Mobexpert OfficeProiecteBirourile Confidențial

Confidențial

Unul dintre proiectele cu care ne mândrim. Intervenția de tip design-build într-una dintre clădirile de birouri reprezentative din București. Proiectul, de tip refurbish, a fost implementat împreună cu clientul în spațiu, fapt care a solicitat o atenție deosebită în realizarea soluțiilor constructive și, în același timp, a asigurării condițiilor necesare de continuare a activității zilnice a acestuia.

Pentru a realiza obiectivele de design, propunerea de layout a echipei Mobexpert Office a trebuit să permită adaptarea la extinderi viitoare și să încurajeze colaborarea între colegi. A fost studiat în detaliu specificul spațiului, iar unul dintre atuurile principale identificate a fost calitatea luminii naturale și, astfel, concluzia că detaliile trebuiau să fie impecabile a venit de la sine.

Clientul și-a mai dorit ca fiecare dintre birourile individuale să poată fi declinate, în cadrul aceluiași concept de amenajare pe o tematică diferită, unică.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Astfel, a fost necesară găsirea de forme de reprezentare individuale, diferite care să asigure condiții pentru activități multiple: întâlniri de lucru cu echipa, dar și spațiu individual de lucru, cadru pentru întâlniri cu vizitatorii în care să poată fi organizate prezentări și, de asemenea, atât de necesarele pauze de relaxare din timpul zilei.

Arhitecții Mobexpert Office au creat, în cadrul aceleiași povești, 10 birouri individuale, diferite, care au respectat tematica principală a conceptului de amenajare.

Zonele informale de relaxare pentru lectură și socializare au fost atent echilibrate în interiorul biroului încât oricine să se poată alătura natural și firesc. O atenție deosebită a fost acordată și în regândirea spațiilor comune în care utilizatorii să se poată întâlni și spori relația socială din interiorul biroului inspirate de Provence.

Compartimentarea spațiului s-a proiectat cu ecrane mari de suprafețe dublu vitrate pentru a beneficia de transparența sticlei care, împreună cu căldura lemnului, a permis luminii naturale să se propage neocolit. Pardoselile au fost acoperite cu un covor de mochetă cu pattern degradé, model ales și pentru a reprezenta logic fiecare divizie de lucru din interiorul biroului.

Mobilierul, finisaje stejar natural și alb curat, împreună cu lămpile care folosesc temperatură de culoare similară celei naturale, au fost folosite pentru a obține o atmosferă primitoare și pentru a asigura confortul de lucru. Decorațiuni precum suprafața decorată cu mușchi stabilizați din zona recepției adoptă elemente din natură și înglobează cu succes simbolurile grafice din identitatea brand-ului.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Confortul fiecărui utilizator a fost asigurat inclusiv prin selectarea unui scaun operațional din portofoliul producătorului japonez Okamura, recunoscut pentru excelența în calitate, design și ergonomie.

Finalizarea Proiectului

Proiect

Confidențial

Suprafața

2.300 mp

Finalizarea lucrărilor

2020

Project management

Echipa Mobexpert Office

Colecţii

Mobilier: Las Mobili, Okamura, Segis, Buzzispace, Gaber, Softline

Pardoseli: IVC Art Style

Iluminat: Zumtobel, Panzeri, IC Lights, Flos

Decorațiuni: Greend Walls, Londonart

Fotografii

Andrei Tudoran

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.