Mobexpert OfficeProiecteBirourile Carnia

Birourile Carnia

Carnia, în ianuarie 2018, selectează Mobexpert Office ca antreprenor general pentru proiectul design and built al biroului din București.

Pentru a folosi cu maximă eficiență spațiul au fost propuse construcții custom-made: zonă receptie, panouri delimitare parțială, zonă pentru pauzele de lucru care să vină întampinarea specificului spațiului și să pună în valoare elementele de brand reprezentative pentru client.

Cromatica întregului concept de amenajare redă tonuri de gri pentru elementele structurale și pardoseală, plus accente de culoare preluate din identitatea de brand și suprafețe punctuale de lemn pentru a sublinia apartenența la valorile tradiționale ale brandului.

serviciile noastre

Brief-ul care stă la baza amenajării subliniază necesitatea unui spațiu în care se pot organiza întalniri atât formale, cât și mai puțin formale, un spațiu cochet și reprezentativ pentru o companie națională importantă pe piața industriei alimentare din Romania, un spațiu în care echipa din București să poată lucra cu placere și să se simtă apreciați pentru valoarea muncii lor.

Zona de luat masa cu multiple funcțiuni: mini-biblioteca/ TV/ întalniri informale acomodează petrecerea pauzelor de lucru împreuna cu colegii într-un mediu relaxant, fără strictețea specifică spațiului de birouri standard.

Compartimentările de sticlă fluide, fără segmentare verticală cu elemente metalice, separă zona operațională de birourile manageriale și cea de întălniri și asigură totodată accesul întregului spațiu la lumina naturală și a calmității naturii prin proximitatea pădurii Băneasa.

Finalizarea Proiectului

Cromatica întregului concept de amenajare redă tonuri de gri pentru elementele structurale și pardoseală, plus accente de culoare preluate din identitatea de brand și suprafețe punctuale de lemn pentru a sublinia apartenența la valorile tradiționale ale brandului.

Am revizitat biroul Ana & Cornel la 2 ani de la amenajare, cu ocazia sesiunii foto, și ne-am regăsit într-un spațiu în care utilizatorii acestuia s-au integrat într-o manieră naturală și în care funcțiunile proiectate își împletesc firesc scopurile și pun în valoare elementele arhitecturale alese în compoziția amenajării biroului.

Proiect

Mobexpert Office - Pipera, București

Localizare

Willbrook Platinum Center BCC

Suprafața

185 mp

Finalizarea lucrărilor

Iunie 2018

Arhitect

Cristian Moraru

Project Manager

Corina Vlădău

Colecţii

Colecții mobilier standard:
-Mobilier operațional: 5th Element;
-Mobilier executiv: Enosi, Seventies - LAS MOBILI

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.