Mobexpert

Mobilier Acustic

O gamă variată de mobilier și accesorii acustice. Destinate separării spațiilor din interiorul biroului sau al mediilor colective.

Mobexpert OfficeProduseMobilier acustic

Producător: BuzziSpace

Buzzi NestNou

BuzziNest reprezintă alternativa perfectă de a reduce zgomotul perturbator în orice spațiu de lucru. Este disponibil în 2 variante: cabină compactă de confidențialitate, pentru o persoană și cabină care permite până la 4 persoane să organizeze întâlniri față în față în spații deschise, fără a-i deranja pe ceilalți și, cel mai important, fără a fi deranjați. BuzziNest este echipat cu un sistem de ventilație al aerului și un plafon LED cu senzor de mișcare, care se aprinde când cabina este în uz și se stinge atunci când nu este ocupată.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Falls

Colecția Buzzi Falls este o soluție inovatoare care ajută la reducerea transferurilor de sunete și la atenuarea tonurilor înalte din spațiile profesionale. Această colecție creează un strat de confidențialitate între spații și este disponibilă într-o gamă variată de modele îndrăznețe sau geometrice. Panourile Buzzi Falls Rails permit glisarea acestora cu ușurință, pentru a trece de la spațiul privat la cel public.

Producător: BuzziSpace

Buzzi HugNou

Buzzi Hug este o cabină de confidențialitate semi-închisă, cât și o zonă de lucru individuală. Datorită structurii robuste și tapițate, BuzziHug atenuează în mod eficient zgomotul excesiv. La fel ca o îmbrățișare caldă, BuzziHug creează instantaneu un mediu de lucru confortabil și sigur pentru angajați, pentru a ține apeluri video sau pentru a-și menține concentrarea.

Producător: BuzziSpace

Buzzi TubeNou

Design-ul geometric al lui Buzzi Tube reprezintă echilibrul perfect între un panou acustic suspendat și o operă de artă. Poate fi tapițat într-o gamă largă de țesături și culori, făcându-l mai ușor să se potrivească în diverse spații.

Buzzi PlanterNou

Plantele stimulează fericirea, creativitatea și concentrarea oamenilor. Buzzi Planter adaugă o caracteristică suplimentară listei respective. Corpul tapițat, realizat din spumă de înaltă densitate, are puterea de a absorbi zgomotul excesiv în spațiile deschise, creând medii mai sănătoase pentru ca oamenii să prospere.

Producător: BuzziSpace
Producător: LAS

Flags

Colecția Flags include produse individuale sau grupate care mobilează spațiile publice, definite de confort și eleganță. Produsele colecției oferă o protecție acustică utilizatorului, în zonele aglomerate. Fotoliile și canapelele sunt monocromatice sau în două culori și îmbină perfect confortul și funcționalitatea.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Cone

BuzziCone este un model de lampă acustică contemporană și originală. Abajurul în formă de con, confecționat din metal și țesătură moale, oferă o iluminare decorativă elegantă și captează o cantitate mare de sunet, creând o experiență sonoră bine echilibrată în diverse spații. BuzziCone este disponibil în trei variante de abajururi: 47, 102 și 133. Pentru iluminare poate fi folosit atât un bec, cât și un spot LED.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Ring

Buzzi Ring este un spațiu de lucru sau de întâlnire, proiectat pentru a fi amplasat în mediile colective. Corpul este tapițat din spumă, contribuind la reducerea zgomotului atât în interior, cât și din exterior și fiind un spațiu ideal pentru întâlniri scurte sau pentru a vă menține concentrarea. BuzziRing este disponibil cu masă încorporată și o lumină funcțională, cu două porturi USB pentru încărcare. Opțional, poate fi inclus și un ecran transparent, pentru a menține distanța socială între interlocutori.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Grid

Colecția Buzzi Grid este o soluție versatilă de inhibare a sunetului, care poate fi asamblată cu ușurință și este potrivită pentru sălile de ședințe, holuri sau alte spații publice. Produsele acestei colecții sunt ideale pentru a limita ecoul din încăperi.

