Mobexpert

Săli acustice

Săli acustice care permit delimitarea zonelor de lucru. Pot fi amplasate atât în medii colective, cât și în interiorul biroului.

Hush

Colecția Hush este caracterizată de săli acustice care permit separarea zonelor de lucru, pentru apeluri telefonice și videoconferințe. Piesele acestei game devin elemente cheie ale unui birou de lucru deschis nevoilor angajaților. Colecția reprezintă cea mai bună soluție care asigură confort, fără reamenajarea costisitoare a unui întreg spațiu de birou.

Producător: Hushmeet

Hybrid Nou

Hybrid a fost conceput pentru a satisface un mod de lucru eficient. Cabina include un fotoliu confortabil încorporat, care susține o poziție corectă a corpului, în timp ce blatul de birou permite reglarea la adâncimea dorită pentru laptop sau calculator. Benzile laterale LED oferă o iluminare ajustabilă ca intensitate în timpul conversațiilor video. Cabina este mobilă datorită rolelor încorporate, permițându-i să fie mutată cu ușurință ori de câte ori este nevoie.

Producător: Mikomax

Justbooth Nou

Justbooth inhibă zgomotul de fundal al biroului, oferind intimitate și menținând concentrarea. Este disponibil în două variante de cabine: pentru o singură persoană, care permite munca independentă sau pentru 2 persoane, facilitând lucrul în echipă. Acestea au un design funcțional, cu opțiuni de personalizare, inclusiv o selecție de culori de tapițerie interioară, culori de cadru exterior și modele de autocolante pentru carcasă.

Producător: Mikomax - smart office

Acoustic room

Colecția Acoustic Room creează un refugiu protejat acustic care poate fi amplasat în interiorul unui birou sau al unui mediu colectiv, pentru întâlniri sau alte situații care necesită confidențialitate și concentrare. Colecția cuprinde o serie variată de module, de dimensiuni diferite care izolează de zonele aglomerate.

Producător: Fantoni

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.