Mobexpert OfficeProiecteBirourile Avitech

Birourile Avitech

ˮ Ne concentrăm eforturile spre îmbunătățire continuă, astfel încât să putem oferi clienților noștri cea mai bună experiență pe care o poate oferi un integrator de sisteme. ˮ

Avitech este o companie prezenta în România din 1999 și cu o orientare clară către a oferi clienților lor cea mai bună experiență. Avitech Co. a solicitat o amenajare, în primul rând, funcțională pentru cei aproximativ 90 de angajați ai săi, în care accentul să fie pus pe confortul acestora.

serviciile noastre

Amenajarea birourilor lor a fost o provocare pentru că solicitarea lor a venit cu un deadline foarte scurt. Una dintre nevoile lor a fost aceea de a amenaja aceste birouri într-un timp limitat, dar fără a face rabat la calitate. De asemenea, și-au dorit o amenajare simplă, care să nu aglomereze spațiul, dar care să le ofere confort sporit la birou.

Finalizarea Proiectului

Au fost selecționate birouri cu suprafețe generoase și scaune ergonomice, confortabile. Birourile din gama Oxi Trend au fost alese pentru Avitech, în culori foarte deschise, în contrast cu mocheta și scaunele de birou. Compozițiile acustice de fotolii și canapele au fost folosite în culori saturate și atrăgătoare pentru a oferi spațiului un aer relaxat și inspirațional.

În concluzie, am reușit să creăm un spațiu care să respecte cerințele Avitech și să ofere personalitate spațiului de lucru.

Proiect

Mobexpert Office - Pipera, București

Localizare

Cubic Center, București

Suprafața

1.200 mp

Finalizarea lucrărilor

Ianuarie 2020

Arhitect

Alina Roescu - ARDESIGN

Colecţii

Iulio, Oxi Trend - LAS MOBILI

BIROUL TĂU "DE VIS"

Solicită o întâlnire cu un consultant Mobexpert Office

Mă abonez la Newsletter-ul Mobexpert Office

Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare și vă rugăm să ne semnalați orice eroare la +40 316.305.333.
Informațiile vor fi confirmate în scris de către echipa Mobexpert Office. Informațiile și imaginile prezentate pot diferi față de realitate.

Mobexpert

Mobilier, Decorațiuni

Mobexpert Outlet

Reduceri Oferte

Mobexpert Horeca

Mobilier HoReCa

Copyright 2019 Mobexpert. Toate drepturile rezervate.