aduce în colecția sa scaune cu diferite caracteristici care le fac ideale pentru a satisface cerințele stilistice diferite pentru fiecare spațiu de lucru. Tapițeria este simplă, dar confortabilă, marcată doar de liniile de cusături de pe spătar care conferă scaunului o notă modernă și elegantă. Brațele, reglabile sau fixe și în formă de inel, pot transforma complet scaunul îmbunătățind designul, precum și funcția și poziția pe care o reprezintă.

Scaune operaționale

Finora Nou

Colecția de scaune Finora este concepută pentru a combina stilul și funcționalitatea, într-o formă elegantă. Cu o structură robustă și spătar flexibil, Finora oferă utilizatorului un nivel maxim de confort în spațiul de lucru. Aspectul estetic al scaunelor este redat de designul contemporan, cu simetrii și contururi grațioase. Fiecare detaliu al Finora a fost adaptat pentru a se potrivi numeroaselor stiluri de amenajare ale biroului.

Producător: Okamura
Producător: LAS

Oscar

Scaunele colecției Oscar sunt funcționale și estetice, perfecte pentru mediul de birou. Colecția include modele cu tetiere sau cadre de bază metalice, potrivite pentru fiecare tip de utilizator. Paleta bogată de finisaje permite combinații noi, care includ spătare cu plasă și scaune tapițate.

Producător: Okamura

Sabrina

Colecția Sabrina îmbină estetica și confortul pentru a crea un mediu de lucru propice. Structura iconică flexibilă a inelului creează un aspect impresionant și eficient. Scaunul susține postura, flexându-se pentru a urma fiecare mișcare, sprijinind corpul în permanență. Brațele reglabile și mecanismul de înclinare distribuie în mod natural greutatea corporală, pentru bunăstare și confort pe tot parcusul întregii șederi.

Producător: Okamura

Sylphy

Reglarea curbei din spate este un element cheie al colecției Sylphy care asigură confortul personalizat al scaunelor pentru întregul birou. Cadrul poate fi flexibil, permițând utilizatorului să se întindă și să se miște în timp ce menține o postură sănătoasă a coloanei vertebrale. Perna scaunului distribuie uniform greutatea corporală pentru a reduce punctele de presiune pentru un confort sporit.

Producător: Sitland

Soul

Scaunele colecției Soul garantează confortul și sunt bine definite, având o componentă ergonomică și structuri durabile. Realizate într-o singură matriță, sunt compuse dintr-un cadru cu rezistență maximă și au brațe încorporate. Pot fi folosite în sălile de așteptare, săli de ședințe sau zone de birou.

Producător: LAS

Cast

Colecția Cast include scaune operaționale, cu forme clare, disponibile în versiuni tapițate cu stofă sau mesh. Gama bogată de culori pentru rame și mesh face ca această colecție să satisfacă nevoi și preferințe dintre cele mai diverse. Versiunea cu rama albă luminează formele și schimbă complet proporțiile scaunului, făcându-l deschis oricărei idei de amenajare.

Producător: LAS

Ciak

Colecția Ciak este o alternativă elegantă a scaunelor clasice, cu forme rotunjite. Spătarul pătrat și dominant exprimă evoluția designului scaunelor de birou. Fiecare detaliu îmbunătățește funcționalitatea și confortul. Mesh-ul, înălțimea reglabilă a spătarului, cotierele reglabile, toate aceste elemente adaugă valoare în designul acestor scaune.

Scaune Vizitator

Producător: LAS

Movie

Colecția Movie include scaune cu design clasic pentru săli de ședințe sau conferințe, disponibile și în variante pliabile. Formele sobre și compacte ale scaunelor din această colecție le fac potrivite pentru orice decor clasic sau modern.

Producător: Sitland

Pass

Scaunele din colecția Pass sunt confortabile și colorate, concepute pentru a oferi caracteristici multifuncționale, potrivite pentru săli de ședințe, săli de cursuri și săli de așteptare. Structura tip sanie tubulară garantează rezistența și are brațe încorporate pentru suport și susținere. Scaunele sunt deosebit de confortabile, datorită tapițeriei din poliuretan, fiind flexibile pentru reținerea formei.

