Mobexpert OfficeProiecteBirourile Molson Coors

Birourile Molson Coors

Compania Molson Coors Drink Company este o companie de producție internațională, înființată acum mai bine de 2 secole prin fuziunea dintre Molson din Canada și Coors din Statele Unite. Se află în top 10 fabrici de bere din lume. Sunt cunoscuți pentru brand-uri precum Bergenbier, Grolsch, Miller, Pilsner, Peroni și multe altele.

Birourile Molson Coors sunt mai mult decât simple spații pentru desfășurarea activităților zilnice. Acestea pot fi descrise ca un loc în care preocupările profesionale se îmbină cu pasiunea pentru bere și activități de echipă multiculturale.

A fost acordată o atenție deosebită spațiilor comune pentru angajați, de la spații verzi, la zonele de relaxare, cantine, precum și calității aerului sau a modului în care este utilizată lumina naturală.

Amenajarea birourilor Molson Coors s-a constituit în jurul profilului companiei, la nivelul structurii interne, majoritatea angajaților fiind tineri. Îmbinând elemente de limbaj din producția de bere cu street art, designul păstrează în linii mari un stil industrial, regăsit la nivelul geometriei partițiilor de sticlă și al elementelor personalizate (corpuri de iluminat, instalații de plafon, partiții nestructurale).

La polul opus, zonele de relaxare au fost gândite pornind de la ideea unei grădini urbane. Un alt punct de atracție este chiar zona unde se servește masa sau se poate bea cafea. Similar barurilor sportive, o dată terminat programul de lucru, angajații pot bea bere sau juca biliard în cadrul companiei, acest lucru fiind cunoscut sub numele de "Happy Hour".

A fost o plăcere să lucrăm pentru compania Molson Coors și le mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru că ne-au ajutat să construim un proiect care să îmbine cerința companiei cu confortul angajaților.

Finalizarea Proiectului

Proiect

Mobexpert Office - Pipera, București

Suprafață

4.720 mp

Finalizarea lucrărilor

2019

Project Manager

Andrei Păuna

Arhitect

Pragraphic Architecture Studio

Colecţii

Offix Metalic - brand MOBEXPERT OFFICE, Oyo Table - LAS MOBILI, Cell, Classic - SITLAND, Kalea, Kriteria - KASTEL, Bouchon - DOMI.

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.