Mobexpert

Fotolii și Canapele

Destinate zonelor de relaxare și așteptare. Disponibile în diferite culori. Pot fi dispuse în diverse configurații.

Mobexpert OfficeProduseFotolii și Canapele

Producător: Bejot

Legvan

Legvan este o colecție de canapele și fotolii destinate spațiilor publice. Designul colecției este format din elementele modulare ale materialelor, realizate în culori diferite, ceea ce conferă un plus de creativitate în amenajarea spațiului. Fotoliile și canapelele au forme armonioase care asigură un confort sporit.

Producător: Sitland

Cell

Colecția Cell este perfectă pentru a se integra în orice spațiu, datorită versatilității acesteia. Colecția are o paletă largă de modele, fiind concepută pentru orice utilizare. Cu un design contemporan și clasic, colecția este disponibilă într-o gamă largă de tapițerii și finisaje. O parte din modelele colecției includ porturi pentru încărcarea electronicelor, pentru un plus de funcționalitate.

Producător: LAS

Divo Nou

Divo este un sistem de canapele care exprimă și aduce la bun sfârșit evoluția sistemelor modulare pentru sălile de așteptare. O face cu elemente modulare care pot fi agregate într-o varietate de moduri, cu spătarele înalte și joase, pentru a asigura niveluri diferite de intimitate și diferite tipuri de suprafețe de sprijin.

Producător: Segis

Alphabet

Colecția Alphabet include modele variate de canapele și fotolii, cu design modern și cromatică versatilă. Fiecare model este fabricat din materiale rezistente și durabile, cum ar fi oțel și spumă poliuretanică. Sunt disponibile într-o varietate de finisaje, de la cele mai elegante până la cele colorate.

U_Floe Nou

O inspirație pentru crearea U_Floe a fost floarea de gheață care, într-un mod complet aleatoriu, creează sisteme interesante, frumos armonizate. Elementele individuale ale colecției, combinate în sistemul dorit, oferă fiecărui utilizator o doză de intimitate, îndeplinind în același timp diverse funcțiuni.

Producător: Bejot
Producător: Sitland

Boom Nou

Bomm este soluția pentru spațiile de azi și nevoile de mâine. Modulele Bomm se combină cu ușurință, creând multe configurații diferite potrivite pentru lounge sau zone de lucru, precum și pentru o întâlnire informală.

Producător: Bejot

Leaf Pod

Colecția Leaf Pod cuprinde piese modulare cu proprietăți fonoacustice, potrivite atât pentru munca individuală, cât și în echipă, fiind ideale în situațiile care necesită confidențialitate și concentrare. Leaf Pod include canapele, cabine sau compoziții cu masă și scaune.

Producător: Quinti

New York

Piesele colecției New York au un design modern și se integrează perfect în mediile profesionale sau private. Selecția vastă de materiale și culori asigură originalitate și personalitate, făcând fiecare model unic și fiecare locație autentică. Datorită structurii și materialelor, piesele colecției New York asigură un nivel ridicat de confort.

Producător: LAS

Lounge Area

Colecția Lounge Area este proiectată pentru spații de așteptare confortabile și elegante, fiind potrivită pentru orice mediu, indiferent de stil. Picioarele argintii conferă strălucire canapelelor și fotoliilor, confirmând eleganța impresionantă a acestei colecții. Cu design geometric, piesele au dimensiuni armonioase, conturate de cusături liniare, iar brațele conice asigură suport și sprijin.

Hotel Nou

Hotel este o colecție de canapele și fotolii modulare, caracterizată printr-o versatilitate expresivă, concepută pentru combinații fluide sau liniare. Piesele au forme confortabile, ideale pentru relaxare. Colecția include canapele cu două sau trei locuri și fotolii. Canapeaua are brațe pentru suport și sprijin și un spațiu potrivit pentru așezarea lucrurilor necesare.

Producător: Segis
Producător: Segis

Hammer

Colecția Hammer se remarcă plăcut în fiecare mediu, de la holuri, săli de așteptare, hoteluri până la zone de ședințe. Structurile din oțel și aluminiu, completate cu spuma poliuretanică contribuie la definirea produsului, asigurând un nivel ridicat de confort și rezistență. Colecția include o gamă variată de finisaje, potrivite pentru fiecare tip de decor.

Producător: Bejot

Voo Voo

Voo Voo constituie o propunere interesantă pentru canapele standard, fotolii și sisteme de canapele pentru spațiile de recepție și sălile de așteptare. O caracteristică importantă a colecției este modularitatea sa, care oferă oportunități pentru crearea de combinații diferite în funcție de preferințe. Are forme geometrice simple, culori în tendințe ale materialelor de tapițerie și structuri din oțel inoxidabil.

Producător: Segis

Longway

Longway proiectează o întreagă colecție de canapele modulare tapițate, într-un design unic și nonconformist. Formele acestora sunt confortabile și permit compoziții nelimitate care pot fi personalizate în funcție de necesități. Sunt ideale pentru spațiile publice, cum ar fi holuri, săli de așteptare, spații expoziționale, universități, centre comerciale sau aeroporturi.

Producător: LAS

Noldor

Piesele colecției Noldor se caracterizează prin fotolii late, cu spătar în două dimensiuni. Forma pătrată oferă un aspect estetic plăcut și protecție acustică. Materialele tehnice, cum ar fi tapițeria care inhibă zgomotul, combinate cu finisajele contrastante creează o soluție optimă pentru spațiile din zonele aglomerate.

Abonează-te la newsletter

Fii la curent cu cele mai importante informații, proiecte și oferte de la Mobexpert Office!

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.