Buzzi Moon

Colecția Buzzi Moon oferă o iluminare funcțională încorporată într-o soluție de plafon acustică dovedită. Produsele sunt disponibile în diferite materiale și modele 3D pentru a se potrivi cu orice spațiu rezidențial sau comercial modern.

Producător: BuzziSpace
Producător: BuzziSpace

Buzzi Jet

Colecția Buzzi Jet are un design aerodinamic care oferă capacități de reducere a sunetului, oferind confort acustic asociat cu o iluminare funcțională. Cu o gamă largă de tapițerii disponibile, Buzzi Jet este disponibil pe două modele, potrivite pentru spațiile de lucru și holuri. Prin densitatea ridicată a materialului acustic, această soluție funcționează pe întregul spectru sonor, de la tonuri joase până la mijlocii și înalte.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Pleat

Colecția Buzzi Pleat oferă performanțe acustice excepționale, oferite de pliurile sale arhitecturale. Produsele pot fi suspendate din tavan sau montate pe perete. În ciuda dimensiunilor reduse, pliurile maximizează suprafața , oferind performanțe acustice excelente. Produsele colecției includ diferite modele, pentru un spațiu amenajat cu personalitate.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Blinds

Colecția Buzzi Blinds oferă o gamă unică de forme și tehnologii care asigură o performanță acustică completă și un impact vizual atractiv. Panourile rotative acustice permit crearea diferitelor grade de confidențialitate și sunt proiectate special pentru a reduce undele sonore între zone.

Producător: BuzziSpace

Buzz Skin

Colecția Buzzi Skin este ideală pentru iluminarea spațiilor de lucru și aduce un plus de creativitate. Materialele adezive oferă posibilitatea de a personaliza pereții cu imagini sau diferite texturi. În ciuda dimensiunilor reduse, colecția oferă capacități excelente de reducere a tonurilor înalte.

Buzzi Shade

Atât acustica cât și iluminatul influențează bunăstarea personală, fiind principalii contribuitori la un spațiu de lucru eficient. Colecția Buzzi Shade reduce nivelul de zgomot extrem la un nivel minim. Prin plasarea acestor elemente acustice remarcabile deasupra sursei de sunet, se reduce o cantitate mare de sunet, creând o experiență sonoră echilibrată.

Producător: BuzziSpace
Producător: BuzziSpace

Buzzi Desk

Colecția Buzzi Desk creează propriul spațiu cu un panou despărțitor, proiectat pentru a proteja confidențialitatea, dar păstrând conectivitatea cu cei din jur. Peretele despărțitor are caracateristici care captează undele sonore, contribuind la reducerea transferurilor de sunet de la alte spații de lucru sau chiar de la persoanele care lucrează îndeaproape.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Milk

Colecția Buzzi Milk include o gamă variată de scaune robuste și mese pentru a crea o atmosferă caldă și plăcută. Scaunele sunt disponibile într-o varietate de finisaje din lemn masiv și tapițerii care asigură un nivel ridicat de confort.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Screen

Buzzi Screen este un despărțitor de cameră flexibil care prezintă multiple avantaje. Suprafața mare din spumă acoperită cu țesătură asigură performanțe acustice complete și captează undele sonore, contribuind astfel la atenuarea transferurilor sonore între zone.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Pleat Led

Colecția Buzzi Pleat LED are un design unic și reprezintă o soluție optimă, potrivită pentru controlul acustic și iluminarea spațiilor publice. Colecția include două modele, ambele disponibile într-o gamă selectă de culori, oferind atât varietate, cât și autenticitate. În ciuda dimensiunilor reduse, pliurile maximizează suprafața, oferind performanțe acustice excelente.

Producător: BuzziSpace

Buzzi Totem

Colecția Buzzi Totem este o soluție performantă pentru difuzarea și absorbția sunetelor în spațiile publice sau profesionale. Ușor de integrat în orice spațiu datorită gamei vaste de finisaje, produsele colecției sunt de forma unor coloane acustice care reduc sunetul în totalitatea sa.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.