Producător: Sitland

Uni

Un scaun ideal în toate spațiile, perfect în zonele de așteptare și de tranzit. Colecția Uni întâmpină vizitatorii în deplin confort. Structura tip sanie realizată din oțel este rezistentă și integrează brațele care pot fi coordonate cu scaunul și spătarul tapițat, fiind disponibile în diferite țesături și finisaje din piele. Colecția este compusă din două versiuni, cu spătar mediu și înalt.

Producător: Sitland

Unimesh

Proiectată pentru spațiile publice sau de lucru, colecția Unimesh reprezintă o alegere estetică și funcțională. Scaunele au o structură de tip sanie, realizată din oțel de înaltă rezistență și brațe integrate, pentru susținere. Scaunele din colecție sunt ergonomice și sprijină spatele, fiind acoperite cu o plasă care permite o ventilație optimă.

Scaune cafeteria

Producător: Gaber

Manaa

Suita elegantă de scaune tapițate Manaa inspiră relaxare și confort și au un design multifuncțional proporțional generos. Scaunele sunt realizate cu atenție pentru a oferi doar adâncimea de spumă potrivită și înclinația din spate pentru o ședere confortabilă, potrivite în multe tipuri de restaurante sau centre comerciale. Finisajul distinctiv al tapițeriei include culori contrastante pentru a oferi un impact vizual deosebit.

Producător: Gaber

Kanvas

Kanvas este o colecție contemporană de scaune, iar designul său elegant și finisajul lucios sunt inspirate de frumusețea sculpturilor neoclasice. Concepute cu un spătar sculptat armonios, scaunele Kanvas sunt flexibile și deplasează greutatea corpului utilizatorului pentru a oferi confort, chiar și pentru perioade îndelungate.

Producător: Scab Design

Lady B

O paletă cromatică multicoloră și șapte finisaje, incluzând prețiosul nichel negru și alama satinată, pentru diferite tipuri de structuri, fac scaunele din colecția Lady B să fie o alegere potrivită și versatilă pentru a fi integrate în decoruri dintre cele mai diverse.

Producător: Scab Design

Lisa Club

Scaunele din colecția Lisa Club sunt indispensabile pentru spațiile exterioare. Designul rafinat se remarcă prin combinația de structură / cadru cu împletituri care asigură un joc vizual interesant. Scaunele dispun de o varietate de culori, ușor de asortat în orice decor.

Producător: Scab Design

Lisa Filo

Frânghia nautică este un element definitoriu al colecției Lisa Filo, asigurând ca piesele acesteia să fie rezistente la mediul exterior. Scaunele au un design atractiv și sunt disponibile în cinci variante de culori, pentru a se integra cu ușurință în decoruri diverse.

Producător: Scab Design

Lisa Tehnopolimero

Eleganța atrage întotdeauna atenția, iar colecția Lisa Tehnopolimero include modele de scaune cu forme moi care transmit un sentiment plăcut de bogăție și soliditate. Calitatea tactilă a finisării suprafețelor și alegerea culorilor contemporane fac ca scaunele să fie o alegere în tendințe pentru terase sau restaurante.

Producător: Scab Design

Summer

Colecția Summer, cu liniile sale simple și inspirate din stilul de vară, include mese de diferite înălțimi și scaune multicolore. Aspectul estetic aduce un plus oricărui stil de amenajare, de la terasa de acasă la cele mai exclusiviste restaurante sau terase.

Producător: Scab Design

Zebra Natural

Lottus prezintă un design elegant inspirat de forme naturale. Modele scaunelor din această colecție se ramifică în mai multe opțiuni, fiind perfecte în medii profesionale, publice și interne. Abordarea sa relaxată și proaspătă de design oferă un nivel ridicat de viabilitate în cadrul amenajării.

Scaune Multifuncționale

Producător: Enea Design

Lottus

Lottus prezintă un design elegant inspirat de forme naturale. Modele scaunelor din această colecție se ramifică în mai multe opțiuni, fiind perfecte în medii profesionale, publice și interne. Abordarea sa relaxată și proaspătă de design oferă un nivel ridicat de viabilitate în cadrul amenajării.

