Birourile Zitec

Proiectul Zitec 2018 este unul aparte, diferit față de clasicele clădiri de birouri.

Conceptul de amenajare al birourilor Zitec a fost implementat de Mobexpert Office împreună cu echipa Zitec. Am pornit de la pasiunea fondatorului companiei pentru Star Trek, Dune, Star Wars si benzi desenate și am ajuns la o întrepătrundere între lumea reală și virtuală. 

Aceste birouri se află în Timpuri Noi Square și pot acomoda până la 190 de persoane într-un spațiu neconvențional, pe o suprafață de 1.700 mp.

Au fost transpuse elemente de decor creative, inspirate din interiorul navelor interstelare, cu multă lumină artificială, dar si cu zone pe care natura pare să și le fi însușit pentru bunăstarea oamenilor aflați la bordul ei.

În amenajarea birourilor Zitec, elementele caracteristice s-au axat pe pasiunile comune ale angajaților și anume, literatură, filme science fiction sau muzică, pentru a crea un mediu de lucru relaxant și productiv, în același timp.

Pentru a sublinia autenticitatea proiectului, au fost alese piese de mobilier și decorațiuni pe măsură, care se regăsesc în birouri, spații pentru jocuri și citit, relaxare, bucătării și sală de mese sau terasă. Fiecare dintre aceste zone au denumiri specifice și teme speciale, în care membrii companiei își pot alege de unde să lucreze sau să se relaxeze.

Finalizarea Proiectului

Proiect

Mobexpert Office - Pipera, București

Valoare licitată

În buget am inclus: lucrări Fit out (compartimentări, instalații electrice, HVAC, date voce, CA), Pardoseli (mochetă, PVC), Jaluzele, Mobilier serie și custom, Relocare.

Finalizarea lucrărilor

Martie - Iunie 2018

Project Manager

Andrei Păuna

Arhitect

Prographic Studio

Colecţii

Las mobili - 5th Element, Martex - Pigreco; scaune Pedrali, Gaber, Bejot.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.