Mobexpert

Pereți de Compartimentare

Soluții optime pentru delimitarea spațiilor. Pereții pot fi amplasați atât în zonele publice, cât și profesionale.

Mobexpert OfficeProdusePereți de compartimentare

Mood

Colecția Mood include un sistem de partiții din sticlă în care fiecare element îmbină armonios funcționalitatea și estetica. Colecția este realizată conform criteriilor de compatibilitate ecologică, în care sunt folosite materiale perfect reciclabile și utilizate tehnici de fabricație durabile.

Producător: Modulo

D.Vision

Colecția D Vision se remarcă prin fermitatea și rezistența expresivă a profilelor de aluminiu, asigurând stabilitate și confort deosebit. Colecția este destinată celor care caută transparență și lejeritate în spațiul de lucru.

Producător: Modulo

Infinity

Colecția Infinity include o partiție lată de 100 mm care se caracterizează prin panouri de sticlă independente. Prin eliminarea îmbogățirilor structurale, colecția urmărește să unească contrariile, urmărind idealul de rezistență și transparență perfectă, având în același timp profiluri de bază mari și complexe.

Producător: Modulo

Over

Over este un sistem de perete montat, cu module din lemn sau sticlă. Colecția are o structură internă de verticale și transversale care pot fi ușor deschise și includ porturi de cablare. Colecția contribuie eficient la compartimentarea spațiilor de lucru, pentru o bună desfășurare a activităților zilnice.

Producător: Modulo

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.