Mobexpert OfficeProiecteBirourile Romcarton

Birourile RomCarton

Romcarton demarează în vara anului 2017 proiectul de construcție a unei noi fabrici împreună cu spațiile aferente administrative și de birouri.

Mobexpert Office este selectat pentru a dezvolta atât conceptul de amenajare
a spațiilor interioare de birouri, cât și pentru implementarea lucrărilor de construcții și de mobilare.

Un proiect "design and built" cu care ne mândrim și în care am reușit să construim, împreună cu beneficiarul, un ambient de lucru funcțional, ergonomic și în același timp echilibrat din punct de vedere estetic, menit să sublinieze valorile brand-ului Romcarton și să creeze un spațiu pentru oameni.

Pentru a asigura flexibilitate și modularitate spațiilor de lucru sau de întâlniri, am folosit birourile reglabile electric pe înălțime și am construit un "hub" de săli de meeting, care să poate fi cu ușurință transformat în funcție de nevoile clientului, folosind pereți amovibili și mese modulare dotate cu sisteme hi-tech pentru videoconferințe.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ținem mult la definirea unicității spațiului personal, așadar am propus și implementat construcții custom-made pentru zonele de recepție și așteptare și pentru zonele de relaxare și de luat masa.

Considerăm organizarea fluxurilor de lucru și de relaxare foarte importantă. Accesul facil în fiecare dintre acestea dar și transferul firesc, neîngreunat, de la unul la celălalt, de la starea de concentrare la cea de relaxare, reprezintă o condiție primară pentru a putea construi un spațiu cu adevarat ergonomic. Utilizatorul este întâmpinat de beneficiile conceptului proiectat și construit în scopul eficienței dar și a pauzelor de socializare necesare pentru a ne reface energia și starea de bine.

Compartimentările de sticlă dubla, solide, dar in același timp fluide, cu elemente metalice structurale și cu inserții din panouri de lemn, asigură simultan transparență și intimitate. Pardoselile au fost alese având ca scop principal nu doar funcțiunea, dar și întreținerea cu ușurintă a spațiilor.

Cromatica întregului concept de amenajare redă tonalități de gri și albastru curat (culoarea Romcarton), pentru a sublinia elementele structurale pe care le-am încălzit cu suprafețe de lemn pentru a accentua apartenența la valorile tradiționale ale brand-ului.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Finalizarea Proiectului

Am organizat sesiunea foto la Romcarton la aproape 2 ani de la amenajare și am fost plăcut surprinși să întâlnim un spațiu pe care clientul l-a îngrijit cu drag, așa cum faci cu locurile în care te simți bine și pe care vrei să le ai pentru cât mai mult timp nealterate.

Proiect

RomCarton - Amenajare spații administrative și de Birouri

Localizare

Popești-Leordeni, Ilfov, România

Finalizarea lucrărilor

2018

Arhitect

Departament arhitectură Mobexpert Office

Colecţii

Mobilier operațional: Stand; Birouri reglabile electric pe înălțime; Mobilier executiv: Iulio, EOS - LAS MOBILI; Mobilier meeting: Flex, Wiesner Hager; Mobilier custom-made; Compartimentări: Interfinish...

Stând de vorbă cu utilizatorii spațiului, i-am reîntâlnit pe acei oameni care, atunci când atmosfera de lucru și buna colaborare le prinde bine, se și vede.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.