Mobilier Acustic

O gamă variată de mobilier și accesorii acustice. Destinate separării spațiilor din interiorul biroului sau al mediilor colective.

Mobexpert OfficeProduseMobilier acustic

Producător: BuzziSpace

Buzzi Falls

Colecția Buzzi Falls este o soluție inovatoare care ajută la reducerea transferurilor de sunete și la atenuarea tonurilor înalte din spațiile profesionale. Această colecție creează un strat de confidențialitate între spații și este disponibilă într-o gamă variată de modele îndrăznețe sau geometrice. Panourile Buzzi Falls Rails permit glisarea acestora cu ușurință, pentru a trece de la spațiul privat la cel public.

Producător: Bejot

Voo Voo

Modelele Voo Voo sunt o extensie a colecției Voo pentru a crea locuri de retragere în zonele publice. Acestea sunt ideale pentru sălile deschise, centre comerciale, universități, școli și biblioteci. Spătarele înalte tapițate acționează ca pereți despărțitori acustici și permit utilizatorilor să creeze zone de relaxare, prin asigurarea unei absorbții sonore ridicate. Piesele colecției au design modern, caracterizat prin funcționalitate ridicată.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Spark

Colecția Buzzi Spark creează o zonă de întâlnire privată sau o alternativă a spațiului de lucru fără distrageri. Spatele înalt creează un adăpost acustic, pentru a putea lucra sau odihni în liniște. Special creată pentru spațiile publice, Buzzi Spark oferă prize integrate în carcasa produselor pentru încărcarea dispozitivelor electronice. Diferitele straturi de perne și grosimea scaunelor tapițate asigură mai multă confidențialitate internă și mai puțin zgomot de fond din lumea exterioară.

Producător: LAS

Flags

Colecția Flags include produse individuale sau grupate care mobilează spațiile publice, definite de confort și eleganță. Produsele colecției oferă o protecție acustică utilizatorului, în zonele aglomerate. Fotoliile și canapelele sunt monocromatice sau în două culori și îmbină perfect confortul și funcționalitatea.

Buzzi Moon

Colecția Buzzi Moon oferă o iluminare funcțională încorporată într-o soluție de plafon acustică dovedită. Produsele sunt disponibile în diferite materiale și modele 3D pentru a se potrivi cu orice spațiu rezidențial sau comercial modern.

Producător: BuzziSpace
Producător: BuzziSpace

Buzzi Grid

Colecția Buzzi Grid este o soluție versatilă de inhibare a sunetului, care poate fi asamblată cu ușurință și este potrivită pentru sălile de ședințe, holuri sau alte spații publice. Produsele acestei colecții sunt ideale pentru a limita ecoul din încăperi.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Jet

Colecția Buzzi Jet are un design aerodinamic care oferă capacități de reducere a sunetului, oferind confort acustic asociat cu o iluminare funcțională. Cu o gamă largă de tapițerii disponibile, Buzzi Jet este disponibil pe două modele, potrivite pentru spațiile de lucru și holuri. Prin densitatea ridicată a materialului acustic, această soluție funcționează pe întregul spectru sonor, de la tonuri joase până la mijlocii și înalte.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Pleat

Colecția Buzzi Pleat oferă performanțe acustice excepționale, oferite de pliurile sale arhitecturale. Produsele pot fi suspendate din tavan sau montate pe perete. În ciuda dimensiunilor reduse, pliurile maximizează suprafața , oferind performanțe acustice excelente. Produsele colecției includ diferite modele, pentru un spațiu amenajat cu personalitate.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Blinds

Colecția Buzzi Blinds oferă o gamă unică de forme și tehnologii care asigură o performanță acustică completă și un impact vizual atractiv. Panourile rotative acustice permit crearea diferitelor grade de confidențialitate și sunt proiectate special pentru a reduce undele sonore între zone.

Buzzi Shade

Atât acustica cât și iluminatul influențează bunăstarea personală, fiind principalii contribuitori la un spațiu de lucru eficient. Colecția Buzzi Shade reduce nivelul de zgomot extrem la un nivel minim. Prin plasarea acestor elemente acustice remarcabile deasupra sursei de sunet, se reduce o cantitate mare de sunet, creând o experiență sonoră echilibrată.

Producător: BuzziSpace
Producător: BuzziSpace

Buzz Skin

Colecția Buzzi Skin este ideală pentru iluminarea spațiilor de lucru și aduce un plus de creativitate. Materialele adezive oferă posibilitatea de a personaliza pereții cu imagini sau diferite texturi. În ciuda dimensiunilor reduse, colecția oferă capacități excelente de reducere a tonurilor înalte.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Desk

Colecția Buzzi Desk creează propriul spațiu cu un panou despărțitor, proiectat pentru a proteja confidențialitatea, dar păstrând conectivitatea cu cei din jur. Peretele despărțitor are caracateristici care captează undele sonore, contribuind la reducerea transferurilor de sunet de la alte spații de lucru sau chiar de la persoanele care lucrează îndeaproape.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Milk

Colecția Buzzi Milk include o gamă variată de scaune robuste și mese pentru a crea o atmosferă caldă și plăcută. Scaunele sunt disponibile într-o varietate de finisaje din lemn masiv și tapițerii care asigură un nivel ridicat de confort.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Screen

Buzzi Screen este un despărțitor de cameră flexibil care prezintă multiple avantaje. Suprafața mare din spumă acoperită cu țesătură asigură performanțe acustice complete și captează undele sonore, contribuind astfel la atenuarea transferurilor sonore între zone.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Pleat Led

Colecția Buzzi Pleat LED are un design unic și reprezintă o soluție optimă, potrivită pentru controlul acustic și iluminarea spațiilor publice. Colecția include două modele, ambele disponibile într-o gamă selectă de culori, oferind atât varietate, cât și autenticitate. În ciuda dimensiunilor reduse, pliurile maximizează suprafața, oferind performanțe acustice excelente.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Totem

Colecția Buzzi Totem este o soluție performantă pentru difuzarea și absorbția sunetelor în spațiile publice sau profesionale. Ușor de integrat în orice spațiu datorită gamei vaste de finisaje, produsele colecției sunt de forma unor coloane acustice care reduc sunetul în totalitatea sa.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.