Producător: Magis Design

Chair One

Lemnul prelucrat este un element simbolistic în colecția Kaiak. Combinația de stejar și formele ușor curbate, alături de tapițeria de înaltă calitate fac din scaunul Kaiak un produs confortabil și primitor, dar în același timp sofisticat și elegant. Modelele de scaune ale acestei colecții sunt potrivite atât pentru mediile casnice, cât și pentru cele publice și profesionale.

Producător: Enea Design

Kaiak

Lemnul prelucrat este un element simbolistic în colecția Kaiak. Combinația de stejar și formele ușor curbate, alături de tapițeria de înaltă calitate fac din scaunul Kaiak un produs confortabil și primitor, dar în același timp sofisticat și elegant. Modelele de scaune ale acestei colecții sunt potrivite atât pentru mediile casnice, cât și pentru cele publice și profesionale.

Producător: Magis Design

Substance

Detaliile inovatoare ale colecției To-Be își îmbunătățesc capacitatea de a completa mobilarea diferitelor spații, de la profesionale până la cele casnice. O multitudine de finisaje și structuri completează colecția To-Be de scaune, având baze din lemn și metalice, pentru un plus de durabilitate în decoruri diverse.

Producător: Segis

To-Be

Detaliile inovatoare ale colecției To-Be își îmbunătățesc capacitatea de a completa mobilarea diferitelor spații, de la profesionale până la cele casnice. O multitudine de finisaje și structuri completează colecția To-Be de scaune, având baze din lemn și metalice, pentru un plus de durabilitate în decoruri diverse.

Producător: Kastel

kalea

Designul simetric al colecției Coma se remarcă plăcut și aduce un plus stilistic decorului. Modelele scaunelor sunt disponibile pe trei înălțimi diferite. Suporturile pentru picioare sunt incluse pe scaunele superioare, iar versiunea cu spătar oferă un confort sporit utilizatorului. Potrivite pentru zone publice și private, acestea sunt funcționale și versatile.

Producător: Enea Design

Coma

Designul simetric al colecției Coma se remarcă plăcut și aduce un plus stilistic decorului. Modelele scaunelor sunt disponibile pe trei înălțimi diferite. Suporturile pentru picioare sunt incluse pe scaunele superioare, iar versiunea cu spătar oferă un confort sporit utilizatorului. Potrivite pentru zone publice și private, acestea sunt funcționale și versatile.

Producător: Segis

Billa

Sentimentul de confort pe care îl inspiră scaunul Billa este caracterizat prin spătarul său ușor curbat din stejar și de panourile căptușite, tapițate în stofă sau piele. Scaunele Billa completează o colecție atât originală, cât și la modă, potrivită pentru spațiile profesionale sau casnice.

Producător: Segis

Camel

Camel este o colecție eclectică de scaune cu linii delicate, moi și confortabile, disponibile într-o varietate de modele. Carcasa, din polipropilenă sau tapițată, este combinată cu numeroase baze, pentru un plus estetic. Scaunele sunt potrivite pentru locuri multiple de întâlniri, zone de mese sau spații de așteptare publice.

Producător: Segis

Dragonfly

Colecția Dragonfly se caracterizează prin designul original care aduce un plus estetic în amenajarea din spațiile private și profesionale. Scaunele sunt realizate din polipropilenă și prezintă detalii atent conturate. Bazele multifuncționale sunt asociate cu o varietate de culori, fiind potrivite în orice decor.

Producător: Segis

Umm

Umm este o colecție de scaune multifuncționale elegante și confortabile, cu forme originale rotunjite. Scaunele acestei colecții sunt potrivite pentru zonele de relaxare, birou sau acasă. Acestea sunt tapițate cu stofă și piele, garantând confort și relaxare. În plus, sunt echipate cu tetieră reglabilă și suport pentru picioare.

Producător: Segis

Oxco

Scaunele multifuncționale care formează colecția Oxco sunt o alegere simplă, dar de efect. Combinația materialelor din care sunt realizate compun un design unic, care armonizează perfect stilul și confortul.

Producător: Segis

Booi

Colecția Booi include scaune multifuncționale cu un design neconvențional, care aduc un plus de autenticitate spațiului. Forma originală și simplificată a structurii scaunelor a fost proiectată nu numai pentru a conferi o notă estetică deosebită, cât și pentru a asigura un confort sporit utilizatorilor.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.