Tiny Houses

Antoine Dussenne, participant la emisiunea Imperiul Leilor difuzată la PRO TV, ediția 2021

emisiunea Imperiul Leilor difuzată la PRO TV

În urma promisiunii făcute la Imperiul Leilor, vă prezentăm căsuțele modulare - fixe și mobile.

Vă mulțumim tuturor pentru interesul extrem de mare pe care l-ați acordat acestui subiect, de 10 ori mai mare decât ne așteptam. Având în vedere complexitatea tehnică ridicată pe care o reprezintă acest proiect, am decis împreună cu partenerii noștri din design, proiectare și producție că modelul pe care îl vom produce primul va fi Cottage Concept, urmând ca modelul Kube Concept să intre în producție la aproximativ 6 luni distanță.

Află mai multe detalii despre Casele Modulare

Mobilierul pentru bucătăria Dover poate fi adaptat conform spațiului tău. Vino în magazin să îți prezentăm o ofertă personalizată.

Căsuță mobilă

26.000€ (fără TVA)

Dimensiuni: L. 6,66 x l. 2,55 x H. 3,36 m.

Prețul este aproximativ pentru căsuța mobilă și trailer.
Transportul, montajul și mobila nu sunt incluse în acest preț.

Căsuța mobilă este construită din lemn, având baza, pereții și acoperișul din grinzi de molid, fiind rezistentă la intemperii. Baza este realizată din aluminiu și tego, iar învelișul exterior este realizat din lambriu tratat și vopsit care va rezista foarte bine în timp.

Izolația este realizată din vată bazaltică de 10cm în pereți și acoperiș, iar podeaua cu polistiren de 10cm. Ferestrele și ușile au tâmplărie din lemn, ușile fiind duble și deschidere batantă înspre interior.

Instalația electrică include: tablou de siguranțe, întrerupătoare, prize și corpuri de iluminat. Instalațiile sanitare cuprind: boiler electric, chiuvetă, vas toaletă, cabină duș și conductă de canalizare. Instalația de încălzire este electrică și se află în pardoseală. 

Case Modulare

Îți poți compartimenta și personaliza casa având la dispoziție o gamă variată mobilier, corpuri și sisteme de deschidere sau accesorii. Solicită o ofertă personalizată.

Căsuță fixă

26.000€ (fără TVA)

Dimensiuni: L. 7 x l. 3,2 x H. 3,36 m.

Prețul este aproximativ pentru căsuța fixă.
Transportul, montajul și mobila nu sunt incluse în acest preț.

Căsuța fixă este construită din lemn masiv, având planșeul și tavanul din grinzi lamelare din lemn, fiind rezistente la intemperii. Învelișul rezistent în timp este realizat din lambriu termo tratat, vopsit pentru exterior.

Căsuța fixă este foarte bine izolată cu vată bazaltică de 15cm pentru pereții exteriori și 10cm pentru pereții interiori. Acoperișul și podeaua sunt izolate cu vată bazaltică de 20cm, alături de carton hidroizolator și folii anti condens. Ferestrele și ușile au tâmplărie din lemn, ușile fiind duble și deschidere batantă înspre interior.

Căsuța va avea nevoie de o fundație pentru a fi fixată și va putea fi conectată la apă, electricitate și canalizare. Instalația de încălzire este electrică și se află în pardoseală.