Mobexpert

Săli de consiliu

Prevăzute cu opțiuni de stocare și funcția de management a cablurilor. Se regăsesc în mai multe configurații.

Mobexpert OfficeProduseSăli de consiliu

i-meet

Colecția I-Meet se caracterizează prin liniile și finisajele prestigioase, formele și dimensiunile modulare care facilitează întâlnirile și contactul vizual. Cadrele metalice conferă stabilitate și se îmbină cu blaturile din lemn, formând o cromatică plăcută. Piesele colecției sunt sprijinite de cele mai moderne tehnologii care permit o comunicare eficientă cu mediul intern și extern.

Producător: LAS

Pulse

Colecția Pulse include mese de conferință inovatoare care oferă un design funcțional, cu finisaje naturale și funcții inteligente, cum ar fi gestionarea integrată a cablurilor.
Conceptul modular al colecției Pulse permite amenajarea sălilor de conferințe, funcție de preferințe. Mesele permit o serie vastă de caracteristici precum, managementul cablurilor, opțiuni de stocare și se regăsesc în diferite configurații, cu o structură în formă de X, T sau C.

Producător: Wiesner Hager

Skill

Colecția Skill include mese cu baze fixe și mobile, ideale pentru săli de consiliu sau ședințe executive. Piesele colecției au un design funcțional, iar mesele mobile prezintă blaturi rabatabile și sunt modulare, păstrând caracteristicile funcționale și reducând dimensiunile. Gama largă de formate oferă opțiuni de amenajări pentru decoruri diverse. De asemenea, prezintă o gestionare eficientă a cablurilor, cu o conectare ușoară la nivelul superior al meselor pentru integrarea mediilor digitale.

Producător: Wiesner Hager

Yuno

Colecția Yuno reprezintă alternativa inteligentă a meselor pliabile. Sălile de conferințe și ședințe solicită un grad de eficiență ridicat în manipularea meselor și a scaunelor, de aceea colecția Yuno include mese suprapozabile, cu un grad de funcționalitate ridicat. Designul mesei presupune o suprapunere compactă, fără a fi nevoie să fie pliat cadrul. Mesele se pot integra și în alte domenii de utilizare, cum ar fi săli de seminarii și spații creative în zonele de educație, precum și în restaurante sau cafenele.

Producător: Wiesner Hager

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.