Mobexpert

Recepții

Liniare sau complexe, recepțiile sunt create pentru a fi personalizate în funcție de nevoile spațiilor de lucru diverse.

nice

Colecția Nice este un ansamblu de recepție, îmbogățit de numeroase spații și dulapuri, care pot fi combinate pentru a proiecta compoziții de mare complexitate, conferind totodată și un plus estetic. Panourile frontale surprind prin varietatea suprafețelor și a materialelor, care includ module din sticlă iluminată. Spațiile de recepție sunt proiectate în compoziții liniare sau complexe, ce le recomadă potrivite pentru amenajări dintre cele mai diverse.

Producător: LAS

Lux Nou

Colecția Lux debordează de lumină și minimalism. Această colecție oferă spațiilor de recepție un aspect elegant, putând fi personalizate cu finisaje de calitate, precum Fenix sau sticlă ceramică. Mobilierul va garanta cea mai distinsă primire pentru oaspeții dumneavoastră, iar iluminarea caldă este un detaliu de stil, care va conferi rafinament zonei de recepție. Printre caracteristicile cheie ale colecției se numără intensitatea reglabilă a luminii, numeroasele finisaje, rafturi într-o mare varietate de configurații sau gestionarea cablurilor electrice.

Producător: LAS

point

Colecția Point este inspirată de stilul minimalist și oferă aceleași caracteristici și funcționalități ca și cele mai complexe compoziții. Simplitatea compoziției generează diverse combinații, cu forme și dimensiuni diferite care pot fi adaptate oricărui decor. Biroul de recepție Point este inspirat din criteriile de rigurozitate formală, conturat de module simple și cu funcții practice. Panourile de perete pot găzdui becuri LED pentru a crea efecte de iluminare impresionante.

Producător: LAS

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.