Mobexpert

Mese Multifuncționale

Mese reprezentative spațiilor de lucru și zonelor de relaxare. Disponibile în diferite finisaje și dimensiuni.

Mobexpert OfficeProduseMese multifuncționale

Producător: Scab Design

Tiffany

Colecția Tiffany include o o gamă variată de mese practice și cu design versatil, potrivite în decoruri diverse. Mesele sunt rezistente și asigură durabilitatea în cadrul amenajării. Blaturile de masă sunt disponibile în mai multe dimensiuni și finisaje.

Producător: Segis

Artful

Mesele din colecția Artful sunt piese practice, perfecte atât pentru spațiile de întâlniri corporative, cât și pentru zonele de locuit rezidențiale. Elementul cheie al acestei colecții constă în designul original al picioarelor care conferă un plus de autenticitate. Realizate din stejar solid, mesele sunt disponibile într-o paletă cromatică naturală sau în nuanțe închise.

Producător: Enea Design

LTS System

Colecția LTS se bazează pe un sistem flexibil de îmbinare care poate fi aplicat în unghiuri variate de 60º, 90º și 180º. LTS se poate adapta în funcție de necesități și dimensiuni, de la cea mai simplă amplasare până la cerințe complexe pentru birou sau săli de ședințe. Are o gamă largă de materiale diferite, atât pe suprafețe cât și pe picioare și are inclus un sistem de gestionare a cablurilor.

Producător: Scab Design

Nemo

Colecția Nemo este compactă și mobilează spațiile eficient, fiind ideale atât pentru mediul interior, cât și pentru mediul exterior. Cu blaturi rotunde sau pătrate, Nemo facilitează gestionarea spațiului, datorită posibilității de pliere, pentru ca depozitarea mai multor mese să se realizeze într-un mod facil.

Metropolis

Colecția Metropolis constă în mese pentru birou sau pentru locuințe, precum bucătării, living sau săli de mese. Suprafața laminată compactă, cu structura din oțel vopsit mat este perfectă pentru a compune o masă elegantă și contemporană. Elementele de sprijin ale meselor din colecție sunt realizate din aluminiu vopsit mat și are picioare reglabile.

Producător: Scab Design
Producător: LAS

Oyo lounge

Mesele care formează colecția Oyo Lounge se caracterizează prin funcționalitate și oferă opțiuni pentru diferite necesități. Mesele cu baze centrale pe două înălțimi sunt concepute pentru zone de așteptare sau pauze scurte și sunt definite de blaturile dreptunghiulare și pătrate, cu margini atent conturate care conferă un plus stilistic.

Producător: LAS

Oyo training

Colecția Oyo Training include o serie de mese create pentru a completa mobilarea biroului, precum și pentru a facilita organizarea eficientă a spațiului. Mesele colecției dispun de o paletă cromatică versatilă, potrivite pentru a fi integrate în decoruri dintre cele mai diverse. Mesele sunt deosebit de funcționale și garantează eficiență în activitățile zilnice de business.

Producător: Scab Design

Leo

Concepute pentru a fi utilizate în spațiul exterior, mesele din colecția Leo îmbină latura funcțională cu cea estetică. Cu un design atractiv, piesele conferă un aer deosebit teraselor sau grădinilor de acasă. Disponibile într-o gamă variată de culori, mesele se integrează perfect cu colecția Summer.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.